Digitalni diktafon 4 GB s priključkom USB SONY ICD-PX470

Digitalni diktafon z vgrajenim priključkom USB

Snemajte zvok in glas z vrhunsko jasnostjo. ICD-PX470 vključuje načina snemanja Focus in Wide-Stereo, kar vam omogoča, da ga lahko namerite na zvočni vir, ki ga želite posneti. Z notranjim pomnilnikom zmogljivosti 4 GB, ki ga je mogoče z režo za kartico micro SD razširiti do 32 GB, lahko snemate več dni.

Garancija zadovoljstva

89,99

Na zalogi

Neposredna priključitev USB za hiter prenos datotek

Prenos datotek v računalnik ali iz njega je hiter in priročen. Preprosto priključite ICD-PX470 neposredno na prosta vrata USB in že imate na voljo takojšnjo povezavo – kabla USB sploh ne potrebujete.

Razširite pomnilnik z režo za kartico micro SD

ICD-PX470 dobite z vgrajenim pomnilnikom zmogljivosti 4 GB, kar vam omogoča najdaljši čas snemanja 59 ur 35 minut, če snemate v načinu stereo v obliki mp3 s 128 kB/s. Zmogljivost pomnilnika lahko razširite s kartico micro SD do največ 32 GB dodatnega pomnilnika, kar je enakovredno več kot 536 uram snemanja (Micro SD 32 GB v obliki mp3 s 128 kB/s).

Z iskanjem v koledarju hitro najdete pravo datoteko

Posnetki so označeni z datumi, zato zlahka najdete posnetke, ki so bili ustvarjeni na določen dan. Odprite koledar in prebrskajte po dnevih in našli boste, kar iščete.

Predvajanje zapisa vam omogoča pregledovanje posnetkov

Zapisovanje pogovorov na papir je enostavno, če imate na voljo način predvajanja zapisov. Posnetek zlahka hitro previjate naprej ali nazaj ali pa ustvarite iztočnice, na osnovi katerih boste hitro našli pravo mesto. Digitalna regulacija višine zvokov vam celo omogoča, da upočasnite hitrost predvajanja, da lahko posnetku pazljiveje prisluhnete.

Nizkoprepustni filter izloči neželene šume

Pri snemanju lahko z nizkoprepustnim filtrom filtrirate nizkofrekvenčne šume iz ozadja. Vire neželenih šumov, kot so projektorji, promet ali veter, lahko filtrirate in izločite iz posnetka, tako da ob poslušanju posnetka zlahka prepoznate glasove.

Samodejno snemanje zvoka zmanjša šum iz ozadja

Želite posneti nek govor? Če vklopite samodejno snemanje zvoka, bo ICD-PX470 optimiziral nastavitve snemanja zvoka za frekvence glasu. Posledično bo posnetek čistejši, šum iz ozadja pa zmanjšan. Ob poslušanju posnetka tehnologija Clear Voice še bolj očisti signal, zato je zvok še čistejši.

Snemanje in poslušanje v formatu Linear PCM ali mp3

Pri snemanju lahko izbirate med dvema priljubljenima formatoma datotek. Datoteke v formatu Linear PCM so večje, vendar zajamejo več podrobnosti, zato so idealne za snemanje glasbe. Datoteke v formatu mp3 so stisnjene, vendar zahtevajo manj pomnilnika, zaradi česar so boljše za snemanje dolgih predavanj ali srečanj. ICD-PX470 omogoča tudi predvajanje datotek formata mp3 in PCM, tako da lahko poslušate priljubljene skladbe v načinu predvajalnika glasbe.

Sistem mikrofona S omogoča snemanje oddaljenih ali tihih zvokov

Zaradi visoke občutljivosti in mikrofona S z manj šuma lahko zdaj posnamete šibke zvočne vire, ne da bi zraven posneli še odvečni šum iz ozadja. Celo žvrgolenje ptic v daljavi je mogoče posneti v naravnem in jasnem zvoku.

Prilagodljiv razpon mikrofona za čistejše glasove

Prilagodljive nastavitve mikrofona izbrusijo zvok, ki ga želite posneti. Če snemate en sam glas, v načinu Focus posnamete ozek pas zvoka, ki prihaja iz ene smeri. Ko ste na srečanju, z načinom Wide-Stereo razširite obseg snemanja na vse v prostoru. Izbirate lahko med štirimi prednastavitvami okoliščin (glasbeni dogodek, srečanje, intervju, narek), s katerimi lahko še bolj optimizirate nastavitve zvoka.

Izjemno dolg čas trajanja baterije za daljša obdobja snemanja

Pri snemanju z vgrajenim mikrofonom v obliki mp3 s 192/128 kB/s bo priložena baterija velikosti AAA trajala največ 55 ur. To je več kot dva cela dneva neprekinjenega snemanja med zamenjavo ene baterije z drugo, kar je odlično za snemanje dolgih konferenc in drugih dogodkov.

Avdio Snemalniki

, ,