Akcija!

Gramofon z možnostjo pretvorbe v zvok visoke ločljivosti SONY PS-HX500

Digitalno ujame analogno v svoji najčistejši obliki

Gramofon za predvajanje vinilnih plošč in snemanje v visoki ločljivosti

S formatom DSD analogne mojstrovine predvajajte v novi luči. Gramofon PS-HX500 prek povezave USB povežite z računalnikom, predvajajte ploščo in z osnovno pretvorbo DSD 5,6 MHz uživajte v pristno podrobnem zvoku. Dragoceno zbirko vinilnih plošč pretvorite v posnetke z zvokom visoke ločljivosti in jo poslušajte na sprehodu s predvajalnikom WALKMAN® ali pa uživajte v originalnih vinilnih posnetkih.

Garancija zadovoljstva

484,49

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 12,21 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
48 x 12,21 €
Odplačati želim čim prej
6 x 80,67 €
Želim si izbrati svoje obroke
6 x 80,67 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Na zalogi

Zvok visoke ločljivosti

Sony je od vira do zvočnika združil vrsto tehnologij za vrhunsko doživetje zvoka. Digitalni ojačevalnik in posebni visokotonci pri zvočnih datotekah visoke ločljivosti reproducirajo vsako podrobnost, da vsak ton slišite tako, kot si je zamislil izvajalec.

Gramofon USB za snemanje v visoki ločljivosti

S formatom DSD analogne mojstrovine predvajajte v novi luči. Gramofon PS-HX500 prek povezave USB povežite z računalnikom, predvajajte ploščo in z osnovno pretvorbo DSD 5,6 MHz uživajte v pristno podrobnem zvoku. Dragoceno zbirko vinilnih plošč lahko arhivirate v glasbeni strežnik ali pa jo prenesete v WALKMAN® in v njej uživate med gibanjem. Če gramofon povežete z visokokakovostnim komponentnim sistemom, lahko uživate v pristnem zvoku vinilnih plošč. Z gramofonom PS-HX500 vinilne plošče spremenite v dragocen vir zvoka visoke ločljivosti.

Vgrajen digitalni izhod USB

Gramofon enostavno povežite z računalnikom in najljubše skladbe pretvorite v glasbene datoteke.

Vinilna glasba z zvokom visoke ločljivosti živi večno

PS-HX500 ima visokokakovosten analogno-digitalni pretvornik. Zato ga prek kabla USB povežite z računalnikom in vinilne plošče posnemita kot skladbe z zvokom visoke ločljivosti (do DSD 5,6 MHz ali PCM 192 kHz/24-bitne kakovosti). To omogoča enostavno varnostno kopiranje zbirko vinilnih plošč in celo poslušanje glasbe na prostem s predvajalnikom WALKMAN®. Vedno in povsod lahko uživate v tekočem, naravnem in prijetnem zvoku analognih mojstrovin v kakovosti, kakršno si zaslužijo.

Vgrajen izenačevalnik gramofona

Notranji ojačevalnik z izenačevalnikom gramofona omogoča preklapljanje med izhodom za gramofon in linijskim izhodom, zato lahko predvajate prek vgrajenega ojačevalnika ali zunanjega izenačevalnika gramofona.

Predvajanje plošč LP/EP

Dvohitrostni gramofon se vrti s hitrostjo 33-1/3 in 45 vrt/min, zato lahko poslušate plošče LP in EP.

Plošče vzemite s seboj

Digitalna priročna uporaba omogoča, da kadarkoli in kjerkoli (doma, na prostem in v avtomobilu) uživate v pristnem zvoku vinilnih plošč z vsemi toplimi in gladkimi toni.

Zavrtite jih

Skladbe na vinilnih ploščah presnemite v računalnik kot podatke DSD in jih kopirajte v pomnilnik USB, ki ga lahko predvajate z avtomobilskim zvočnim sistemom. Najljubše skladbe na vinilnih ploščah vas lahko spremljajo na naslednji vožnji.

Prenesite v WALKMAN® in se odpravite na pot

Skladbe na vinilnih ploščah snemajte v računalnik kot podatke DSD, nato pa jih prenesite v WALKMAN®. Najljubše mojstrovine imate lahko vedno pri sebi in v njih uživate, kamorkoli se odpravite.

