Akcija!

Glasbeni sistem Bose Wave® SoundTouch™ Wi-fi IV

Naraven, poln zvok glasbe s spletnih glasbenih servisov kot sta Spotify ali Deezer, spletnih radijskih postaj, vaše lastne shranjene glasbe, zgoščenk in DAB/AM/FM radijskega sprejemnika.

 • Poveže se direktno na vaše domače Wi-Fi® omrežje — dodatna oprema ni potrebna.
 • Deluje z Bluetooth® napravami in vam omogoča še več možnosti izbire vira.
 • Waveguide akustična tehnologija omogoča globok, visoko zmogljiv zvok.
 • Brezplačna aplikacija spremeni vaš pametni telefon v daljinski upravljalnik vaše glasbe.
 • Vhod AUX vam omogoča priključitev zunanje avdio enote (npr. MP3 ali DVD predvajalnika) na vaš Wave® sistem.
 • Izhod za slušalke za zasebnost poslušanja.
 • Velik zaslon z nastavljivo osvetlitvijo in samodejno nočno zatemnitvijo.
Preberi več...
BelaBelaČrnaČrnaSrebrnaSrebrna
Počisti
Garancija zadovoljstva

699,00 664,05

ali

€27,67 x 24

Naraven zvok vaše glasbe, vključno z brezžično preneseno glasbo

Svet glasbe je povsod okoli nas, ta kompaktni sistem pa vam omogoča, da uživate v vsej glasbi, ki je na razpolago. Uporabite ga za pretakanje milijonov pesmi, ki vam jih ponujajo glasbeni servisi kot sta Spotify ali Deezer, na tisoče spletnih radijskih postaj ali pa so shranjene na vašem računalniku, pametnem telefonu ali tablici. Sistem povrhu vsebuje še predvajalnik zgoščenk, digitalni DAB in analogni AM/FM radijski sprejemnik. Vse to vam omogoča poslušanje vsega kar si želite, v najvišji Wave® kakovosti zvoka, iz enostavnega sistema, ki ga odlikuje tudi vrhunsko oblikovanje.

Vrhunski zvok

Wave® SoundTouch® sistem odlikujejo legendarne zmogljivosti nagrajenega Wave® music sistema. Ekskluzivna inovativna Bose®—waveguide zvočniška tehnologija— omogoča globok bas in poln, bogat zvok, primerljiv z zvokom precej večjih in dražjih stereo sistemov.

Raziščite svet glasbe z SoundTouch®

S pomočjo SoundTouch® sistema lahko odkrivate in uživate nove glasbene vsebine enostavneje kot kdajkoli. Brezžično pretakanje glasbe, milijonov pesmi s spletnih glasbenih servisov kot sta Spotify ali Deezer, spletnih radijskih postaj ali vaše lastne glasbene knjižnice. Zmogljiva aplikacija vam omogoča, da sistem s pomočjo pametnega telefona ali tablice upravljate od kjerkoli v hiši, šest prednastavitvenih tipk pa omogoča predvajanje glasbe z enim pritiskom na tipkovnici sistema ali daljinskega upravljalnika v velikosti kreditne kartice. Wave® SoundTouch® music sistem je del velike družine brezžičnih izdelkov, od enostavnih zvočnikov do sistemov za domači kino. Sisteme lahko programirate tako, da v vseh prostorih predvajajo enako ali pa v vsakem prostoru različno glasbo.

Elegantna enostavnost

Wave® SoundTouch® sistem pripravite in nastavite v nekaj minutah. Aplikacija vas vodi skozi postopek nastavitev. Originalno ali doma zapisano zgoščenko vstavite direktno v režo na prednji strani sistema, DAB/AM/FM ali spletne radijske postaje pa so dostopne s pritiskom na prednastavitveno tipko. Tanek infrardeč daljinski upravljalnik omogoča upravljanje sistema od kjerkoli v prostoru, nevidni senzorji na dotik na zgornji strani sistema pa upravljajo vklop/izklop sistema in upravljanje budilke. Čist, bogat in definiran zvok sistema obogati vašo glasbo. Vse to iz sistema, ki se z lahkoto vklopi v vsak ambient: med pohištvo dnevne sobe, na kuhinjski pult ali nočno omarico v spalnici.

Enostavnost uporabe

Lastna Bose® tehnologija samodejno upravlja nekatere od nastavitev sistema, ki so potrebne za vrhunski zvok. Tako lahko uživate v vrhunskem zvoku primerljivem z zvokom več komponentnega avdio sistema, kjer se morate ukvarjati s celo vrsto nastavitev. Velik, pregleden zaslon prikazuje izbrani vir glasbe, čas in druge podatke. Dva neodvisna alarma poenostavita bujenje zakonskega para, ki vstaja ob različnih urah. Če želite zjutraj še malo zadremati, se enostavno dotaknite zgornje ploskve sistema in si privoščite podaljšek.

Podrobnosti

Dimenzije

Sistem

 • Višina: 14,20 cm
 • Širina: 36,80 cm
 • Globina: 22,10 cm
 • Teža: 4,50 kg

Daljinski upravljalec

 • Višina: 9,53 cm
 • Širina: 5,72 cm
 • Globina: 0,64 cm
 • Teža: 30,00 g

Vhodi/izhodi

 • AUX vhod
 • FM antena
 • Izhod za slušalke
 • USB priključek
 • Ethernet priključek
 • DAB antena

Vsebina pakiranja

 • Wave® SoundTouch® music sistem IV
 • 2,4 m AC napajalni kabel
 • 0,9 m USB kabel
 • (IR) Daljinski upravljalnik (baterija že nameščena)
 • Demo CD

Pogosta vprašanja

S katerih avdio naprav lahko predvajam glasbo na Wave® SoundTouch® music system IV?

