Akcija!

Glasbeni sistem moči SONY GTK-XB60B

Ob ritmih EXTRA BASS™, ki jih zagotavlja GTK-XB60, lahko pripravite zabavo z elektronsko plesno glasbo prav povsod. Vgrajene lučke dopolnijo vzdušje zabave v slogu disko kluba, z akumulatorsko baterijo pa lahko predvajate glasbo, tudi če omrežno napajanje ni na voljo. #GTKXB60B

Preberi več...
Garancija zadovoljstva

259,00 249,00

ali

€10,38 x 24

Na zalogi

Ustvarite vzdušje z elektronsko plesno glasbo, kjer koli

Akumulatorska baterija

Če nimate pri roki omrežnega napajanja, lahko z akumulatorsko baterijo predvajate glasbo 14 ur

Brezžična povezljivost

S tehnologijo NFC z enim dotikom hitro vzpostavite povezavo BLUETOOTH® ali pa pretakajte glasbo iz predvajalnika prek omrežja Wi-Fi.

Prepustite se ritmom ob uporabi funkcije EXTRA BASS™

Vklopite EXTRA BASS™ in pustite, da plesišče oživi. EXTRA BASS™ izboljša nizke frekvence v skladbi in ustvari ritem, zaradi katerih se vsi odpravijo na plesišče.

Z akumulatorsko baterijo si lahko zabavo pripravite kjer koli

Nimate omrežnega napajanja? Z vgrajeno akumulatorsko baterijo zabava traja 14 ur, če izklopite luči v zvočniku, raven glasnosti pa nastavite 17. Tudi pri polni glasnosti s funkcijo EXTRA BASS™ in ob vklopljeni osvetlitvi lahko zabava traja 3 ure. Če zmanjkuje energije, aktivirajte način Stamina, da bo baterija delovala dalj časa (do 4,5 ure).

Vzemite in pojdite

Zaradi priročnih ročajev za prenašanje lahko sistem GTK-XB60 z lahkoto prenašate z ene zabave na drugo.

Luči naravnost iz disko kluba

Razvnemite navdušenje z vgrajenimi lučmi. Utripajoče luči osvetlijo plesišče, medtem ko se LED-osvetlitev valovi v skladu z glasbo, večbarvni osvetlitveni pas, ki obkroža rob zvočnika pa ustvari pristno vzdušje disko kluba.

Osvetlitev linij

Večbarvni osvetlitveni pas obkroža rob zvočnikov.

Lučka na zvočniku

Bela LED-osvetlitev se giblje v skladu z glasbo

Utripajoče luči

Utripajoče luči osvetljujejo plesišče.

Več zvočnikov in manj žic

Želite povečati glasnost? Z brezžično zabavno verigo lahko priključite do 10 združljivih zvočnikov in si zagotovite še mogočnejši zvok ter vznemirljivo vzdušje zabave s sinhroniziranimi lučmi. Vse to zagotavlja tehnologija Bluetooth®, zato ne potrebujete nobenih kablov.

Povežite in upravljajte

Povezovanje s tehnologijama NFC in Bluetooth®

Vzpostavite brezžično povezavo z enim dotikom z napravo, ki podpira NFC ali pa za povezovanje uporabite nastavitve Bluetooth®.

Priključite prek povezave USB

Do digitalnih glasbenih datotek mp3, WMA in WAV dostopajte tako, da povežete napravo USB.

Dodajte lastne vokale

Gostitelj zabave ste lahko vedno – preprosto priklopite mikrofon in že boste v množici zaslišali svoj glas.

Nadzirajte zabavo s Sony |Music Center in Fiestable

S Sony | Music Center izbirate skladbe, spremenite nastavitve zvoka in ustvarite sezname predvajanj v telefonu. Vtičnik za Fiestable zagotavlja nadzor nad barvo svetlobe, prilagajanje izenačevalnika ali vklop DJ-način. Z intuitivnim nadzorom gibanja vse nastavitve spremenite že z nekaj obrati v zapestju.