Zbirko shranite na trdi disk

Skladbe na vinilnih ploščah snemajte v računalnik kot podatke DSD, nato pa jih prenesite v predvajalnik s trdim diskom. Na visokozmogljiv pomnilnik lahko prenesete celotno sobo vinilnih plošč in prostor napolnite z glasbo, do katere lahko dostopate v trenutku in brez brskanja po kupu plošč.

Analogno-digitalni pretvornik za izvirno kakovost DSD

Vgrajeni analogno-digitalni pretvornik podpira osnovno pretvorbo iz analognega zvoka v digitalnega 2,8 MHz ali 5,6 MHz DSD.

Aplikacija “Snemalnik zvoka visoke ločljivosti”

Aplikacija za urejanje za računalnik Windows in Mac OS X vam omogoča, da izrežete neželene dele posnetih skladb ali jih razdelite.

DSD (Direct Stream Digital)

Format DSD (Direct Stream Digital), ki sta ga za zvok visoke ločljivosti razvili podjetji Sony in Philips, ki sta razvili tudi CD-format, omogoča revolucionarno snemanje in predvajanje zvoka. 1-bitni zvočni tok pri formatu DSD za razliko od običajnega formata PCM natančneje odraža naravo analognih zvočnih valov. To zagotavlja vse prednosti digitalnega zvoka, vključno s frekvenčnim odzivom do 100 kHz in širokim dinamičnim razponom, hkrati pa tudi naraven zvok analognih posnetkov. Precej enostavnejši postopek zajemanja in odkodiranja omogoča zvok neverjetnega prostorskega učinka in vrhunsko reprodukcijo originalne vizije izvajalcev.

Vključite ga v visokokakovosten zvočni sistem

Če gramofon PS-HX500 povežete z visokokakovostnim komponentnim zvočnim sistemom, lahko v glasbi na vinilnih ploščah uživate v pristni obliki.

Formati zvočnih datotek za zvok visoke ločljivosti

Poleg datotek DSF, posnetih v formatu DSD, omogoča tudi snemanje in predvajanje datotek WAV, posnetih v formatu PCM.

Izjemno stabilen jermenski pogonski sistem

Optimirana oblika pogonskega sistema stabilizira jermenski pogon za naravno reprodukcijo zvoka.

Nova zasnova gumijaste podloge za visoko kakovost zvoka

Nova zasnova je debela 5 mm, zato je najboljša v svojem razredu. Odlično prileganje površini plošče zmanjšuje nepotrebno resonanco.

Nova vgrajena školjkasta gramofonska ročka

Školjkasta zasnova gramofonske ročke izboljša trpežnost in stabilizira iglo, kar zagotavlja vrhunsko ostrino in dimenzionalnost zvoka. Lahka struktura školjke pomaga optimirati najnižje resonančne frekvence in izboljšati sledenje nizkim frekvencam, zaobljena oblika pa omogoča predvajanje čistega in nepopačenega zvoka. Ravna gramofonska ročka natančno uravnava iglo. Ker ročka ne povzroča trenja, to ne vpliva na stereo ravnovesje, ohlapna struktura bočnega ležaja pa zmanjšuje odmeve in popačenje zvoka.

Plošča iz aluminijaste zlitine

Visokoinercijska plošča iz aluminijaste zlitine zagotavlja vrhunsko kombinacijo moči in mase.

Akustično ohišje MDF

Akustično ohišje MDF je debelo 30 mm, kar zagotavlja visoko gostoto. Rezultat so izjemne zvočne značilnosti in natančna reprodukcija zvočnega polja.

Tiskano vezje iz stekla in epoksi smole izboljša strukturno stabilnost

Tiskano vezje iz stekla in epoksi smole izboljša kakovost zvoka in stabilnost, predvsem v primerjavi s konkurenčnimi modeli v istem cenovnem razredu.

Izolirana struktura

Edinstveno zasnovani gumijasti blažilniki poleg izolacije, ki preprečuje neželeno resonanco, tudi odpravljajo tresljaje zaradi omaric in drugih bližnjih predmetov.

Natančno zasnovan protiprašni pokrov

Oblika protiprašnega pokrova je zasnovana tako, da zagotavlja najmanj tresljajev. Odlična kakovost zvoka, tudi ko plošče predvajate z nameščenim pokrovom.

Funkcije

Zvok visoke ločljivosti