Akcija!

Enostavni glasbeni sistem Bluetooth SONY CMT-X3CD

Glasbeni sistem s povezavo Bluetooth. Enostavno brezžično pretakajte glasbo, predvajajte CD-je in poslušajte radio.
Garancija zadovoljstva

156,99

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 13,00 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
12 x 13,00 €
Odplačati želim čim prej
6 x 26,00 €
Želim si izbrati svoje obroke
6 x 26,00 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Bela
Črna
Rdeča
Počisti

Enostaven domači glasbeni sistem

Predvajajte CD-je, poslušajte radio in brezžično pretakajte glasbo

Vsestranski mini glasbeni sistem vam omogoča enostaven dostop do vse glasbe. Znova odkrijte zbirko CD-jev, poslušajte najnovejše radijske oddaje FM in brezžično pretakajte glasbo prek povezave Bluetooth® z NFC za povezavo z enim dotikom. Postavite ga na knjižno polico, pult ali nočno omarico in prostor napolnite z najljubšo glasbo.

2-kanalni sistem za mogočen zvok doma – Uživajte v mogočnem zvoku, ki napolni ves prostor, iz 2-kanalnega zvočniškega sistema. Dva zvočnika polnega razpona predvajata uravnotežen stereo zvok z visokimi, srednjimi in nizkimi frekvencami. In rezultat? Jasen in uravnotežen zvok, ki je enako vrhunski pri vsaki glasnosti.

Povezava Bluetooth® za enostavno pretakanje glasbe – Tehnologija Bluetooth® vam na osnovi radijskih valov omogoča hitro vzpostavitev brezžične povezave kratkega dosega, ki je ne motijo predmeti na poti signalov. Ko sta napravi združeni, lahko iz pametnega telefona ali tabličnega računalnika v združljivo napravo pretakate vse najljubše vsebine, tudi filme, slike in glasbo.

Mega Bass za boljše nizke tone – Vklopite zvočno nastavitev Mega Bass za mogočne nizke tone pri najljubših skladbah. Mega Bass s tehnologijami za digitalno obdelavo signala učinkovito izboljša nizkofrekvenčne tone za mogočne in bogate nizke tone, ki zvok okrepijo z globino.

Čudovita in elegantna zasnova – Eleganten dodatek vsakemu prostoru. Z gladko površino in čistimi linijami se povsem zlije z ozadjem, vendar s prefinjeno minimalistično zasnovo vseeno pritegne pozornost. Poudarjen obseg je značilnost zasnove Definitive Outline.

Kompaktna zasnova za prilagodljivo postavitev – Vse funkcije popolnega glasbenega sistema spravite v ergonomsko zasnovo. Kompakten enodelni glasbeni sistem z zmogljivimi dvojnimi zvočniki, CD-predvajalnikom in vgrajenim radijskim sprejemnikom FM je širok samo 340 mm, zato je idealen za kuhinjski pult ali nočno omarico.

7-pasovni izenačevalnik za optimiran zvok – Izberite idealne nastavitve za glasbo, ki jo poslušate. 7-pasovni izenačevalnik ima prednastavitve za glasbene zvrsti, ki so zasnovani tako, da optimirajo zvok glasbe. Preklapljajte med načini “R’n’B”, “Hip Hop”, “Rock”, “Pop”, “Classic”, “Jazz” in “Flat” ter uživajte v jasnem in uravnoteženem zvoku.

Vgrajen CD-predvajalnik za zbirko CD-jev – Z vgrajenim CD-predvajalnikom lahko predvajate klasične albume ali kompilacijske CD-je. S tem glasbenim sistemom lahko predvajate plošče CD, CD-R in CD-RW ter tako poslušate studijske posnetke, mešane kompilacije in iz spleta prenesene skladbe.

Radijski sprejemnik FM za najljubše oddaje – Želite poslušati najljubše DJ-je? Z gumbom radia FM izberite postajo in poslušajte.

Vrata USB za predvajanje glasbe in polnjenje – Enostavno predvajajte in polnite. V vrata USB lahko priključite pomnilnik USB, pametni telefon, tablični ali prenosni računalnik in poslušate svojo celo glasbeno zbirko. Ni energije? Nič zato. Tablični računalnik ali pametni telefon med predvajanjem glasbe lahko tudi polnite.

Glasbo upravljajte z daljinskim upravljalnikom – Prevzemite nadzor nad zvokom. S priloženim daljinskim upravljalnikom lahko preskakujete skladbe, prilagajate glasnost in druge funkcije, zato lahko v udobnem naslonjaču uživate v odličnem zvoku.

Vzpostavite povezavo z enim dotikom z NFC – Tehnologija NFC (Near Field Communication) odpravlja potrebo po žičnih povezavah in zapletenih zaporedjih nastavitve. Z napravo s podporo za NFC se enostavno dotaknite oznake N za hitro, brezhibno povezavo, nato pa vsebine začnite pretakati prek povezave Bluetooth®. Nimate povezave NFC? Nič zato. Povežete in pretakate lahko neposredno prek povezave Bluetooth®.

Funkcije

Bluetooth