Akcija!

Bose L1® Model 1S z B1 bas modulom črn

 • Primeren za prireditve z do 300 poslušalci.
 • Line array zvočnik z 12 pogonskimi enotami omogoča 180- stopinjsko horizontalno disperzijo zvoka.
 • Sistem omogoča enakomeren in uravnotežen zvok in zmanjšano izgubo glasnosti glede na oddaljenost od zvočnika.
 • Enostavna sestava sistema omogoča enostaven transport, sestavo in spravilo sistema.
 • B1 bas modul vključen.
Garancija zadovoljstva

1.079,00

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 24,45 €
Vaš mesečni obrok
+ 100 € polog
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
48 x 24,45 €
Odplačati želim čim prej
6 x 163,17 €
Želim si izbrati svoje obroke
6 x 163,17 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Na zalogi

Porabite manj časa za sestavljanje in več za uživanje v zmogljivostih sistema. Novi Bose L1® Model 1S, prenosni line array sistem omogoča optimalno kombinacijo uporabnosti in zmogljivosti. Sistem je tako kompakten in lahek, da omogoča enostavno sestavo, hkrati pa dovolj močan, da z zvokom napolni srednje velik prostor. Sistem je zelo primeren za soliste, ansamble in splošna ozvočenja. Vključuje B1 bas modul za boljšo reprodukcijo nizkih tonov.

Vaš zvočniški sistem naj stoji za vami

Pokončna oblika sistema z majhnimi, skupaj nameščenimi pogonskimi enotami, omogoča sevanje zvoka sistema L1® Model 1S naprej in vstran -horizontalni kot sevanja je 180 stopinj, vertikalno pa skoraj vzporeden snop zvoka – kar zmanjšuje morebitne neželene odmeve. To pomeni enakomeren, uravnotežen zvok na odru in v dvorani, jakost zvoka pa v primerjavi s konvencionalnimi zvočniki z oddaljenostjo od zvočnika zelo malo upade.

Edinstvena Bose tehnologija omogoča rabo sistema kot ozvočenje ali kot monitor. Sistem lahko stoji za ali ob izvajalcu, v vsakem primeru izvajalec sliši tisto, kar sliši tudi občinstvo. Tako sistem lahko upravlja sam in ni potrebe po klasičnih odrskih monitorjih, mešalnih mizah in sistemih ozvočenja.

Mobilnost sistema

Vse tri sestavne dele sistema L1® Model 1S – radiatorski zvočnik, podaljšek in podstavek/ojačevalnik je moč zelo enostavno sestaviti in dodatna stojala za zvočnike niso potrebna. Sistem uglasite v nekaj minutah, v približno enakem času pa je sistem spet pospravljen. Pri tem so v veliko pomoč tri priložene transportne torbe, ki obenem tudi olajšajo transport.

Globok bas iz majhnega ohišja

B1 bas modul je prenosljiv nizkotonski zvočnik. Je lažji in manjši od primerljivih enako zmogljivih nizkotonskih zvočnikov in omogoča natančno reprodukcijo nizkih tonov večine instrumentov in vokalov. L1® Model 1S sistemu lahko dodate še drugi B1 bas modul, ojačevalnik pa lahko napaja en B2 bas modul za še večjo fleksibilnost in zmogljivost.

Globok bas iz majhnega ohišja

B1 bas modul je prenosljiv nizkotonski zvočnik. Je lažji in manjši od primerljivih enako zmogljivih nizkotonskih zvočnikov in omogoča natančno reprodukcijo nizkih tonov večine instrumentov in vokalov.

L1® Model 1S sistemu lahko dodate še drugi B1 bas modul, ojačevalnik pa lahko napaja en B2 bas modul za še večjo fleksibilnost in zmogljivost.

Večkanalna fleksibilnost

Opcijska T1 ToneMatch® avdio mešalna enota doda sistemu še štiri kanale, tako lahko sistem razširite in nanj priključite še druge instrumente in mikrofone. ToneMatch® avdio mešalno enoto lahko uporabite tudi za fine nastavitve zvoka s pomočjo patentiranih orodij za oglaševanje zvoka.

Dodatne lastnosti

Spatial Dispersion™ in Articulated Array zvočniška tehnologija omogočata zvočniku široko in enakomerno pokrivanje prostora z zvokom. 12 majhnih pogonskih enot je s pomočjo tehnologije Articulated Array razporejenih v vitkem, pokončnem ohišju – tako ustvarijo skoraj 180-stopinjski horizontalni kot sevanja, enakomeren in uravnotežen zvok.


Priključek za ToneMatch® 
na podstavku – za digitalno avdio povezavo s ToneMatch® avdio mešalno enoto in njeno napajanje.

Izhod za bas module za ojačeni izhodni signal za napajanje enega ali dveh B1 bas modulov ali enega B2 bas modula. Sistem L1® samodejno prilagodi ekvalizacijo glede na to, koliko ali kateri bas modul je priključen.