Poleg vgrajenega radijskega sprejemnika DAB/AM/FM in CD/MP3 CD predvajalnika, vam Wave® SoundTouch® music system IV omogoča brezžičen pretok glasbe z večine sodobnejših prenosnih avdio naprav, vključno s pametnimi telefoni in tablicami. Standardna 3,5 mm vtičnica AUX IN pa vam dodatno omogoča še priključitev DVD/CD predvajalnika in celo starejših kasetofonov. Poleg tega lahko pretakate glasbo tudi preko domačega Wi-Fi® omrežja.

Ali Wave® SoundTouch® music sistem IV ponuja dva neodvisna alarma za bujenje?

Da. Dva alarma za bujenje lahko nastavite in popolnoma prilagodite različnim potrebam in željam (bujenje z spletno radijsko postajo, DAB/AM/FM radijsko postajo, enostavnim piskom itd.). Prikladno, če dve osebi vstajata ob različnem času.

Koliko zgoščenk lahko naložim v CD predvajalnik Wave® SoundTouch® music sistema IV?

V CD predvajalnik Wave® SoundTouch® music sistema IV lahko vstavite samo eno zgoščenko.

Ali lahko uporabljam slušalke z Wave® SoundTouch® music sistemom IV?

Da. Wave® SoundTouch® music sistem IV ima tudi priključek za slušalke.

Kaj potrebujem za nastavitev SoundTouch® sistema?

Vse kar potrebujete je domače Wi-Fi® omrežje in pametni telefon ali tablica. Vse ostalo kar potrebujete, je priloženo izdelku.

Ali so SoundTouch® sistemi Bluetooth® kompatibilni?

Da. Wave® SoundTouch® music sistem IV lahko uporabljate tudi z Bluetooth® napravami kot so pametni telefoni, tablice ali prenosni računalniki.

Katero glasbo s spleta lahko pretakam?

SoundTouch® sistem vam omogoča pretakanje glasbe s spletnih radijskih postaj s celega sveta in kjer je to mogoče, tudi s spletnih glasbenih servisov kot sta Spotify ali Deezer.

Ali lahko SoundTouch® sistem uporabljam tudi tam ,kjer so na voljo javne Wi-Fi® dostopne točke (letališča, lokali, trgovine in podobno)?

Ne. Ne glede na to, da so te dostopne točke praviloma brezplačne, je način prijave na dostopne točke drugačen kot SoundTouch® app postopek prijave in nastavitve. SoundTouch® izdelki so namenjeni uporabi doma in ne na poti.

Koliko sistemov hkrati imam lahko v domačem omrežju?

To je odvisno od pasovne širine vašega domačega Wi-Fi® omrežja. Za večino domačih omrežij velja, da imate lahko brezžično priključene do štiri sisteme. V primeru uporabe več kot štirih sistemov priporočamo kabelsko Ethernet povezavo.

Ali lahko v različnih prostorih pretakam različno glasbo?

Da, če imate več SoundTouch® sistemov, lahko pretakate različno glasbo v različnih sobah ali isto glasbo v vseh sobah ali pa za vsak prostor sistem prilagodite tako, da predvaja kar želite kjer želite.

Kateri operacijski sistemi so kompatibilni z SoundTouch® aplikacijo?

Aplikacija je kompatibilna z Windows® XP, 7, 8; 64-bitni Mac OSX 10.6.8 in novejšim; katerikoli iPhone, iPad ali iPod touch z operacijskim sistemom iOS5 ali novejšim; Androidne naprave z Androidom 4.03 ali novejšim.

Ali lahko predvajam glasbo z NAS pogona s SoundTouch® sistemom?

Da, SoundTouch® sistemi so kompatibilni z določenimi NAS pogoni, vključno z Synology DiskStation in Western Digital My Cloud™, tako lahko pretakate glasbo iz glasbenih knjižnic tudi kadar je računalnik ugasnjen.

Katere avdio formate podpirajo SoundTouch® sistemi?

Trenutno podpirajo formate MP3, WMA, M4A, AAC in Apple® Lossless.

Ali lahko pretakam glasbo z različnih računalnikov s pomočjo SoundTouch® sistemov?

Da, pod pogojem da je na vsakem računalniku nameščena aplikacija SoundTouch® app. Vsak računalnik se na seznamu virov v aplikaciji prikaže kot ločena glasbena knjižnica.

Ali lahko pretakam video vsebine?

Ne. SoundTouch® sistemi so izdelani samo za avdio vsebine.

Ali lahko SoundTouch® sistemi pretakajo DAB/AM/FM radijski ali TV zvok iz enega prostora v drugega?

Ne. SoundTouch® sistemi so izdelani za pretakanje spletnih radijskih postaj, spletnih glasbenih servisov kot sta Spotify ali Deezer in glasbo, shranjeno na računalniku. Seveda pa je tudi veliko DAB, AM in FM radijskih postaj dostopnih preko spleta.

Ali lahko prednastavitvene tipke nastavim direktno na daljinskem upravljalniku?

Da. Enostavno pritisnite in zadržite tipko za prednastavitev, da shranite kar trenutno poslušate. Seveda pa lahko uporabite aplikacijo SoundTouch® app za programiranje prednastavitvenih tipk s pomočjo pametnega telefona ali tablice.

Kakšen je garancijski rok za Wave® SoundTouch® music sistem?

Wave® SoundTouch® music sistem ima dve leti omejene garancije.

Bose zvočniki

Wave sistem

Barva

Bela, Črna, Srebrna

Segment produktov

WiFi Soundtouch zvočniki, Zvočniki za računalnik in Wave sistemi