Akcija!

Bose L1® Compact ojačevalnik/bas modul in podaljšek cilidričnega zvočnika (radiatorja) črn

 • Bose® Spatial Dispersion™ (prostorska razpršitev zvoka) zvočniška tehnologija napolni zvok tako na odru kot med publiko – celo pri ekstremnih postavitvah.
 • Dva ToneMatch® kanala s prednastavitvami za priklop mikrofona in akustične kitare ali avdio naprave.
 • Ojačevalnik z mešalko integriran v bas modul z nastavkom za stojalo.
 • Dve nastavitvi : manjša za manjše prostore in razširjena za večje.
 • Idealna rešitev za glasbene nastope, DJ-je, učilnice, poslovne predstavitve in druge dogodke.
Garancija zadovoljstva

599,00

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 15,28 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
48 x 15,28 €
Odplačati želim čim prej
6 x 99,83 €
Želim si izbrati svoje obroke
6 x 99,83 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Na zalogi

Bose L1® Compact je enostaven, prenosljiv sistem ozvočenja.

Prenesite ga v enem koraku. Sestavite ga v minuti. Napolnite prostor z Bose zvokom.
Bose L1® Compact sistem združuje konvencionalni sistem ozvočenja in odrskega monitorja v enem kompaktnem in vitkem sistemu. Postavljen za ali ob nastopajočih, govorcu ali DJ-ju reproducira vseobsegajoč, enakomerno razporejen zvok po odru in dvorani – tudi do ekstremnih robov. To je naš najmanjši, najlažji in najenostavnejši L1® sistem, težak samo 13,3 kg.

Velik zvok. Majhen sistem.

Zdaj vam je na voljo kakovosten Bose zvok za praktično vsak koncert, dogodek ali priložnost. L1® Compact sistem je tako majhen, da ga z lahkoto pospravite v prtljažnik ali na zadnji sedež avtomobila, njegova modularna zasnova pa vam omogoča hitro in enostavno sestavljanje. Sestavite ga lahko v različnih konfiguracijah, v kompaktni osnovni za manjše prostore ali pa s podaljškom dvignete radiatorski zvočnik za večje prostore. Brez dodatnega tovora. Brez nameščanja velikih in težkih zvočnikov na stojala. Brez kablov.

Drugačna zasnova zvočnika

Vitek radiatorski zvočnik Bose L1® Compact sistema razprši enakomeren in čist zvok po celotnem prostoru zahvaljujoč edinstveni Bose Spatial Dispersion tehnologiji. Nenavadna, pokončna oblika radiatorskega zvočnika ga razlikuje od običajnih ozvočenj – ima pa velik vpliv na učinkovitost pokrivanja z zvokom. Tako nastopajoči kot občinstvo v prvi vrsti in celo na skrajnih robovih odra ali dvorane lahko uživajo v kristalno čistem, uravnoteženem zvoku. L1® Compact radiatorski zvočnik je precej manjši kot tisti pri večjih modelih L1® Model 1S in II, pa vendar omogoča primerljivo horizontalno pokrivanje z zvokom. L1® Model 1S in II pa omogočata večji doseg in bolj enakomeren zvočni pritisk v globino prostora kot L1® Compact.

Integriran sistem

Pri L1® Compact sistemu vam ni potrebno nositi s seboj ojačevalnika, mešalne mize ali ločenega nizkotonskega zvočnika. Vse je že integrirano v sistemu. Podstavek sistema sestavljata nizkotonski zvočnik, ojačevalnik in integrirana mešalna enota, ki ima štiri vhode in dva izhoda. Kanal 1 je mikrofonski vhod, s ToneMatch® prednastavljeno ekvalizacijo za dinamični ročni mikrofon. Ta prednastavitev samodejno optimizira zvok mikrofona kadar se uporablja skupaj z L1 Compact sistemom. Kanal 2 lahko sprejme do tri vhodne enote hkrati, vključno s kitaro, klaviaturami ali kakim drugim instrumentom, DJ mešalno mizo, MP3 predvajalnikom, prenosnim računalnikom ali projektorjem. Prav tako ima prednastavljeno ToneMatch® ekvalizacijo za optimizacijo zvoka akustične kitare. Bose L1® Compact system: odličen zvok, enostavna sestava in naenkrat prenosljiv. Samo pri Bose.

Lastnosti in tehnični podatki

Spatial Dispersion™ tehnologijo zvoka predstavlja šest malih pogonskih enot, ki so pod natančno določenimi koti vgrajeni v vitko, pokončno ohišje. Ta lastna Bose tehnologija omogoča skoraj 180-stopinjsko horizontalno disperzijo zvoka. Zvok je konsistenten tudi na skrajnih robovih prostora.

Vgrajeni ojačevalnik v podstavku/bas modulu omogoča čisto in natančno ojačanje zvoka za L1® Compact radiatorski zvočnik in nizkotonsko enoto.

Patentirane ToneMatch® prednastavitve optimizirajo zvoke L1® Compact sistema za dinamični ročni mikrofon (kanal 1) ali akustično kitaro (kanal 2).

