Akcija!

Zvočniki za zunanjo montažo Bose FreeSpace® 51

 • 360-stopinjska pokritost z zvokom v naravi.
 • Instaliran je lahko na tleh tako da je delno vkopan v zemljo na vrtu, ali pritrjen na terasi.
 • Izdelan in testiran je tako, da prenese sneg, sonce, dež, led in celo slani pršec.
 • Ima 5 let garancije.
Preberi več...
Garancija zadovoljstva

680,20 646,19

ali

€26,92 x 24

Na zalogi

FreeSpace® 51 zunanji zvočniki

Omogoča predvajanje vaše najljubše glasbe tudi na odprtem prostoru, kjer stenska montaža ni možna. Bose® FreeSpace® 51 so naši najboljši zunanji zvočniki, ki jih lahko uporabljate na vrtu ali zunanji terasi. Priključite pa jih lahko kar na vaš obstoječ audio sistem.

Naši FreeSpace® 51 zunanji zvočniki nudijo enakomerno pokrivanje z zvokom na celotnem območju, saj so dizajnirani tako, da omogočajo 360-stopinjsko disperzijo zvoka. Modul, ki je lociran v sredini zvočnika, poudarja nizko frekvenčni del zvočne slike, modul, ki je instaliran pod kupolasto mrežico, pa skrbi za disperzijo visokih tonov na celotnem območju okrog zvočnika.

Te zunanje zvočnike lahko vkopljete v zemljo ali jih pritrdite na tlakovane ali betonske površine. Oblikovani so tako, da se kar najbolje vključijo med vrtno zelenje, tako da so skoraj neopazni. Na spodnji strani ohišja zvočnika je uvodnica za priključni kabel, tako da je priključitev zvočnika kar se da enostavna in profesionalna.

Zaradi vseh tehnoloških rešitev, od ojačanega ohišja, 360-stopinjske distribucije zvoka, ter popolno zaščitenega širokopasovnega zvočnika, lahko tudi zunaj uživate v enako kvalitetnem zvoku kot notri. Ker so testirani v najbolj ekstremnih pogojih, jih lahko pustite zunaj celo leto.

Na zvočnikih FreeSpace® 51, priključenih na ojačevalnik SA-4, lahko preko svojega Lifestyle® sistema, istočasno zunaj poslušate enako, ali pa tudi drugačno glasbo kot v hiši.

Dodatne lastnosti

Bose pri testiranju okoljskih vplivov s simulacijo dežja, vlage, sonca, vročine, ledu in soli, preverja vse možne pogoje katerim so ti zvočniki lahko izpostavljeni, vendar kljub temu zagotavljajo zanesljivo delovanje.

Kupolasta mrežica v kontekstu z sredinsko odprtino, prenaša visoko frekvenčni del zvočne slike, ter dopolnjuje uravnoteženost zvočne slike na celotnem območju, tako da lahko tudi zunaj uživate v vrhunski reprodukciji glasbe.

Sredinsko locirani modul poudarja nizkofrekvenčni zvočni spekter, ter zvočni sliki doda globino.

Robustno, vodoodporno ohišje, dovoljuje vertikalno obremenitev do 160 kg in omogoča zanesljivo delovanje, ne glede na neizprosnost okoljskih razmer. Krije ga 5-letna garancija.

Zelena barva ohišja pripomore, da se zvočnik lepo vključi med vrtno zelenje.

Širokopasovni driver (zvočnik) premera 11,4 cm, ki je lociran v sredini zvočnika, ter usmerjen navzdol, zagotavlja odlično zvočno sliko pri poslušanju glasbe v katerem koli letnem času.

Radialna oblika zvočnikov omogoča disperzijo zvoka pod kotom 360-stopinj v celotni okolici.

Ohišje je dizajnirano tako, da optimizira akustične zmogljivosti zvočnika in mu omogoča pokrivanje velike površine.

Zvočniški driver, izdelan iz kompozitnih polimernih vlaken, zagotavlja visoko kvaliteto zvoka in je odporen na vsakršne, tudi najbolj ekstremne vremenske pogoje.

Tri kabelske uvodnice na spodnji strani, preprečujejo, da bi priključni kabel oviral postavitev zvočnika, ter omogočajo profesionalni izgled instalacije.

Na spodnji strani zvočnika je prirobnica z luknjami za vijake, s katerimi ga lahko pritrdimo na trdno podlago.

Podrobnosti

Dimenzije posameznega zvočnika

 • Višina: 36,00 cm
 • Dolžina: 32,00 cm
 • Globina: 32,00 cm
 • Teža: 5,40 kg

Dimenzije pakiranja

 • Višina: 38,10 cm
 • Dolžina: 73,60 cm
 • Globina: 40,60 cm
 • Teža: 11,30 kg

Vsebina pakiranja

 • 2 zvočnika,
 • 4 uvodnice
 • Potrebovali boste še:
  zvočniški kabel (za pravilen izbor preseka poglejte v navodila za uporabo)

Pogosta vprašanja

Kakšen kabel naj izberem za te zvočnike?

Najprej določite razdaljo zvočnikov od vira (ojačevalca). To vam bo pomagalo izbrati debelino zvočniškega kabla. Če boste kabel položili v zemljo, uporabite kabel, ki je testiran na te pogoje. Vedno uporabljajte vodoodporne kable.

V kakšnih pogojih in temperaturnem območju je možna uporaba teh zvočnikov?

 • Zvočniki FreeSpace® 51 so odporni na:
 • sonce, visoko vlago (dež, sneg), sol in meglo,
 • temperaturne ekstreme (-40° C do + 70° C), kar zagotavlja obratovanje v vseh letnih časih.

Ali lahko te zvočnike kombiniramo z mojim Lifestyle® sistemom?

Da. Zvočnike FreeSpace® 51 lahko priključite preko ojačevalca SA-4 in si s tem razširite vaš Lifestyle® sistem tudi za uporabo zunaj.

Kakšna je garancijska doba za te zvočnike?

Zvočniki FreeSpace® 51 imajo 5-letno garancijo.

Bose zvočniki

Zvočniki za zunanjo uporabo

Segment produktov

Stereo in Mono zvočniki