Akcija!

Brezžični zvočnik SONY GTK-XB72 z nizkotonskim zvokom EXTRA BASS

Dvignite raven plesnih zabav s tem zmogljivim enodelnim zvočnim sistemom. Ko združite EXTRA BASS in ZVOK V ŽIVO z živahno LED-osvetlitvijo, ki vključuje tudi osvetlitev linij, lučkami na zvočniku in utripajočimi lučmi, se zdi, kot bi bili na velikem glasbenem dogodku. Zvok je še mogočnejši, če z brezžično zabavno verigo prek tehnologije Bluetooth® dodate nekaj zvočnikov.

#GTKXB72

Preberi več...
Garancija zadovoljstva

299,00 249,00

ali

€10,38 x 24

Na zalogi

SONY GTK-XB72

Dvignite raven zabave

Z enodelnim zvočnim sistemom GTK-XB72 bo vaša zabava nepozabna. Ko združite globok nizkotonski zvok z živahno LED-osvetlitvijo, se zdi, kot bi bili na velikem glasbenem dogodku.

EXTRA BASS™ okrepi vse nizke tone

Pritisnite gumb EXTRA BASS in popestrite glasbo z neverjetno mogočnimi nizkimi toni. Sistem okrepi nizke tone in ustvari globoke ter izrazite nizke tone. Način vklopite preprosto tako, da pritisnete gumb in že lahko prisluhnete odmevajočim nizkim tonom.

Navpična in vodoravna postavitev

Prilagodljiva dvosmerna nastavitev prinaša odličen zvok ne glede na to, kam postavite sistem. Postavite ga vodoravno za učinek klasičnega kasetofona ali pa pokončno, če nimate veliko prostora. Vgrajeni senzor optimira predelavo zvoka v stereo zvok ne glede na izbrano nastavitev.

Kot bi bili res tam

Na voljo je povsem nov način poslušanja glasbe, pritisnite gumb za ZVOK V ŽIVO, pametno nagnjeni zvočniki pa skupaj s tehnologijo DSP glasbo razpošljejo široko v prostor. Popestrite zabavo z edinstveno tridimenzionalno izkušnjo zvoka ter ustvarite praznično vzdušje kjer koli.

Popestrite zabavo s svetlobnimi učinki

GTK-XB72 se ponaša z vgrajeno večbarvno LED-osvetlitvijo linij spredaj, ob straneh in na vrhu, utripajočimi lučmi na zvočniku v glavnem delu ohišja ter utripajočim stroboskopom, ki dopolni učinek. Odlična kombinacija za klubsko vzdušje.

Stroboskop

Lučka na zvočniku

Osvetlitev linij

Prilagodite nastavitve v aplikaciji
Sony | Music Center

Upravljajte nastavitve z aplikacijo Sony | Music Center. Prenesite jo v pametni telefon in brezžično upravljajte glasbo. Lahko tudi prilagajate nastavitve zvoka, izbirate najljubše sezname predvajanja v telefonu ali pomnilniku USB in pripravite naslednjo skladbo, pri čemer niste odvisni od zvočnega sistema.

Več o aplikaciji Sony | Music Center

Izboljšajte zabavo z aplikacijo Fiestable

Z aplikacijo Fiestable v pametnem telefonu nadzirate barvo svetlobe, vklopite DJ-način in način za karaoke. Ko v pametnem telefonu v aplikaciji Fiestable tapnete luči za zabavo, zaslon zrcali svetlobne učinke zvočnega sistema z utripanjem luči in spreminjanjem barv v ritmu glasbe. Število pametnih telefonov, ki se lahko pridružijo, je neomejeno, zato je skupno doživetje vseh na zabavi nepozabno.

Sony | Music Center za Android

Prenesi iz Trgovine Play

Fiestable za Android

Prenesi iz Trgovine Play

Sony | Music Center za iOS

Prenesi iz App Store

Fiestable za iOS

Prenesi iz App Store

Razširite svoj zvočni sistem

Zvočni sistem je lahko še zmogljivejši z brezžično zabavno verigo prek tehnologije Bluetooth®. Če s tehnologijo Bluetooth® priključite več zvočnikov, dobite še močnejši izhodni zvok. Aktivirajte eno napravo kot gostiteljsko, nato pa s sinhronizirano glasbo in osvetlitvijo pripravite vse k plesu v istem ritmu.