Akcija!

Bose T1 Tone Match® mixer – Dodatek L1S in L1 II sistemom

Štiri kanalna ToneMatch avdio mešalna enota s studijskimi efekti

Preberi več...
Garancija zadovoljstva

335,29 301,76

ali

€12,57 x 24

Ni na zalogi

Omogoča vam oblikovati vaš pravi zvok

Novi ToneMatch audio engine je zasnovan tako, da obogati glasbenikov zvok, ob uporabi kateregakoli L1 sistema. Njegove zmogljivosti in orodja za oblikovanje tonov vas hitro pripeljejo do resnično pravega zvoka vašega glasu in instrumentov.

Boljša avdio orodja – samo iz Bose-a

Ta vsestranska tonska naprava vam pomaga, da zvenite bolje pri nastopih v živo. Razširja vhodne kapacitete vašega L1 sistema in daje takojšen dostop do lastnih zEQ prednastavitev, standardnih efektov in procesorjev.

Glavne značilnosti

 • Knjižnico ”Customized ToneMatch” prednastavitev
 • Inteligentne EQ tone kontrole
 • Zbirka reverbov, efektov in dinamičnega procesiranja
 • Shranljive scene
 • Veliki osvetljen zaslon
 • Chromatic tuner
 • Trije mic/line vhodi / izhodi
 • Dva line vhoda (L/R)
 • USB port

Stotine zvočnih izboljšav – v trenutku

ToneMatch audio engine vam daje na razpolago našo največjo knjižnico vam prilagojenih prednastavitev. Te prednastavitve se v trenutku prilagodijo vašemu sistemu in ujamejo željeni naravni zvok priljubljenih instrumentov
in mikrofonov. Tako lahko reproducirate tovarniško – določeno tonsko ravnovesje – natančno in na pritisk gumba.

Različne prednastavitve se lahko neodvisno določajo za vsakega od 4. kanalov naprave. Na primer, izberite Audix® OM5 mikrofon prednastavitev za kanala 1 in 2, Taylor® kitaro na kanalu 3 in Lakland® bas na kanalu 4 – istočasno.
Naši inženirji neprestano sodelujejo s proizvajalci, da bi izboljšali ToneMatch knjižnjico prednastavitev. Posodobitve so na voljo brezplačno, naložite pa jih enostavno preko USB vrat.

Inteligentna ekvalizacija: zEQ

Natančna uglasitev vašega zvoka s pomočjo Bose® inteligentnega zEQ, redefinira nizke, srednje in visoki nivoje za vsako
ToneMatch prednastavitev. zEQ vam omogoča izrezati ali ojačiti določeno frekvenčno področje za različne instrumente in mikrofone.

Vključena zbirka efektov in dinamično procesiranje.

Globalno določite enega od petih različnih reverb-ov za vsak mic/line kanal. Pravtako lahko izberete enega od treh tipov zakasnitve , deset
dodatnih efektov, in sedem dinamičnih procesorjev in jih določite neodvisno za vsak kanal.

Uveljavljene /prilagojene scene

Shrani vaše uveljavljene ( uporabljene ) nastavitve za specifične gig-e s “scenskimi” pojavnostmi. Naprava ima pet pred-definiranih Bose scen, deset pa jih lahko definirate sami. Hiter, one-touch priklic scene omogoča hitro delo in ponovljive nastavitve.

Lahke povezave

Enostavno povežite napravo na L1 Model II sistem preko vključenega digitalnega kabla – in rev it up. T1 nosilec je priložen
in omogoča namestiti napravo na L1 radiator. Za lažjo povezavo na sistem Model I uporabljajo analogni kabel in T1 zunanji napajalnik.

Tehnologija ToneMatch Engine

omogoča izjemne tone z ToneMatch napravo. Označite svoj instrument ali mikrofon, in sistem L1 se bo avtomatično prilagodil.

Izberite prednastavitev ToneMatch-a in se poglobite v močno novo tehnologijo, ki jo omogoča samo Bose. Izurjeni tonski inženirji so poslušali širok razpon popularnih instrumentov z sistemom L1, naredili prilagoditve, da bi optimirali kvaliteto zvoka – po tem pa so vse te nastavitve shranili v veliko knjižnico ToneMatch prednastavitev.

Bose zvočniki

Za glasbenike

Morda vam bo prav tako všeč…

 • Bose L1® Model 1S z B1 bas modulom črn

  Akcija! 1.639,50 1.399,00

  €58,29 x 24

  Dodaj v košarico