Akcija!

Bose 201-V® Direct/Reflecting® stereo zvočnik črn

 • Omogoča čim boljši približek občutku žive glasbe.
 • Primerna izbira tako za stereo sistem, kot tudi domači kino v manjših prostorih.
 • Velikost zvočnikov je prilagojena postavitvi na knjižno polico.
 • Če želite drugačno postavitev, so na razpolago opcijski dodatki.
Preberi več...
Garancija zadovoljstva

309,00 293,55

Na zalogi

201® Direct/Reflecting® zvočniški sistem

Stereo zvočniki Bose® 201® Direct/Reflecting® so namenjeni poslušanju glasbe v manjših prostorih, če jih povežete z vašim surround receiverjem, pa lahko tudi kot zvočniki za domači kino. 201® zvočniki imajo vgrajeno patentirano Direct/Reflecting® tehnologijo, ki poslušalcem ustvari podoben občutek kot pri poslušanju žive glasbe. Poslušalci v koncertni dvorani namreč slišijo zvok, ki je mešanica direktnega in odbitega zvoka ki prihaja iz različnih smeri, z različnimi zakasnitvami. S pomočjo inovativnih tehnoloških rešitev, lahko Bose® Direct/Reflecting® zvočniki ponazorijo takšno akustiko zvoka, ki prihaja do poslušalca preko odbojev od sten in drugih gladkih površin.

Za razliko od običajnih zvočnikov, ki omogočajo stereo efekt le na majhnem področju med obema zvočnikoma, Bose® 201® stereo zvočniki, ob pomoči vgrajene patentirane tehnologije zagotavljajo stereo občutek v celotnem prostoru (Stereo Everywhere®).

201 so naša najboljša rešitev za zvok v manjših prostorih, saj jih lahko uporabite kot stereo zvočnike, ali pa tudi kot glavne ali sekundarne zvočnike pri vašem domačem kinu.

Če pa že imate Lifestyle® sistem, lahko z Bose® 201® zvočniki enostavno razširite zvok tudi v druge prostore, tako da jih povežete preko ojačevalnika SA-3 na vaš Lifestyle® sistem. To vam omogoči, da lahko s pomočjo enega sistema, istočasno, v različnih prostorih poslušate različno glasbo, ali gledate filme.

Dodatne lastnosti

Direct/Reflecting® zvočniška tehnologija uravnoteži direktni in odbiti zvok tako, da dobimo čim bolj naraven, prostorski zvok koncertne dvorane.

Flared slot port za zmanjšanje zračnih turbulenc pri nizkih frekvencah. Nizkotonski zvočnik in geometrija odprtine sta medsebojno usklajena, tako da zagotavljata čist in globok bas, še posebej pri večji glasnosti.

Leče za prostorsko usmerjanje zvoka omogočajo gladko pokrivanje visokih frekvenc, ter prostorsko zvočno sliko.

Avtomatsko zaščitno vezje preprečuje preobremenitve posameznih zvočnikov in zagotavlja zanesljivo delovanje z minimalnimi popačenji.

StereoTargeting visokotonca, sta natančno usmerjena, patentirana visokotonska zvočnika velikosti 5,08 cm, ki se dopolnjujeta tako da zagotovita področje stereo zvoka v celotnem prostoru.

Možnost razširitve domačega kina – če želite kombinirati sistem za domači kino, lahko te zvočnike dodate kateremukoli Direct/Reflecting® zvočniškemu sistemu.

Stereo Everywhere® patentirana tehnologija ustvari uravnotežen stereo zvok na širokem področju poslušanja. Za razliko od običajnih stereo zvočnikov, ki pokrivajo ozko območje, omogoča ta Bose tehnološka rešitev pokrivanje celotnega območja poslušanja z enakomernim stereo zvokom.

Široko hodni nizkotonec (16,51 cm) pokriva celoten prostor z močnimi, čistimi basi.

Zvočniki so dizajnirani za postavitev na knjižno polico in se neopazno zlijejo s pohištvom. Uporabljate jih lahko za poslušanje glasbe, ali filmov. Pri vezavi za domači kino, jih lahko uporabite kot sprednji ali zadnji sistem.

SYNCOM® računalniško testiranje komponent zagotavlja najvišji nivo kvalitete in zanesljivosti v audio industriji.

Podrobnosti

Dimenzije – vsak zvočnik

 • Višina: 30,00 cm
 • Širina: 18,00 cm
 • Globina: 22,00 cm
 • Teža: 2,00 kg

Premer mrežice

 • Premer: 21,00 cm

Montažna globina

 • Globina: 22,00 cm

Vsebina pakiranja

 • 2 zvočnika,
 • samolepilna podložke

Kaj še potrebujete?

 • zvočniški kabel (priporočen presek kabla najdete v navodilih za uporabo)

Pogosta vprašanja

Kje je najbolj primerna postavitev zvočnikov?

Zvočniki so primerne velikosti za knjižno polico, ali drug ustrezen podstavek.

Ali lahko te zvočnike kombiniramo z mojim Lifestyle® sistemom?

Da. Zvočnike priključite na svoj Lifestyle® sistem preko ojačevalca SA-3 in si jih instalirate in uporabljate v drugi sobi.

Bose zvočniki

Stereo hišni zvočniki