Glasbeni sistem za računalnik Bose Companion® 2 serija III multimedija

Večpredstavnostni sistem zvočnikov Bose® Companion® 2 je kakovostna in elegantna posodobitev običajnih računalniških zvočnikov.

Garancija zadovoljstva

134,95

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 11,17 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
12 x 11,17 €
Odplačati želim čim prej
6 x 22,33 €
Želim si izbrati svoje obroke
6 x 22,33 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Na zalogi

Nadgradite svoj sistem – dodajte računalniku vašo noto

Uživate, ko poslušate glasbo medtem, ko igrate igre na računalniku oz. gledate  videoposnetke?

Doživite glasbo z večpredstavnostnim zvočniškim sistemom Companion® 2 Serije III. Uživali boste v zmogljivostih, ki so neprimerno boljše od vaših PC zvočnikov. To je osnovni in cenovno najbolj dostopen računalniški sistem zvočnikov.

Kakovostni zvok na dosegu roke

Do računalnika lahko dostopate do sveta zabave. Bose® inženiring poskrbi, da vse to slišite s samo dvema zvočnikoma. Edinstvena digitalna obdelava signala daje konstantno čist, poln zvok pri poljubni glasnosti. Tako boste uživali v svoji najljubši glasbi, videoposnetkih in pretakanju vsebine še bolj kot prej.

Razširite predstavo

Sedite za računalnik ali prenosni računalnik in se pripravite, da boste slišali zvok, ki se zdi, da presega dejanske zvočnike. Zvok je prostoren in resničen, kar omogoča stereo digitalno vezje TrueSpace®. 

Doživite glasbo

Ne poslušajte samo glasbe, iger in videov – občutite jih. Zahvaljujoč zasnovi zvočnikov boste opazili globino in delovanje in natančnost zvoka.

Enostavna nastavitev – Vse kar potrebujete je v pakiranju, priklop v eni minuti. Gumb za glasnost in vtičnica za slušalke sta na desnem zvočniku.
Razširite vašo zabavo – Na zadnji strani imate še dodatni avdio vhod za priklop drugih naprav, kot so npr. iPad in Iphone

Prednosti izdelka

  • Integrirana zasnova sistema zagotavlja visoko kakovost delovanja, saj so ojačevalniki in zvočniki načrtovani skupaj in medsebojno prilagojeni za izredno kakovost reprodukcije zvoka.
  • Patentirana vezja Bose za obdelavo stereo signala TrueSpace® razširijo zvočno sliko, ki jo dajejo namizni zvočniki, ki stojijo blizu skupaj. To izboljša doživetje zvoka, saj je zvok slišati, kot da prihaja iz okolja, ki je širše od uporabljenih dveh zvočnikov.
  • V ZDA patentirana vgrajena obdelava signalov samodejno uravnava tonsko ravnovesje – tudi pri majhni glasnosti –, tako da je glasba živa in ima globoke base pri vseh glasnostih, govor pa je vedno slišati naraven.
  • Aktivno elektronsko izenačevanje uravnoveša izhodni signal pri različnih frekvencah, kar skrbi za naravno tonsko ravnovesje in jasnost po celotnem zvočnem spektru.
  • Kompresijska vezja preprečujejo neželena popačenja, tako da je glasba slišati naravna tudi pri veliki glasnosti.
  • Dva vhoda omogočata uporabo sistema z računalnikom in prenosnim predvajalnikom CD, MP3 ali drugim virom zvoka, neodvisno ali hkrati.
  • Satelitski zvočniki so magnetno oklopljeni, da so preprečene motnje na monitorju ali škoda na magnetnih medijih.
  • Priročna postavitev nadzornih elementov in priključkov na enem od zvočnikov zagotavlja preprost dostop do nadzornih elementov in priključka za slušalke.

Komponente / dimenzije

  • Dva zvočnika: vsak po 8 x 19 x 15 cm
  • Barva: Črna

Bose zvočniki

Računalniški zvočniki

Segment produktov

Zvočniki za računalnik