Akcija!

Bose 161™ stereo zvočnik

 • Povežite jih z vašo stereo ali surround napravo.
 • Njihov zvok je primerljiv z zvokom iz veliko večjih stereo zvočnikov.
 • Primerni za postavitev na knjižno polico.
 • Prilagodljivi nosilci omogočajo različne možnosti montaže.
Preberi več...
BelaČrna
Počisti
Garancija zadovoljstva

238,90 226,96

161™ zvočniški sistem

Zvočniki Bose® 161 so primerni tako za poslušanje glasbe kot tudi filmov. Zvočniki so sicer majhni, vendar zmogljivi, z lepo uravnoteženim stereo zvokom, primerni za uporabo s stereo ali surround komponentami.

Majhni zvočniki z velikim zvokom, primerljivim zvoku veliko večjih stereo zvočnikov. Vgrajene imajo Articulated Array® in Stereo Everywhere® tehnološke rešitve, ki zagotavljajo kvaliteten stereo zvok v celotnem prostoru.

Ti Bose® zvočniki imajo vgrajen Articulated Array® sistem driverjev. V vsakem zvočniku so trije 6,35 cm širokopasovni zvočniški driverji, usmerjeni tako, da zagotavljajo poln stereo zvok na veliko večji površini kot običajni zvočniki za zunanjo uporabo.

Vsestranska uporabnost

S stereo zvočniki Bose® 161 si zagotovite odličen zvok v kabinetu, pisarni ali dnevni sobi. Lahko jih postavite na polico, ali pa jih s pomočjo priloženih nosilcev, montirate kjerkoli v vašem domu ali pisarni.

Če imate komponento za domači kino, so odlična izbira tudi kot zvočniki ki vam zagotovijo Bose zvok pri gledanju filmov. Če pa že imate Lifestyle® sistem, lahko z Bose® 161® zvočniki enostavno razširite zvok tudi v druge prostore, tako da jih povežete preko ojačevalnika SA-4 na vaš Lifestyle® sistem. To vam omogoči, da lahko s pomočjo enega sistema, istočasno, v različnih prostorih poslušate različno glasbo, ali gledate filme.

Dodatne lastnosti

ArticulatedArray® tehnologija z natančno pozicioniranimi driverji v zvočniku, tako da zagotavljajo enakomerno pokrivanje širokega zvočnega polja.

Stereo Everywhere® patentirana tehnologija ustvari uravnotežen stereo zvok na širokem področju poslušanja. Za razliko od običajnih stereo zvočnikov, ki pokrivajo ozko območje, omogoča ta Bose tehnološka rešitev pokrivanje celotnega območja poslušanja z enakomernim stereo zvokom.

Twiddler® driverji s pomočjo patentirane tehnologije, ki kljub majhnemu premeru omogoča velik hod membrane in s tem zvok, ki je primerljiv zvoku veliko večjih zvočnikov, bogat pa je tudi na področju nizkih frekvenc.

Nosilci za zvočnike za enostavno montažo na izbrani poziciji.

Razširitev domačega kina – lahko jih kombinirate z katerimi koli Direct/Reflecting® zvočniki.

Magnetna zaščita zvočnikov omogoča instalacijo zvočnikov v bližini vašega televizorja, brez motenj pri kvaliteti slike.

SYNCOM® računalniško testiranje zagotavlja izdelkom najvišji nivo kvalitete in zanesljivosti v audio industriji.

Podrobnosti

Dimenzije posameznega zvočnika

 • Višina: 10,60 cm
 • Dolžina: 28,00 cm
 • Globina: 12,70 cm
 • Teža: 1,50 kg

Vsebina pakiranja

 • 2 zvočnika
 • 2 nosilca
 • Potrebovali boste še:
  zvočniški kabel (za pravilen izbor preseka poglejte v navodila za uporabo)

Pogosta vprašanja

Ali lahko uporabim te zvočnike skupaj z drugimi zvočniki?

Da. Pri kombinaciji za domači kino, jih lahko uporabite skupaj z VCS-10 center zvočnikom in katerimi koli Direct/Reflecting® zvočniki.

Barva

Bela, Črna

Bose zvočniki

Stereo hišni zvočniki