Akcija!

Bluetooth® zvočnik SONY SRS-XB21B

Z brezžičnim zvočnikom SRS-XB21 bo vaša zabava popolna. S funkcijo Party Booster, z načinom ZVOKA V ŽIVO in novo osvetlitvijo, ki obkroža linije zvočnika, bo kakovost glasbe, ki jo poslušate, še boljša.

Preberi več...
Garancija zadovoljstva

122,00 115,90

Ni na zalogi

Prepustite se občutku

Preverite sami, kako vam SRS-XB21 daje občutek, da ste sredi prazničnega dogajanja. Povabiti morate le še svoje prijatelje.

Boljši zvok s tehnologijo EXTRA BASS™️

Poudarite vsak takt in popestrite zabavo s funkcijo EXTRA BASS™️.

Izkušnja glasbe v živo

Prisluhnite glasbi na popolnoma nov način s funkcijo ZVOK V ŽIVO. Popestrite zabavo z edinstveno tridimenzionalno izkušnjo zvoka ter ustvarite praznično vzdušje, kjer koli ste.

Kako deluje zvočni način LIVE SOUND

Natančna zasnova zvočnikov sistema SRS-XB21 ponuja popolno tridimenzionalno izkušnjo. Modre črte kažejo, kako zvok z novo tehnologijo DSP potuje iz nagnjenih zvočnikov v širši prostor in ustvari praznično vzdušje, ne glede na to, kje ste.

Majhen, a za veliko zabave

Zaradi kompaktne zasnove lahko izdelek SRS-XB21 preprosto spravite v torbo. Lahko ga postavite celo v držalo za plastenko na kolesu, tako da bo zabava vedno z vami.

Zvok, s katerim bo vaša zabava res zaživela

Popestrite zabavo s svetlobnimi učinki

Zabava brez luči ni prava zabava. SRS-XB21 ponuja to, kar potrebujete – novo osvetlitev, ki obkroža linije zvočnika in je sinhronizirana z ritmom vaših najbolj priljubljenih glasbenih uspešnic.

Izpolnite zabavo z dodatno energijo s funkcijo Party Booster

Raznovrstne zvoke, kot so praskanje, ropotanje, bobnanje in zvonjenje, dobite že tako, da enostavno tapnete zvočnik na različnih mestih. Glasnost nadzirajte z močjo udarcev – nežno tapnite, če želite mehak zvok ali pa ga dobro udarite, če želite glasno glasbo.

Z brezžično zabavno verigo naj se zabava razmahne!

Poslušajte isto skladbo z brezžično zabavno verigo. S tehnologijo BLUETOOTH® lahko povežete do 100 brezžičnih zvočnikov2. Glasba in luči bodo sinhronizirane, tako da bodo vsi uživali v isti skladbi.