Akcija!

Glasbeni sistem Bose Wave® music system III

Kjerkoli se nahaja vaša glasba, tukaj oživi

Wave® music system III je vse-v-enem sistem, zdaj še bolj izpopolnjen, z bolj natančnima DAB/FM/AM radijskim sprejemnikom in zaslonom, ki omogoča prikaz večje količine podatkov. Sistem z dodatki zdaj omogoča tudi predvajanje glasbe iz virov, ki so danes popularni – internetne radijske postaje, pametni telefoni, tablični računalniki, glasba z računalnika in karkoli bo še prinesla prihodnost. Ti dodatki vaš Wave® music system III spremenijo v pravo domače glasbeno središče. Z razvojem sistema pa so njegove glavne značilnosti ostale nespremenjene: eleganten, enostaven za uporabo in z zvokom, ki daleč presega njegove dimenzije.

Preberi več...
Bela
Počisti
Garancija zadovoljstva

782,80 549,00

Touch-top control

Senzor na dotik za vklop/izklop in upravljanje budilke

Dual independent alarms

Možnost nastavite dveh različnih časov bujenja z različnimi alarmnimi zvoki

RDS text display

Napredni RDS radijski sprejemnik

Bose Waveguide speaker technology

Nadgrajen vrhunski zvok iz kompaktnega sistema

Elegantna enostavnost

Priključite sistem in pripravljeni ste za zabavo. Senzor na dotik na zgornji strani ohišja je neviden, omogoča pa vklop/izklop in upravljanje budilke. Originalne ali doma posnete zgoščenke vstavite v režo direktno s sprednje strani, brez zamudnega odpiranja ležišča ali vratc. Sistem je tako eleganten, da ga lahko postavite kjerkoli v vašem domu.

Velik zvok malega sistema

Napredna elektronika in lastna akustična tehnologija waveguide omogočajo vrhunski zvok, ki daleč presega dimenzije sistema.

Predvaja vso vašo glasbo

Sistem ima vgrajen CD predvajalnik in DAB/FM/AM radijski sprejemnik. Z dodatno opremo lahko uživate tudi v glasbi z vašega iPoda®, pametnega telefona, računalnika, tabličnega računalnika ali katerekoli druge naprave, ki ima Bluetooth® povezavo.

Prebudite se udobno

Ste navajeni na uporabi gumba za dremež? Upravljanje smo poenostavili tako, da lahko zdaj popolnoma enostavno v spanju izklopite budilko. Ko se oglasi alarm, se samo dotaknite zgornje strani ohišja sistema Wave® music system III. Nobenega iskanja daljinskega upravljalnika ali gumbov na sistemu. Nastavitev dveh različnih, neodvisnih alarmov pa omogoča vaše bujenje brez ponovne nastavitve alarma za partnerja, ki vstaja kasneje. Lepo. In praktično!

Enostavna uporaba

Napredni DAB/FM/AM radijski sprejemnik omogoča boljši sprejem radijskih postaj. Na povečanem zaslonu z nastavljivo svetilnostjo in samodejnim nočnim senčenjem se sedaj izpiše več podatkov o skladbi in radijski postaji.

Tanek IR daljinski upravljalnik vam omogoča upravljanje vseh funkcij sistema s katerekoli točke v prostoru, takojšen dostop do šestih DAB, šestih FM in šestih AM prednastavljenih radijskih postaj in celo pomikanje po seznamih predvajanja iTunes knjižnice ali internetnih radijskih postaj, ki omogočajo osebne prilagoditve predvajanja.

Podrobnosti

Dimenzije

WMS sistem

 • Višina: 10,70 cm
 • Dolžina: 36,80 cm
 • Globina: 21,90 cm
 • Teža: 3,90 kg

Daljinec

 • Višina: 9,53 cm
 • Dolžina: 5,72 cm
 • Globina: 0,64 cm
 • Teža: 30 g

Vhodi/izhodi

 • AUX vhod
 • FM antena
 • Vtičnica za slušalke
 • Bose® link

Bose zvočniki

Wave sistem

Barva

Bela, Siva, Temno rdeča

Segment produktov

Zvočniki za računalnik in Wave sistemi