Akcija!

Bluetooth® zvočnik SONY SRS-XB32

Spodbudite zabavo z brezžičnim zvočnikom SRS-XB32. Pripravite lasten mini glasbeni dogodek z zvokom, ki ga ponuja EXTRA BASS™, v načinu ZVOK V ŽIVO ter dvignite temperaturo s funkcijo Party Booster ter utripajočimi lučmi.

#SRSXB32

Preberi več...
ČrnaModra
Počisti
Garancija zadovoljstva

149,90 142,40

SONY SRS-XB32

Praznično vzdušje na vsakem koraku

Prepustite se zvokom, podobnim glasbi v živo, zaplešite v soju utripajočih luči in se poigrajte s funkcijami za zabavo kjerkoli in kadarkoli. Enostavno prenosljiv zvočnik ima vse to. Dvignite ga in se nemoteno zabavajte naprej.

Enostavno dodajte prijatelje

Oglejte si, zakaj je SRS-XB32 popoln zvočnik za zabavo s prijatelji.

Izkušnja glasbe v živo

Prisluhnite glasbi na popolnoma nov način s funkcijo ZVOK V ŽIVO. Popestrite zabavo z edinstveno tridimenzionalno izkušnjo zvoka ter ustvarite praznično vzdušje, kjer koli ste.

Kako deluje način ZVOK V ŽIVO

Natančna zasnova zvočnikov sistema SRS-XB31 ponuja popolno tridimenzionalno izkušnjo. Modre črte kažejo, kako zvok z novo tehnologijo DSP potuje iz nagnjenih zvočnikov v širši prostor in ustvari praznično vzdušje, ne glede na to, kje ste.

Zvok, s katerim bo vaša zabava res zaživela

Popestrite zabavo s svetlobnimi učinki

Zabava brez luči ni prava zabava. Zvočnik SRS-XB31 je opremljen z večbarvnimi utripajočimi lučmi, ki so sinhronizirane z glasbo, vključuje pa tudi nove osvetlitve linij in stroboskop.

Osvetlitev linij

Utripajoča luč 

Izpolnite zabavo z dodatno energijo s funkcijo Party Booster

Raznovrstne zvoke, kot so praskanje, ropotanje, bobnanje in zvonjenje, dobite že tako, da enostavno tapnete zvočnik na različnih mestih. Glasnost nadzirajte z močjo udarcev – nežno tapnite, če želite mehak zvok ali pa ga dobro udarite, če želite glasno glasbo.

Z brezžično zabavno verigo naj se zabava razmahne!

Poslušajte isto skladbo z brezžično zabavno verigo. S tehnologijo BLUETOOTH® lahko povežete do 100 brezžičnih zvočnikov2. Glasba in luči bodo sinhronizirane, tako da bodo vsi uživali v isti skladbi.

Barva

Črna, Modra