Iztegljive noge podstavka omogočajo stabilnost podstavka/ojačevalnika L1® Model 1S in nanj pritrjenega zvočnika. Štiri iztegljive noge se hkrati iztegnejo iz ohišja za enostavno postavitev, hkrati pa pri transportu podstavek ne zasede veliko prostora.

Visoko učinkovit bas modul odlikujeta dve 13.3 cm pogonski enoti z visokim izkoristkom in dolgim hodom, enoti ki reproducirata globoke, močne nizke tone iz majhnega, kompaktnega ohišja. Ko ga priključimo na podstavek/ojačevalnik, ga ta samodejno zazna in s pomočjo aktivne ekvalizacije prilagodi jakost signala.

Ojačevalniki, vgrajeni v podstavku omogočajo natančno, kristalno čisto ojačenje zvoka siema L1® Model 1S z do dvema B1 bas moduloma ali enim B2 bas modulom.

Analogni vhod, trim kontrola in signalna/clip LED za povezavo analognega vhoda z 6.35 mm (1/4”) TRS vtikačem (jack). Uporabno za instrumente, druge avdio vire kot so DJ mešalne mize, MP3 predvajalniki, računalniki ali DVD predvajalniki.

Štiri medsebojno povezane komponente odpravljajo potrebo po stojalih za zvočnike in kablih. Za sestavo potrebujete le nekaj minut.

Priročne transportne torbe – po ena za zvočnik, bas modul in podstavek/ojačevalnik – omogočajo enostavnejši transport na in z dogodka.

Kompaktno, lahko ohišje je enostavno za transport, sestavljanje in pospravljanje. Zaradi majhne tlorisne površin zavzame precej manj prostora kot tradicionalni nizkotonski zvočniki primerljivih zmogljivosti. Modul se namesti med iztegnjene noge podstavka/ojačevalnika, ki ga fiksirajo in s tem omogočajo varno postavitev do štirih modulov enega na drugega.

Tehnični podatki

Dimenzije

L1® Model 1S zgornji zvočnik

 • Višina: 111,00 cm
 • Širina: 9,00 cm
 • Globina: 10,50 cm
 • Teža: 7,40 kg

L1® Model 1S spodnji zvočnik

 • Višina: 100,60 cm
 • Širina: 10,60 cm
 • Globina: 10,50 cm
 • Teža: 3,80 kg

L1® Model 1S podstavek/ojačevalnik

 • Višina: 12,80 cm
 • Širina: 26,20 cm
 • Globina: 69,20 cm
 • Teža: 10,70 kg

B1 bas modul

 • Višina: 38,00 cm
 • Širina: 26,00 cm
 • Globina: 45,00 cm
 • Teža: 11,40 kg

Vsebina pakiranja

 • L1® Model 1S podstavek/ojačevalnik in kabel
 • Torba za podstavek
 • B1 bas modul in kabel
 • Ovitek za B1 bas modul
 • L1® Model 1S radiatorska zvočnika
 • Torba za radiatorska zvočnika

Vhodi/izhodi

L1® Model 1S sistem

 • Analogni izghod 6,35 mm (1/4”) TRS vtič (jack vtič) or TRS kabel, ki se prilega široki paleti ostalih naprav. Samo nastavite jakost, da dosežete željen nivo glasnosti.
 • ToneMatch® vhod zagotavlja moč in glasbo v in iz ToneMatch® engine samo z enim ethercon kablom.
 • Bass modul izhod povezuje to B1 ali B2 bas modul.

Pogosta vprašanja

Ali vsak član ansambla potrebuje svoj L1® sistem?

Ne. V nekaterih primerih – npr. ozvočenje večje skupine na manjšem odru lahko dva ali več glasbenikov, stoječ drug poleg drugega uporabljajo en L1® sistem ne da bi pri tem bistveno okrnili prednosti sistema.

Zakaj ima podstavek/ojačevalnik L1® Model 1S sistema samo en analogni vhod?

Podstavke/ojačevalnik je oblikovan tako, da je enostaven in kompakten – ne pa natrpan s priključki. Glasbeniki, ki potrebujejo več vhodnih priključkov lahko dokupijo T1 ToneMatch® avdio mešalno enoto, ki je posebej zasnovana za Model 1S sistem.

Lahko dodam več bas modulov?

Ojačevalnik sistema ima dovolj moči za napajanje dveh B1 bass modulov ali enega B2 bas modula.

Ali lahko priključim pasivni bas zvočnik na izhod za bas modul?

Priporočamo, da na izhod za bas modul priključujete le Bose® B1 ali B2 bas modula; bas moduli in vgrajeni ojačevalnik so zasnovani tako, da omogočajo pravilno ekvalizacijo in moč, kadar so povezani.

Kje lahko najdem več tehničnih informacij in komentarjev o L1® sistemih?

Obiščite L1® Systems Users Forum (anlg.) za diskusije o tehničnih podrobnostih, interaktivna orodja, video predstavitve in druge vire pomoči za L1® sisteme.

Bose zvočniki

Za glasbenike