Visokozmogljiv domači glasbeni sistem s povezavo Bluetooth SONY MHC-V13

Popestrite svojo domačo zabavo z zvočnikom MHC-V21D. Navdušujoč zvok se iz nagnjenih zvočnikov razprši po prostoru in ga napolni, med tem ko lučka na zvočniku ustvari klubsko vzdušje. #mhcv21 #gtk

Garancija zadovoljstva

319,99

Na zalogi

mhcv13-tab1

Zvok
Več o tem

mhcv13-tab2

Luč
Več o tem

mhcv13-tab3

Zabavne funkcije
Več o tem

mhcv13-tab4

Zvok
Fiestable

mhcv13-tab5

Trpežnost
Več o tem

Pripravite najboljšo zabavo doslej

S tem enodelnim zmogljivim sistemom se lahko ritmu svojih najljubših skladb prepustite, tudi če ste bolj oddaljeni, in zaplešete v soju luči na zvočniku, ko utripajo v ritmu glasbe, ki prihaja iz zvočnika MHC-V13. Poleg tega lahko vse nadzirate kar v pametnem telefonu.

Zapolnite prostor za zabavo z zvokom

Dvignite raven svojih zabav in na rojstnodnevnih zabavah, ob posebnih priložnostih ter na nepričakovanih srečanjih pripravite pravo festivalsko vzdušje. Z visoko učinkovitimi visokotonci in ob nizkotonskem zvoku, ki se ob podpori tehnologije JET BASS BOOSTER sliši daleč, bodo vaši gostje na zabavi uživali ob mogočni glasbi kjer koli v prostoru.

Razpršite zvok odlične kakovosti po prostoru za zabavo

Majhen, kompakten MHC-V13 se ponaša z mogočnim zvokom. Visokoučinkovita visokotonca in JET BASS BOOSTER razpršijo zvok po prostoru za zabavo, tako da glasba od sprednjega dela enote seže širše ter višje ter lahko vsi gosti uživajo v bogatem in čistem zvoku.

Dva visokoučinkovita visokotonca zapolnita prostor z zvokom

Dva navzgor usmerjena in visokozmogljiva lijakasta visokotonca na vrhu sprednjega dela enote razširita zvočno kuliso in zvišata zvočni tlak, zato vaša glasba seže dlje, se razprši širše ter ravno toliko višje v prostoru, da doseže vsak kotiček prizorišča.

JET BASS BOOSTER za ritem glasbe na večji razdalji

Zračni tok nizkotonskih zvokov se kanalizira skozi cevasto zasnovo bas refleksa, zato jih jasno slišite in fizično občutite, ne glede na to, kje ste v množici in kako daleč ste.

Dvignite energijo z lučkami na zvočniku

Luč v zvočniku v prostor pošilja valove večbarvne razsvetljave, tako da lahko uživate v pristnem vzdušju nočnega kluba ali festivala na prostem.

Pokažite svoj pevski talent

Zapojte ob svojih najljubših skladbah. MHC-V13 je z vhodom za mikrofon vaš spremljevalec na zabavah s karaokami. Na vhod za mikrofon lahko priključite tudi kitaro in uporabljate sistem kot ojačevalnik za kitaro. Uživajte v treh načinih – “Clean” za čist zvok, “Overdrive” za rokerski zvok kitare in “Nizki toni” za bas kitaro.

Pustite prijateljem, da ustvarijo seznam predvajanja glasbe za zabavo prek aplikacije Fiestable

Z aplikacijo Fiestable lahko vsakdo dopolni vaš seznam predvajanja s svojimi najljubšimi skladbami. Vaši gostje lahko glasbo, ki jo imajo shranjeno v svojih pametnih telefonih, dodajo prek vašega omrežja Wi-Fi®, zato nikoli ne bo zmanjkalo glasbe.

Poiščite pevsko superzvezdo z ocenjevanjem karaok v aplikaciji Fiestable

Na zabavi lahko z lestvico za karaoke pripravite tekmovanje za kralja ali kraljico karaok. Če se kdo uvrsti med najboljših 10, lahko svoje ime in naslov pesem zabeleži na lestvici vodilnih.

Kralj zabave

Postanite kralj zabave

Stanje zabave lahko drugim v družabnih omrežjih sporočite že z enim klikom v aplikaciji Fiestable. Nato jim ponudite glasbo in se z dobrimi ocenami na lestvici povzpnite do kralja zabave.

Bodite na čelu zabave kar na plesišču

Z aplikacijo Sony | Music Center upravljate glasbo in nastavitve zvoka neposredno v telefonu. Z vtičnikom Fiestable nadzirate osvetlitev iz zvočnika in aktivirate DJ-način ter način za karaoke (na voljo je le modra svetloba).

Sony | Music Center za Android

Fiestable za Android

Sony | Music Center za iOS

Fiestable za iOS

Razširite vzdušje zabave z brezžično povezavo

Uživajte v mogočnejšem in polnejšem zvoku ter sinhronizirani osvetlitvi. Brezžična zabavna veriga vam omogoča, da svoj MHC-V13 prek povezave Bluetooth® povežete s katerim koli od 50 združljivih visokozmogljivih zvočnih sistemov,

Nemoteno pretakanje s tehnologijo Bluetooth®
Tehnologija Bluetooth® odpravlja žične povezave in zapletena zaporedja nastavitev. Povežite se s tehnologijo Bluetooth®5 in že ste pripravljeni.

Sinhronizirajte zvok z brezžično zabavno verigo
S povezavo Bluetooth® lahko povežete do 50 združljivih visokozmogljivih zvočnih sistemov za še boljše zvočno doživetje in več užitka pri gledanju ob sinhronizirani osvetlitvi zvočnikov.

S povezavo za več naprav lahko glasbo upravlja več ljudi
Tehnologija Bluetooth® vam omogoča, da s prijatelji s sistemom MHC-V13 istočasno seznanite do tri pametne telefone. Izbor skladb je še večji, saj jih lahko predvajate iz vseh svojih glasbenih knjižnic.

S tehnologijo DAB+ slišite več

S sprejemnikom, ki je popolnoma združljiv s tehnologijo DAB+, bodo vaše najljubše radijske
postaje povsod z vami.

Zasnovan za vzdušja zabave

Zaradi uporabnosti in trpežne konstrukcije zvočnika MHC-V13 vam ni treba skrbeti, da zvočnik ne bi bil kos vzdušju zabave.

Zabavo si lahko pripravite kjer koli

Sistem MHC-V13 ima vgrajene ročaje za prenašanje, zato ga lahko prenesete k prijateljem ali pa enostavno premaknete iz enega prostora v drugega.

Izdelan za hudo zabavo

Enoto z vseh strani obdaja trda plastika, vogali pa so še dodatno zaščiteni, kar zagotavlja dolgotrajno uporabo sistema MHC-V13 in enostaven transport do vseh mest za zabavo.

Pregled

Razpršitev zvoka z visokoučinkovitimi visokotonci

Lučka na zvočniku

Seznam predvajanja glasbe za zabavo in lestvica za karaoke v aplikaciji Fiestable

Ročica za varno dvigovanje in preprost transport

Vogalni ščitniki za dodatno vzdržljivost

Audio HiFi

,