Klasični gramofon s povezavo Bluetooth SONY PS-LX310BT

Zaradi enostavne povezljivosti BLUETOOTH®, ki jo ponuja PS-LX310BT, se lahko prepustite toplemu zvoku vinilk povsod v svojem domu. #pslx310bt

Garancija zadovoljstva

239,99

Na zalogi

Originalni zvok vinilk. Nova brezžična svoboda.

Odkrijte brezčasno doživetje ob poslušanju vinilk s preprostimi kontrolniki in novo stabilno povezljivostjo BLUETOOTH®. Gramofon PS-LX310BT ponuja čist in naraven zvok najljubše LP-plošče, ki ste jo povlekli iz arhiva, ali pa nove osupljive izdaje, ki jo želite predstaviti družini.

Vinilka unplugged

Zdaj lahko poslušate glasbo iz svoje zbirke vinilk z vsemi prednostmi brezžične tehnologije. Najljubše skladbe lahko poslušate z brezžičnimi zvočniki ali slušalkami tako, da jih povežete s tehnologijo BLUETOOTH® .

Vaši najljubši albumi v najljubših napravah

Brezžični zvočniki

Zvočniški moduli

Naglavne Slušalke

Zavrtite ploščo, takoj

Glasbo z gramofona lahko poslušate prek brezžičnih naprav BLUETOOTH® ali pa gramofon prek vgrajenega izhoda priključite neposredno v zvočni sistem. Ne glede na to, kaj izberete, je nastavitev hitra in preprosta, zato se lahko hitro prepustite glasbi.

Enostavno upravljanje glasbe

Zasnova gramofona je minimalistična, zato ga je z enokoračnim samodejnim predvajanjem enostavno uporabljati. Izberite najljubše skladbe in se prepustite glasbi.

Enokoračno samodejno predvajanje

S funkcijo za popolnoma avtomatizirano predvajanje v enem koraku gramofon samodejno spusti gramofonsko ročko, poišče režo in začne predvajati glasbo iz naprave, seznanjene s tehnologijo BLUETOOTH®. Ko se skladba konča se gramofonska ročka samodejno vrne na svoje mesto.

Privoščite si vrhunsko glasbo

Želite kar največ od svoje vinilke? Prilagodite stikalo za ojačitev zvoku plošče in prisluhnite glasbi, ko ste do največje možne mere odstranili popačenje

Prepustite se pristnemu zvoku vinilk

Prefinjena izdelava delov in gramofona kot celote ponuja topel, mehek zvok vinilk, ne glede na to, ali poslušate jazz, koncert klasične glasbe ali pa uživate v ritmih hip-hopa in pop uspešnic.

Nova gramofonska ročka za vrhunski zvok

Z gramofonsko ročko z novo ravno zasnovo iz trpežnega aluminija je sledljivost boljša, zato je predvajanje stabilno, zvok bogat ter čist, nizki toni pa mogočni.

Debela protiprašna zaščita za predvajanje s popolno višino tona

Debelejša protiprašna zaščita zaduši akustični tlak v zvočnikih, zagotavlja več stabilnosti in manj popačenj. To lahko tudi odstranite in poslušate glasbo po svoji meri.

Aluminijasta plošča za stabilno premikanje

Gramofon je opremljen z mehanizmom jermenskega pogona in s ploščo iz aluminijaste zlitine. Plošča je robustna, vendar lahka, zato je med vrtenjem stabilna, zvok glasbe pa čistejši.

Čudovit videz, vrhunski zvok

Minimalistična zasnova gramofona se brezhibno zlije s prostorom in postane njegov osrednji del, ne glede na to, ali v glasbi uživate v samoti spalnice ali pa ga postavite v bolj živahno dnevno sobo

Umetnost vinilk

Gramofon odlikuje elegantna površina, prijetna na dotik, zato je čudovit in prijeten na pogled, takšen, kot si ga zasluži odlična glasba.

Prilagodi se vašim željam

Želite zavrteti klasičen singel? Lepo skrit v reži pod ohišjem gramofona je adapter za 45 vrt./min.

Značilnosti

  • Enostavna povezljivost BLUETOOTH®
  • Z vgrajenim izenačevalnikom za gramofon podpira izhod za gramofon in linijski izhod
  • Dve hitrosti predvajanja: 33 1/3 vrt./min. in 45 vrt./min.
  • Enokoračno samodejno predvajanje za enostavno delovanje
  • Gramofonska ročka z novo zasnovo ponuja bogat in čist zvok

Funkcije