Bose Stereo 301-V® Direct/Reflecting® stereo zvočnik

 • Dizajniran tako, da omogoča čim boljši približek občutku žive glasbe.
 • Primerna izbira tako za stereo sistem, kot tudi domači kino
 • Dovolj majhen, da ga lahko postavite na knjižno polico
 • Če želite drugačno postavitev, so na razpolago opcijski dodatki
Preberi več...
Črna
Počisti
Garancija zadovoljstva

399,00

301® Direct/Reflecting® zvočniški sistem

Bose® 301® Direct/Reflecting® stereo zvočniki, z vgrajenimi tehničnimi rešitvami, ki dajejo vaši glasbi ali filmom čist, prostorski zvok, pri čemer pa so tudi dovolj majhni, da jih lahko postavite na knjižno polico.

Pri poslušanju žive glasbe, prihaja glasba do vas, kot mešanica direktnega in odbitega zvoka. Direct/Reflecting® tehnologija uporablja takšno kombinacijo direktnega in indirektnega zvoka, da s tem ustvari prostorski zvok, podoben občutkom iz koncertne dvorane.

Za razliko od običajnih zvočnikov, ki omogočajo stereo efekt le na majhnem področju med obema zvočnikoma, Bose® 301® stereo zvočniki, ob pomoči vgrajene patentirane tehnologije zagotavljajo stereo občutek v celotnem prostoru (Stereo Everywhere®).

Prostorski zvok

Zvočnike 301® lahko uporabite tudi kot glavne ali sekundarne zvočnike pri vašem domačem kinu. Povežite jih z vašim surround receiverjem in uživajte v prostoru polnem zvoka. Če pa že imate Lifestyle® sistem, lahko z Bose® 301® zvočniki enostavno razširite zvok tudi v druge prostore, tako da jih povežete preko ojačevalnika SA-3 na vaš Lifestyle® sistem. To vam omogoči, da lahko s pomočjo enega sistema, istočasno, v različnih prostorih poslušate različno glasbo, ali gledate filme.

Dodatne lastnosti

Direct/Reflecting® zvočniška tehnologija uravnoteži direktni in odbiti zvok tako, da dobimo čim bolj naraven, prostorski zvok koncertne dvorane.

Stereo Targeting visokotonca, sta natančno usmerjena, patentirana visokotonska zvočnika velikosti 5,08 cm, ki se dopolnjujeta tako da zagotovita področje stereo zvoka v celotnem prostoru.

Stereo Everywhere® patentirana tehnologija ustvari uravnotežen stereo zvok na širokem področju poslušanja. Za razliko od običajnih stereo zvočnikov, ki pokrivajo ozko območje, omogoča ta Bose tehnološka rešitev pokrivanje celotnega območja poslušanja z enakomernim stereo zvokom.

Široko hodni nizkotonec (20,32 cm) pokriva celoten prostor z močnimi, čistimi basi.

Zvočniki so dizajnirani za postavitev na knjižno polico in se neopazno zlijejo s pohištvom. Uporabljate jih lahko za poslušanje glasbe, ali filmov. Pri vezavi za domači kino, jih lahko uporabite kot sprednji ali zadnji sistem.

Flared slot port za zmanjšanje zračnih turbulenc pri nizkih frekvencah. Nizkotonski zvočnik in geometrija odprtine sta medsebojno usklajena, tako da zagotavljata čist in globok bas, še posebej pri večji glasnosti.

Možnost razširitve domačega kina – če želite kombinirati sistem za domači kino, lahko te zvočnike dodate kateremukoli Direct/Reflecting® zvočniškemu sistemu.

Visokotonski zvočnik (5,08 cm), usmerjen nazaj poskrbi pokrivanje z zvokom s strani in zadnjega dela zvočnika, tako da lahko uživate v uravnoteženem direktnem in odbitem zvoku, ki ustvari naravno zvočno okolje žive glasbe.

Leče za prostorsko usmerjanje zvoka omogočajo gladko pokrivanje visokih frekvenc, ter prostorsko zvočno sliko.

Avtomatsko zaščitno vezje preprečuje preobremenitve posameznih zvočnikov in zagotavlja zanesljivo delovanje z minimalnimi popačenji.

SYNCOM® računalniško testiranje komponent zagotavlja najvišji nivo kvalitete in zanesljivosti v audio industriji.

Podrobnosti

Dimenzije – vsak zvočnik

 • Višina: 24,80 cm
 • Širina: 36,20 cm
 • Globina: 24,80 cm
 • Teža: 5,70 kg

Mere kartona

 • Višina: 45,50 cm
 • Širina: 61,30 cm
 • Globina: 33,60 cm
 • Teža: 13,00 kg

Vsebina pakiranja

 • 2 zvočnika,
 • samolepilna podložke

Kaj še potrebujete?

 • zvočniški kabel (priporočen presek kabla najdete v navodilih za uporabo)

Pogosta vprašanja

Kje je najbolj primerna postavitev zvočnikov?

Zvočniki so primerne velikosti za knjižno polico, ali drug ustrezen podstavek.

Ali lahko te zvočnike kombiniramo z mojim Lifestyle® sistemom?

Da. Zvočnike priključite na svoj Lifestyle® sistem preko ojačevalca SA-3 in si jih instalirate in uporabljate v drugi sobi.

Barva

Češnjev les, Črna

Bose zvočniki

Stereo hišni zvočniki