Bose L1® PRO 8

 • Enostavna sestava sistema omogoča enostaven transport, sestavo in spravilo sistema.
 • B1 bas modul vključen.
Garancija zadovoljstva

1.320,00

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 31,22 €
Vaš mesečni obrok
+ 100 € polog
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
48 x 31,22 €
Odplačati želim čim prej
6 x 203,33 €
Želim si izbrati svoje obroke
6 x 203,33 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Na zalogi

VSTOPITE, ZLOŽITE IN NASTOPITE

Najbolj prenosljiv L1 Pro sistem

L1 Pro8 je vedno pripravljen, kjerkoli se nahajate, omogoča enostaven naklad in hitro pripravo. Ponuja velikodušno pokrivanje s pomočjo radiatorja C-oblike, ki ga sestavlja 8 5,1 cm neodymium pogonskih enot. Ta radiator omogoča 180-stopinjsko pokrivanje in široko vertikalno disperzijo zvoka, kar omogoča publiki odlično, jasno slišnost, ne glede na to ali stojijo ali sedijo, tudi v najbolj odočnih delih majhnih do srednje velikih prizorišč kot so bari in kavarne.

L1 Pro8 omogoča kantavtorjem in DJ-em enostavno pripravo sistema in odličen, jasen zvok – glaven adut najboljšega enostavnega nastopa.

RACETRACK NIZKOTONEC

Basi brez razlivanja

Integrirana nizkotonska enota z edinstveno RaceTrack pogonsko enoto omogoča močan bas, ima optimizirano težišče in prihrani ogromno prostori. Ta vitka pogonska enota dimenzij 17,8 x 33 cm ima primerljive zmogljivosti kot klasična, 30,5 cm pogonska enota, a prihrani ogromno prostora tako pri transportu kot tudi na odru, vsak premik, od skladišča do vozila in iz vozila do odra pa je veliko bolj enostaven.

VGRAJENA MEŠALKA

Mešalna miza na zvočniku in vašem pametnem telefonu.

Vsak L1 Pro8 sistem ima vgrajeno mešalno enoto, tako da lahko nanj enostavno priključite različne inštrumente, mikrofone in druge vire glasbe. Sistem ima dva combo XLR-6,4 mm vhoda s fantomskim napajanjem, 6,4 mm in 3,5 mm AUX vhoda in možnost brezžičnega pretakanja preko Bluetooth® povezave. Osvetljeni rotacijski regulatorji omogočajo takojšen dostop do upravljanja glasnosti, tonov in reverberacije za vsak kanal posebej. Izbirate lahko med optimiziranim sistemom prednastavljenih ekvalizacij za živ nastop , predvajano glasbo in drugo. In s pomočjo ToneMatch vhoda in T4S ali T8S mešalke lahko dodate še več inštrumentov in drugih avdio virov. En kabel zagotavlja napajanje in prenos digitalnega avdio signala med sistemom in T4S ali T8S mešalko.

Z intuitivno L1 Mix aplikacijo pa pridobite kompletneo brezžično upravljanje s pomočjo pametnega telefona ali tablice.

L1 MIX Aplikacija

Neprekinjeno, intuitivno brezžično upravljanje

S pomočjo L1 Mix aplikacije lahko ves čas upravljate s sistemom s pomočjo mobilne naprave, lahko se pomikate po prostoru, preverjate kakovost zvoka in sproti spreminjate nastavitve. Spremenite glasnost in druge nastavitve in opazujte, kako se regulatorji na L1 Pro sistemu premikajo na izbrane pozicije vaših nastavitev – aplikacija in mešalka sta vedno sinhronizirani v realnem času. Dodaten plus je dostop do celotne ToneMatch knjižnice posebnih, prilagojenih nastavitev. Z aplikacijo L1 Mix dobite povezljivost, ki še izboljša vaš nastop s pomočjo sprotnih nastavitev z intuitivnimim upravljanjem.

