Akcija!

Sistem za domači kino Blu-ray SONY BDV-E2100 s povezavo Bluetooth

Sistem za domači kino Blu-ray™ 3D.

Kinematografski prostorski zvok in enostavna povezljivost. Full HD 3D, Triluminos Coloursvd, 4 satelitski zvočniki, globokotonec, 1000 W, NFC, Bluetooth® in Wi-Fi.

Preberi več...
Garancija zadovoljstva

299,00 245,00

ali

€10,21 x 24

Na zalogi

Popolnoma usklajena zvok in slika

Ste pripravljeni na kinematografsko poslastico? Popolnoma se boste zatopili v filme Full HD 3D Blu-ray™ s pristnim 5.1-kanalnim prostorskim zvokom in takojšnjo brezžično povezavo do glasbe v pametnem telefonu ali tabličnem računalniku. Udobno se namestite v naslonjač in uživajte v predstavi.

Zvok, ki vas pritegne

Izboljšajte užitke ob najljubših filmih in glasbi – s 5.1-kanalnim zvokom. Štirje satelitski zvočniki in globokotonec v kombinaciji z inovativnimi funkcijami, kot je Bass Boost, predvajajo natančen in mogočen zvok, ki zapolni ves prostor.

Poslušanje na en dotik

Dotaknite se sistema za domači kino in predvajajte glasbo iz pametnega telefona ali tabličnega računalnika s podporo za NFC in Bluetooth®. Ali pretakajte glasbo iz računalnika, iPhona, iPada ali iPoda* prek povezave Bluetooth®. Tehnologija Digital Music Enhancer očisti zvok iz vseh virov.

Brezžično delite videoposnetke, fotografije in druge vsebine

Prek vgrajenega vmesnika Wi-Fi lahko enostavno povežete pametni telefon, prenosni ali tablični računalnik in vzpostavite internetno povezavo – brez kablov. Pretakate lahko vse vrste razvedrila – osebne fotografije in sezname predvajanja, spletne videoposnetke, TV-storitve in posnetke YouTube™.

Odkrijte svet spletnega razvedrila

Ste si ogledali že vse filme v svoji zbirki? Pretakajte filme HD, več milijonov skladb za predvajanje doma, najljubše TV-kanale ter uporabljajte spletni brskalnik in aplikacije za vreme, novice, igre in še več.

Eleganten videz s popolnim slogom

Naše najnovejše sisteme za domači kino odlikuje nova zasnova Sense of Quartz s kristalnimi robovi in v slogu bleščečih kamnitih kristalov. Od zvočnikov do daljinskih upravljalnikov – vsak element dnevni prostor polepša s prefinjenim in nevpadljivim slogom.

Uživajte v filmih s pristnimi učinki2

Privoščite si kakovost slike, ki vas potegne v dogajanje. V filmih 2D in 3D Blu-ray Disc™ ali DVD uživajte v ločljivosti Full HD z naravnimi barvami in ostrimi podrobnostmi. Tehnologije za izboljšavo slike izboljšajo celo kakovost spletnih videoposnetkov na računalniku.

Domači kino zvočniki

Sistemi vse v enem

Vrsta predvajalnika

Predvajalniki Blu-Ray