Akcija!

Visokozmogljiv domači glasbeni sistem s povezavo Bluetooth SONY MHC-V72D

Popestrite svojo domačo zabavo z zvočnikom MHC-V21D. Navdušujoč zvok se iz nagnjenih zvočnikov razprši po prostoru in ga napolni, med tem ko lučka na zvočniku ustvari klubsko vzdušje. #mhcv21 #gtk

Preberi več...
Garancija zadovoljstva

639,00 579,00

ali

€24,13 x 24

Ni na zalogi

Glasba lahko zveni kot v živo

S tehnologijo DSP ustvarite festivalsko vzdušje, saj glasba ustvari resnično prostorsko doživetje festivalske glasbe in koncerta v živo.

Obnovi podrobnosti digitalnega zapisa glasbe

Tehnologija DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) obnovi podrobnosti stisnjene glasbene datoteke in reproducira visokokakovosten zvok, ki je bližje izvirnemu posnetku na CD-ju.

Osvetlite vsak kotiček prostora za zabavo

S 360-stopinjskimi lučmi za zabavo in lučmi na zvočniku lahko tudi velike prostore zapolnite z rdečo, modro in zeleno svetlobo ter ustvarite tisto pristno klubsko vzdušje ali vzdušje festivala na prostem.

Pokažite svoj pevski talent

Poskrbite, da se bodo zabavali prav vsi – z dvema vhodoma za mikrofon lahko skupaj z gosti prepevate ob najljubših skladbah. Vključite lahko tudi pridih rokenrola tako, da na enega od vhodov priključite kitaro in uporabite sistem kot ojačevalnik za kitaro. Izkoristite tri načine – “Clean” za čist zvok, “Overdrive” za rokerski zvok kitare in “Nizki toni” za bas kitaro.

Bodite DJ, ki nadzira glasbo s kretnjami

Z zamahom roke navpično ali vodoravno lahko preskočite skladbo, zamenjate učinek flanger z učinkom WAH, vklopite mikrofon za karaoke, nadzirate glasnost mikrofona in povišate glasnost. S kretnjami hitro in preprosto upravljate funkcije zvočnika MHC-V72D in ohranjate pravo razpoloženje zabave.

Sledite ritmu z načinom Taiko

Z načinom Taiko lahko miks dopolnite s svojim bobnanjem, v načinu Taiko Game pa se lahko v ritmu pomerite s prijatelji.

Glasovno upravljanje v aplikaciji Fiestable

Zamenjajte skladbo, vklopite luč ali izberite utripanje vseh luči preprosto tako, da ukaze izgovorite. V aplikaciji Fiestable preprosto izberite glasovni nadzor in izgovorite ukaz – na voljo je do 39 različnih ukazov, vključno s predvajanjem glasbe, osvetlitvijo in načinom KARAOKE.

Luči za zabavo v aplikaciji Fiestable

Ko v pametnem telefonu v aplikaciji Fiestable tapnete luči za zabavo, zaslon telefona začne zrcaliti svetlobne učinke zvočnega sistema z utripanjem luči in spreminjanjem barv v ritmu glasbe.

Kralj zabave

Postanite kralj zabave

Stanje zabave lahko drugim v družabnih omrežjih sporočite že z enim klikom v aplikaciji Fiestable. Nato jim ponudite glasbo in se z dobrimi ocenami na lestvici povzpnite do kralja zabave.

Bodite na čelu zabave kar na plesišču

Z aplikacijo Sony | Music Center upravljate glasbo in nastavitve zvoka neposredno v telefonu. Z vtičnikom Fiestable nadzirate osvetlitev iz zvočnika in aktivirate DJ-način ter način za karaoke (na voljo je le modra svetloba).

Sony | Music Center za Android

Fiestable za Android

Sony | Music Center za iOS

Fiestable za iOS

Filmi in televizijske oddaje so zdaj še bolj dramatični

Povežite MHC-V72D s televizorjem in si oglejte najljubše filme, televizijske oddaje ter športne dogodke na povsem način.

Vgrajen DVD-predvajalnik 

Gledanje filmov z vgrajenim DVD-predvajalnikom je enostavno. Uživajte v bogastvu zvoka, ki oživi priljubljene prizore.

Izhod HDMI™

Medtem ko gledate najljubše TV-oddaje na navadnem zaslonu, lahko uživate ob mogočnem zvoku, ki prihaja iz zmogljivih zvočnikov.

Dvignite razpoloženje na zabavi z dodatnimi zvočniki

Če s tehnologijo Bluetooth® povežete več domačih zvočnih sistemov, je zvok še mogočnejši. Povežete lahko do 50 združljivih domačih zvočnih sistemov in sinhronizirate glasbo ter osvetlitev.

Brezhibno pretakanje z NFC in Bluetooth®

Vzpostavite povezavo Bluetooth® preprosto s tehnologijo NFC z enim dotikom in takoj začnite pretakati.

LDAC™ za pretakanje visokokakovostnih vsebin s povezavo Bluetooth®

LDAC™ pošlje približno trikrat več podatkov (pri najvišji hitrosti prenosa 990 kb/s) kot običajna zvočna povezava Bluetooth®, zato je doživetje ob brezžičnem poslušanju vrhunsko.

Povezava z več napravami

S tehnologijo Bluetooth® lahko vi in vaši prijatelji istočasno seznanite do tri pametne telefone s sistemom MHC-V72D in na ta način uživate ob poslušanju skladb iz vseh glasbenih knjižnic.

Vzdržljiva nadzorna plošča, zaščitena pred razlitjem tekočin

Zgornja površina sistema MHC-V82D je zaščitena pred razlitjem tekočin in enostavna za čiščenje, zato se zabava ne prekine, če se razlije pijača. Z gumbom za zaklepanje zabave lahko za 30 sekund onemogočite druge gumbe, da odpravite nered.

Nagibanje in vlečenje ali potiskanje po kolescih za enostaven transport

Zvočnik MHC-V72D lahko kadar koli premaknete, primite priročno ročico za prenašanje in ga nagnite nazaj. Močna kolesca vam omogočajo, da zvočnik zapeljete vse do mesta zabave.

Pregled

360° SOUND in nizkotonski zvoki, ki se slišijo daleč
360-stopinjske luči za zabavo in lučke na zvočniku
Upravljanje s kretnjami za zabavo in enostavno delovanje
Glasovno upravljanje v aplikaciji Fiestable/lučke za zabavo v aplikaciji Fiestable
Vgrajen DVD-predvajalnik z izhodom HDMI

Domači kino zvočniki

Sistemi vse v enem