VSE ZA TISTI TRENUTEK

Prvovrsten zvok na odru. Praktična prenosljivost kamorkoli. Z L1 Pro sistemom samo pridobite, naj bo to na parkirišču ali nastopu, vedno z lahkoto, od postavitve do nabora nastavitev, vse v minuti. To je moč vašega enostavno najboljšega nastopa z najbolj enostavno pripravo.

Tehnični podatki

Dimenzije

L1® PRO 8

 • Višina: 200,00 cm
 • Širina: 31,70 cm
 • Globina: 45,60 cm
 • Teža: 7,40 kg

Vsebina pakiranja

 • L1® PRO 8
 • Napajalni kabel
 • Transportna torba za L1 Pro 8

Pogosta vprašanja

Kaj je L1 Pro system?

L1 Pro sistem je Bose prenosni  PA (Personal Amplification) sistem za glasbenike, Dj-je in skupine. Na voljo so štirje različni L1 Pro sistemi, izbirate lahko med L1 Pro8, L1 Pro16 in L1 Pro32 s Sub1 in L1 Pro32 s Sub2 bas modulom.

Vsi L1 Pro sistemi so modularno zasnovani tako, da so enostavni za pakiranje, transport in postavitev. L1 Pro8 je najbolj enostavno prenosljiv sistem. Ima radiator  z osmimi pogonskimi enotami C-oblike in je idalen za manjša prizorišča kot so bari in restavracije.

Oba sistema, L1 Pro 8 in L1 Pro16 imata vgrajen bas modul z  edinstveno RaceTrack nizkotonsko pogonsko enoto. Ta vitka pogonska enota omogoča obema sistemoma da sta enostavnejša za prenašanje in zavzemata manj prostora pri transportu ali na odru.

Vsi L1 Pro sistemi imajo vgrajeno enako mešalno enoto, ki omogoča nastavitve ekvalizacije, reverberacije in fantomsko napajanje, imajo Bluetooth® povezavo ki omogoča pretakanje vsebin  in dostop do vseh prednastavitev v ToneMatch knjižnici.

Vsi L1 Pro sistemi so združljivi z L1 Mix aplikacijo, ki omogoča popolnoma brezžično upravljanje mešalne enote sistema s pomočjo pametnega telefona ali tablice.

L1 Pro8 omogoča vsestransko pokrivanje. Odlikuje ga usmerjen radiatorski zvočnik C-oblike, ki vsebuje  8 artikuliranih neodimiumskih pogonskih enot premera 5,1 cm, 180-stopinjsko horizontalno pokrivanje  in široka vertikalna disperzija zvoka, kar omogoča publiki odlično, jasno slišnost, ne glede na to ali stojijo ali sedijo, tudi v najbolj odročnih kotičkih majhnih do srednje velikih prostorov.

Kaj je RaceTrack pogonska enota?

RaceTrack pogonska enota je zvočnik oblikovan elipsasto (kot npr. stadion z različnimi razmerji širine in višine) kar omogoča različno distribucijo zraka z membrane. Njegove zmogljivosti so konkurenčne bolj okornim okroglim zvočniškim enotam, zato ponujajo optimalne zmogljivosti in večjo prenoslijvost. Ta oblika omogoča vitko ohišje s polnim učinkom konvencionalnih bas enot a brez velikega ohišja. L1 Pro8 in L1 Pro16 imata vgrajeni nizkotonski enoti medtem ko L1 Pro32 lahko kombinirate bodisi s Sub1 ali Sub2 aktivnim nizkotonskim zvočnikom, ki prav tako vsebujeta RaceTrack pogonske enote.

Kaj je L1 Mix aplikacija?

