Akcija!

Mikro Hi-Fi stolp SONY CMT-SBT100

Vsestranski zvočni sistem z brezžičnim pretakanjem. 50 W zvočni sistem s CD-jem, radiem FM/AM, povezavami Bluetooth®, NFC in USB.
Nič več prepletenih kablov – Prek povezave Bluetooth® brezžično pretakajte glasbo iz pametnih telefonov, tabličnih računalnikov in drugih naprav.
Privoščite si vrhunsko pretakanje prek povezave Bluetooth® – Podpora za kodeka AAC in apt-X zagotavlja boljšo kakovost zvoka kot pri standardnem zvoku prek povezave Bluetooth®.
Povezava z enim dotikom NFC – S pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom NFC se dotaknite zvočnega sistema in uživajte v bogatem in jasnem zvoku skladb.
Občutite nizke tone s funkcijo Bass Boost – Od klasičnega funka do dubstepa – s funkcijo Bass Boost uživajte v odmevajočem in polnem zvoku.
Čudovit videz, vrhunski zvok – Čista in elegantna zasnova polepša vsak prostor vašega doma.
Izboljšajte kakovost zbirke CD-jev – Vgrajeni CD-predvajalnik omogoča predvajanje plošč CD, CD-R in CD-RW s funkcijami za naključno predvajanje, ponavljanje in programiranje.
Izkoristite vse možnosti mp3-predvajalnika – Digitalni predvajalnik glasbe enostavno priključite na zvočni vhod (kabel ni priložen) in mp3-skladbe poslušajte z zvokom vrhunske kakovosti.

Preberi več...
Garancija zadovoljstva

249,99 237,49

Na zalogi

Vrsta predvajalnika

Stereo radijski predvajalniki

Lastnosti Avtoakustika

Zvočniki s polnim razponom