Walkman vodoodporen 4 GB SONY NW-WS623

Športni predvajalnik Walkman NW-WS620 je zasnovan za športne aktivnosti na prostem, zato je trpežen in vzdržljiv. Odličen za vse terene, vodotesen v slani vodi in odporen proti prahu, poleg tega pa je tanek in udoben pri uporabi. To je vrhunski spremljevalec pri športnih dejavnostih, ki ga odlikujejo Bluetooth® in tehnologija NFC za brezžično pretakanje, 4 GB prostora za shranjevanje seznamov predvajanja, hitro polnjenje baterije in daljinski upravljalnik Bluetooth.

Garancija zadovoljstva

139,99

Črna
Modra
Počisti

Vodotesna in protiprašna zasnova

Trajna in trpežna zasnova. To je odličen spremljevalec pri špotnih aktivnostih.

Brezžični tehnologiji NFC in Bluetooth

S povezavo Bluetooth lahko brezžično pretakate glasbo in druge vrste zvoka iz pametnega telefona.

Način okoljskega zvoka

Povežite se z zunanjim svetom, da se pogovorite s prijateljem ali trenerjem, pri tem pa še poslušate svojo glasbo.

Pripravljene na vse

Oglejte si, kako lahko svojo vadbo še izboljšate s temi brezžičnimi in vodotesnimi slušalkami NW-WS620, ki se ponašajo z načinom okoljskega zvoka.

Ne glede na teren

Naš visokokakovostni Walkman vas spremlja povsod in pri vsaki dejavnosti.

Vodotesnost v slani vodi

Zaradi vodotesnosti v slani vodi do globine 2 metrov je lahko NW-WS620 pod vodo do 30 minut, zato je odličen pri plavanju in vodnih športih.

Odporno na prah

Zaradi svoje trpežnosti je Walkman kos majhnim delcem, tako da ga lahko uporabljate pri športnih dejavnostih na pesku in pri teku ob obali.

Pripravljene na skrajnosti

Če ste pohodnik ali plezalec, je NW-WS620 vaš odlični spremljevalec, saj vzdrži pri uporabi ob izjemnih temperaturah od –5 °C do 45 °C.

Neomejeno pretakanje

Bi hoteli spontano menjavati seznam predvajanja, ki ga običajno poslušate pri vadbi? Glasbo ali druge vrste zvoka lahko brezžično pretakate iz pametnega telefona s funkcijo Bluetooth®.

Združljivo s pametnim telefonom

Pretakajte iz pametnega telefona prek funkcije Bluetooth® s preprostim združevanjem NFC™ z enim dotikom.

Daljinski upravljalnik Bluetooth®

Kličite in preklapljate med skladbami s kompaktnim upravljalnikom, ki je odporen proti pljuskom. Pripnite si ga na prst ali zapestje in nadzirajte zvok brez vsakršnih težav.

Mp3 predvajalniki

Barva

,