L1 Mix je aplikacija za celotno družino L1 Pro sistemov, izdelana z namenom enostavnejšega uglaševanja sistema. Aplikacija omogoča sprotno nastavljanje mešalke s pomočjo pametnega telefona ali tablice, s katerim se lahko premikate po prostoru in preverjate, kako zveni sistem in po potrebi takoj popravite nastavitve. Ko v aplikaciji spremenite parameter, LED regulator na L1 Pro sistemu v realnem času sinhronizira spremembo, tako da sta aplikacija in  mešalka vedno usklajeni. Aplikacija tudi omogoča dostop do celotne ToneMatch knjižnice lastnih prednastvitev EQ. Aplikacijo lahko brezplačno prenesete iz GooglePlay ali Apple App Store spletnih trgovin.

Na katerih prizoriščih lahko uporabljam L1 Pro8 sistem?

L1 Pro8 je idealen sistem za manjše do srednje velike lokale kot so kavarne in bifeji.

L1 Pro8 ima odlično disperzijo zvoka. Radiator C-oblike z osmimi 5,1 cm neodimiumski pogonskimi enotami omogoča 180-stopinjsko horizontalno pokrivanje in široko vertikalno disperzijo, tako da občinstvo, ne glede na to ali sedi ali stoji, sliši jasno, tudi v najbolj odročnih delih manjših do srednje velikih prizorišč.

Kakšno je pokrivanje L1 Pro8 sistema?

L1 Pro8 ima odlično disperzijo. Radiator C-oblike z osmimi 5,1 cm neodimiumski pogonskimi enotami omogoča 180-stopinjsko horizontalno pokrivanje in široko vertikalno disperzijo, tako da občinstvo ne glede na to ali sedi ali stoji, sliši jasno, tudi v najbolj odročnih delih manjših do srednje velikih prizorišč.

Kakšna je optimalna postavitev L1 Pro sistema?

L1 Pro sistemi so namenjeni postavitvi za izvajalcem saj opravljajo dvojno funkcijo; so glavno ozvočenje in hkrati tudi izvajalčev monitor. V primeru večje glasnosti je lahko sistem postavljen tudi pred izvajalcem ali ob strani, odvisno pa je od zmožnosti kontrole nezaželenega povratnega efekta (feedback).

Ali lahko L1 Pro sistem uporabljam na prostem?

Da. Sistem lahko uporabljate znotraj ali na prostem. Pravzaprav je L1 Pro32 sistem s svojo 180-stopinjsko disperzijo, ozko vertikalno disperzijo in majhno izgubo glasnosti v globino idealen  sistem za dogodke na prostem. Seveda pa sistem ne sme biti predolgo izpostavljen soncu ali padavinam ker ni IPX klasificiran.

Ali so L1 Pro sistemi vodoodporni?

Ne. L1 Pro sistemi niso vodoodporni ali vodotesni. Lahko jih uporabljate na prostem a ne smejo biti predolgo izpostavljeni direktnemu soncu ali padavinam ker niso IPX klasificirani.

Ali sta Bose T4S in T8S ToneMatch mešalki kompatibilni z L1 Pro sistemi?

Da. Bose T4S in T8S Tone Match lahko uporabljate z L1 Pro sistemi in sta na voljo kot dodatna oprema. Vsi L1 Pro sistemi imajo ToneMatch priključek, ki omogoča povezavo z enim kablom, ki prenaša tako napajanje kot tudi digitalni avdio signal med mešalko in sistemom. ToneMatch priključek na L1 Pro sistemu lahko zagotavlja napajanje T4S ali T8S  ToneMatch mešalke.

Ko sta mešalka in sistem povezana, so nastavitve mešalke optimizirane za L1 Pro sistem.

Kakšna je funkcija sistemskega EQ?

Glede na vrsto vaše avdio aplikacije izberite eno od sistemskih EQ nastavitev za mešalko in optimizirajte vaš zvok.

OFF: Sistemska EQ izključena

LIVE: Uporabite pri nastopu v živo, ki vključuje instrument in/ali mikrofon.

GLASBA: Uporabite kadar predvajate posneto glasbo ali za nastop DJ-a.

GOVOR: Uporabite za govorniški nastop.