Majhna teža, sestavljive komponente in dolga življenjska doba omogočajo enostaven transport, sestavljanje in razstavljanje sistema. Podstavek tehta samo 11,2 kg, kompleten sistem s podaljškom radiatorja pa 13,3 kg. Ne potrebujete nobenih kablov, stojal ali dodatnega bas modula. Kompleten sistem je pripravljen za uporabo v minuti ali celo hitreje.

Vgrajena mešalna enota v podstavku ima en mikrofonski XLR vhod na kanalu 1; kanal 2 ima en vhod za instrument, en RCA stereo vhod in en 1,8” stereo vhod. Oba vhoda imata dvostopenjski kontrolni lučki ki opozarjata na stanje klipinga, kontrolo glasnosti in prilagojeno ToneMatch® ekvalizacijo. Na hrbtni strani modula se nahaja še 6,35 mm balansiran avdio izhod in en RCA stereo izhod.

Zvočniški sistem in odrski monitor sta integrirana v enem kompaktnem, lahkem in enostavno prenosljivem sistemu. Patentirana Bose tehnologija omogoča postavitev sistema za ali ob nastopajočih; s tem ni več potrebe po ločenem ozvočenju, odrskih monitorjih in mešalni mizi.

Dve unikatni postavitvi sistema, Dve unikatni postavitvi sistema, iztegnjena (199,5 cm višine) ali zložena (41,8 cm višine), omogočata natančno nastavitev za enakomerno pokrivanje prostora z zvokom glede na obliko prostora ali vrsto dogodka. V primeru številnejšega občinstva uporabite priloženi podaljšek za dvig radiatorskega zvočnika. Za manjše družbe pustite radiatorski zvočnik v utoru podstavka in vse skupaj postavite npr. na mizo

Dimenzije

L1® Compact podstavek/ojačevalnik z radiatorskim zvočnikom

 • Višina: 41,80 cm
 • Širina: 33,90 cm
 • Globina: 42,60 cm
 • Teža: 11,20 kg

L1® Compact radiatorski zvočnik

 • Višina: 40,80 cm
 • Širina: 7,00 cm
 • Globina: 6,10 cm
 • Teža: 3,50 kg

Vsak L1® Compact podaljšek

 • Višina: 83,00 cm
 • Širina: 7,00 cm
 • Globina: 7,00 cm
 • Teža: 1,50 kg

Vsebina pakiranja

 • L1® Compact podstavek/ojačevalnik
 • L1® Compact radiatorski zvočnik
 • Prevleka za podstavek/radiator
 • L1® Compact podaljška
 • Transportna torba za podaljška

Zložena konfiguracija (sestavljena)

 • Višina: 41,80 cm
 • Širina: 33,90 cm
 • Globina: 42,60 cm
 • Teža: 11,20 kg

Iztegnjena konfiguracija (sestavljena)

 • Višina: 199,50 cm
 • Širina: 33,90 cm
 • Globina: 42,60 cm
 • Teža: 13,30 kg

Pogosta vprašanja

Ali vsak član glasbene skupine potrebuje svoj L1® sistem?

Ne. V nekaterih primerih – npr. ozvočevanje večje skupne na majhnem odru zadošča, če si dva sosednja glasbenika delita 1 L1® sistem – brez opaznega zmanjšanja kakovosti zvoka oziroma prednosti sistema.

V katerih prostorih lahko uporabljamo ta L1® sistem?

L1® sistem je predviden za uporabo v manjših do srednje velikih prostorih kjer glavnino programa predstavlja glasba ali govor – klubi, kavarne, avditoriji, šole in verski objekti.

Ali sistem lahko uporabimo kot klasično ozvočenje?

Da, L1® sistem lahko uporabite kot zamenjavo za klasično ozvočenje in mešalne mize.

Kakšna je optimalna postavitev sistema kadar ga uporabljamo v zloženi konfiguraciji?

Sistem postavite kakšen meter za ali ob govorcu ali izvajalcu, enako kot če bi bil v iztegnjeni konfiguraciji. V nekaterih primerih je najbolje. Če sistem postavite na mizo, v tem primeru je sistem bolj poravnan z nivojem poslušalcev.

Ali sistem lahko uporabljamo na prostem?

Da. Sistem lahko uporabljate v zaprtih prostorih in na prostem vendar pa ne sme biti izpostavljen padavinam ali dalj časa direktnemu soncu.

Ali sistem lahko uporabljamo na prostem?

Da. Sistem lahko uporabljate v zaprtih prostorih in na prostem vendar pa ne sme biti izpostavljen padavinam ali dalj časa direktnemu soncu.

Ali lahko naknadno dodam sistemu T1 audio engine?

Da. Štirikanalni T1 ToneMatch® audio engine lahko sistemu dodate kadarkoli. Za povezavo boste potrebovali še analogni avdio kabel in pa T1 napajalnik.

Kje lahko najdem več tehničnih informacij in komentarjev o L1® sistemih?

Obiščite L1® Systems Users Forum (anlg.) za diskusije o tehničnih podrobnostih, interaktivna orodja, video predstavitve in druge vire pomoči za L1® sisteme.

Bose zvočniki

Za glasbenike