Ali so L1 Pro sistemi primerni za mobilne DJ-je?

Da. Profesionalna kakovost zvoka, enostaven transport in sestavljanje omogočata L1 Pro sistemom različno uporabo kot majhen sistem za DJ-je, družabne in športne prireditve in vse drugo, kjer je pri ojačanju zvoka pomembna vrhunska zmogljivost, kakovost in enostavnost.

ToneMatch mešalko s priključenima dvema L1 Pro sistemoma lahko uporabite tudi kot stereo sistem, sistemska nastavitev EQ ‘’Music’’ pa je idealna za DJ nastope.

Kakšne so prednosti vgrajenega ToneMatch procesiranja?

ToneMatch prednastavitve so optimizirane prednastavitve EQ – najdete jih tudi v T4S in T8S ToneMatch mešalkah – za večino popularnih mikrofonov in inštrumentov, ki vaš zvok lahko v trenutku spremenijo iz dobrega v vrhunskega. Ne glede na to ali uporabljate akustično kitaro ali ročni mikrofon, ToneMatch vam omogoča, da s pomočjo ekvalizacije do popolnosti uglasite  zvok inštrumenta ali mikrofona. Uporabite gumb ToneMatch za  izbiro mikrofona (MIC), inštrumenta (INST) ali izklop (OFF).

L1 Pro sistemi imajo prednaložene ToneMatch prednastavitve za dinamične ročne mikrofone (MIC) in piezo-akustične odjemalce električnih kitar (INST) . Lahko pa uporabite L1 Mix aplikacijo in dostopate do kompletne ToneMatch knjižnice prednastavitev.

Koliko kanalov imajo L1 Pro sistemi?

L1 Pro sistemi imajo tri kanale s skupno petimi vhodi. Imajo dva combo XLR-6,4 mm vhoda s fantomskim napajanjem, 6.4 mm in 3.5 mm (1/8’’) AUX vhoda in Bluetooth® povezavo. Osvetljeni regulatorji omogočajo takojšen dostop do nastavitev glasnosti, tona in reverberacije za vsak kanal posebej. Če imate priključenih več virov na kanalu 3, prilagodite glasnost priključenega vira za mešanje znotraj izbranega kanala, glasnost kanala 3 pa za generalno nastavitev glasnosti. Izbirajte med optimiziranimi sistemskimi prednastavitvami EQ za živo glasbo, posneto glasbo in druge vire. S pomočjo vgrajenega priključka za ToneMatch pa lahko dodate še več inštrumentov ali drugih virov glasbe – en kabel omogoča prenos digitalnega signala in napajanja med Bose T4S ali T8S mešalko in sistemom (dodatna oprema).

Ali imajo L1 Pro sistemi analogni avdio izhod za razširitev sistema?

Da.  L1 Pro sistemi imajo XLR uravnotežen izhod za povezavo z drugim L1 Pro sistemom,  avdio konzolo ali vmesnikom za snemanje.

Kako lahko izkoristim prednost naprav ali inštrumentov, ki predvajajo stereo zvok?

L1 Pro sistemi so monofonski avdio sistemi. Če želite predvajati zvok v stereo tehniki morate uporabiti dva sistema in ToneMatch mešalko. Prav tako lahko za priključitev dveh L1 Pro sistemov uporabite tudi DJ ali kakšno drugo mešalko, ki ima izhod za levi in desni kanal.

Kakšne so prednosti novih L1 Pro sistemov v primerjavi s starimi Bose L1 sistemi?

V primerjavi s starimi L1 sistemi L1 Pro sistemi nudijo izboljšane avdio zmogljivosti in še bolj enostavno prenosljivost. To je zasluga manjših pogonskih enot v radiatorju in vitkih nizkotonskih pogonskih RaceTrack enot, ki omogočajo močnejše in globje nizke tone. Nov izboljšan uporabniški vmesnik omogoča uporabniku direkten priklop na sistem s takojšnjo kontrolo tona in reverberacije. Combo XLR 6,4 mm priključki vam omogočajo hkratno priključitev mikrofona in inštrumenta brez uporabe ToneMatch mešalke. L1 Pro sistemi imajo vgrajen tudi Bluetooth® vmesnik, ki vam omogoča brezžično pretakanje glasbe z mobilnih naprav in brezžično povezavo z L1 Mix aplikacijo.

L1 Pro sistemi so kompatibilni s ToneMatch mešalkami, ki vam omogočajo več priključkov mimo vgrajene sistemske mešalke. Medtem ko L1 Pro sistemi ponujajo opazen napredek in zmogljivosti v primerjavi s starimi L1 sistemi, ohranjajo osnoven koncept prenosljivosti, enostavnosti in polnega zvoka.

Ali lahko priključim zunanji nizkotonec kot je na primer Bose Sub1 ali Sub2 aktivni bas modul na katerikoli L1 Pro sistem?

Da. Bas modula Sub1 in Sub2 sta aktivna bas modula in ju lahko priključite na linijski izhod kateregakoli L1 Pro sistema.

Kaj je kardioidni način?

Če uporabite dva Sub1 ali Sub2 bas modula, vam kadioidni način omogoča omejitev sevanja bas modula direktno pred vaš L1 Pro sistem. Kardioidni način je idealen za nastope na prostem in ščiti oder in mikrofone pred nezaželjenimi povratnimi nizkimi frekvencami. Namesto da bi nizke frekvence na odru motile vas ali soseščino, kardioidni način omeji sevanje nizkih frekvenc nazaj za -10 dB in jih usmerja tja, kjer jih želite imeti.

Ali imajo L1 Pro sistemi univerzalno napajanje in jih lahko priključimo na katerokoli vtičnico?

Da. L1 Pro sistemi imajo univerzalni napajalnik, ki jim omogoča delovanje v območju 100 – 240 V. Napajalni kabel, ustrezen za regijo, kjer je bil zvočnik kupljen, je priložen sistemu.

Ali lahko L1 Pro sistem uporabljamo skupaj z drugimi Bose sistemi za glasbenike?

Da. Vsi sistemi si lahko delijo isti oder. Seveda pa je vaš L1 Pro sistem zasnovan tako, da je lahko hkrati vaše ozvočenje in monitor, zato ni potrebe po dodatnem sistemu.

Kje lahko izvem še več podrobosti o L1 Pro sistemu in dobim dodatne namige o prednostih mojega sistema?

Za komunikacijo z drugimi uporabniki L1 Pro sistemov in člani Bose ekipe za to kategorijo izdelkov, lahko dobite še več nasvetov ali delite vaše izkušnje na spletni strani Bose Portable PA skupnosti.

Ali imajo L1 Pro sistemi vgrajen Bluetooth vmesnik?

Da. Vsi L1 Pro sistemi imajo vgrajen Bluetooth® vmesnik za pretakanje visoko kvalitetnega AAC kodeka s kompatibilnih naprav, kar omogoča vašemu občinstvu boljše glasbeno doživetje.

Ali imajo L1 Pro sistemi fantomsko napajanje?

Da. L1 Pro sistemi imajo 48 V fantomsko napajanje  na kanalih 1 in 2, za uporabo s kondenzatorskimi mikrofoni.

Čemu je namenjen USB-C priključek?

USB-C priključek je namenjen posodabljanju programske opreme.

Kakšna je garancijska doba za L1 Pro sisteme?

Izdelek L1 Pro ima dve leti garancije. Garancijski  rok je lahko različen od države do države.

Bose zvočniki

Za glasbenike

Morda vam bo prav tako všeč…

 • Bose L1® Compact ojačevalnik/bas modul in podaljšek cilidričnega zvočnika (radiatorja) črn

  Akcija! 599,00
  ali od 15,28 € / mesec
  Dodaj v košarico