Bose Frames ALTO – glasbena očala S/M

Glasbena očala ALTO dimenzije Small- Medium

Spoznajte prva avdio/glasbena očala znamke Bose. Miniaturni zvočniki – skriti v držalih –proizvajajo bogat, prodoren zvok, medtem ko ostali okrog vas ne slišijo praktično nič.

Garancija zadovoljstva

149,90

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 12,42 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
12 x 12,42 €
Odplačati želim čim prej
6 x 24,83 €
Želim si izbrati svoje obroke
6 x 24,83 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Ni na zalogi

ODPRT ZVOK
BLUETOOTH POVEZAVA
VGRAJEN MIKROFON
NAJSODOBNEJŠI MATERIALI
UVA/UVB ZAŠČITA
BOSE RAZŠIRJENA RESNIČNOST

SODOBNA KLASIKA

S klasično oglato obliko in izstopajočimi stekli so očala Bose Frames združila najbolj ikonično obliko okvirjev v zgodovini z Bose zvokom.

POGLED & ZVOK

Od patentiranih akustičnih komor do prvovrstnih stekel, Bose Frames očala so načrtovana za sonce in glasbo. Razšičite prednosti in ugotovite, kako se to dopolnjuje.

NIČESAR NA ALI V VAŠIH UŠESIH

To je nov način poslušanja. Tak, ki vam omogoča da slišite in komunicirate s svetom okoli vas med diskretnim poslušanjem glasbe.

UŽIVAJTE, KO SE BOSTE POGLEDALI V OGLEDALO

Izberite si videz iz kolekcije leč Bose Frames, ki vam najbolj ustreza. Z barvami nadomestnih leč in izbiro oblike okvirja enostavno zamenjate svoj videz, ki je po vaši meri in okusu.

Ena aplikacija. Popolno upravljanje.

Bose Connect aplikacija vam omogoča dostop do vsega, kar vaš izdelek ponuja. Poiščite namige, odklenite zmogljivosti izdelka in si prilagodite osebne nastavitve, tako boste lahko več časa uživali v glasbi, namesto da se ukvarjate z nastavitvami.

Bose AR je prva platforma razširjene resničnosti svoje vrste, ki kombinira moč naslednjih generacij Bose avdio izdelkov z inovativnimi mobilnimi aplikacijami. Za uporabnike iPhone in iPad izdelkov z Bose AR opremljenimi izdelki, odprite aplikacijo Bose Connect za dostop do nabora Bose AR opremljenih aplikacij s povezavami za nalaganje. (Aplikacije za uporabnike Android sistemov so še v razvoju. Razpoložljivost Bose AR se lahko spreminja.)

Tehnični podatki

Dimenzije

Okvir Alto S/M

51 mm —16 mm — 155 mm
(Širina stekel – Razdalja med stekloma – Dolžina ročice)

Teža

45 g

Ostale podrobnosti

  • Bluetooth doseg: 9 m
  • Trajanje polnjenja baterije: do 2 uri
  • Kapaciteta baterije: do 3,5 ure predvajanja glasbe

Vsebina pakiranja

  • Bose Frames Alto očala
  • Torbica
  • Napajalni kabel
  • Čistilna krpica iz mikro fibre

Pogosta vprašanja

Ali imajo Bose Frames UVA/B zaščito?

Da, očala imajo 99% zaščito.

Ali so očala odporna na znoj in vodo?

Ne. Očala so zaščitena proti škropljenju vode (IPX2). Niso namenjena uporabi pod vodo, kot na primer plavanju in drugim vodnim športom.

Ali so Bose očala polarizirana?

Ne.

Ali lahko uporabim Bose očala za opravljanje telefonskih klicev?

Da. Klice lahko sprejemate in končate s pritiskom na večopravilno tipko.

Katere avdio povezave so na voljo?

Bose očala podpirajo klasično povezavo Bluetooth A2DP in Bluetooth HFP za možnost opravljanja telefonskih klicev.

Ali je podprta funkcija Wi-Fi® ali WiDi®?

Ne. Edina brezžična povezava v Bose očalih je Bluetooth.

Kolikšen je doseg Bluetooth povezave pri Bose očalih?

Bluetooth povezava brezhibno deluje do 9m. Delovanje lahko ovirajo na primer razne kovine ali zid, motnje Wifi omrežja ali drugih brezžičnih naprav.

Koliko naprav naenkrat se lahko poveže z Bose očali? Kaj se zgodi, če imam v prostoru vključenih več Bluetooth naprav?

Očala si zapomnijo zadnjih osem naprav, s katerimi so se povezale prek Bluetooth. Ko se želi povezati nova (deveta) naprava, iz spomina izbrišejo tisto napravo, s katero so se najmanjkrat povezala.  Ko se želijo povezati, očala najprej poiščejo napravo, s katero so bile povezane nazadnje. Če le-ta ni na voljo, bodo očala poiskala naslednjo najbolj pogosto uporableno napravo. Če želite Bose očala povezati z novo ali drugo naprav, jih najprej obrnite ‘na glavo’ za 2 sekundi, da se izklopijo. Nato pritisnite in držite tpko na desnem držalu, dokler ne slišite ‘Ready to connect’ in vidite belo utripajočo lučko.

Katere aplikacije delujejo z Bose Frames?

Bose očala uporabljajo Bluetooth tehnologijo, tako da lahko preko tega dostopate do katerekoli aplikacije na vašem telefonu. Na primer:

Glasbene aplikacije kot Deezer in Apple Music, komunikacijske aplikacije kot Skype in Whatsapp, navigacijske aplikacije kot Google Maps in ob uporabi AR (kjer je na voljo) tudi fitness, igralne in popotniške aplikacije.

Ali imajo Bose očala omogočeno Bose AR?

Ja. Očala bodo posodobljena preko aplikacije Bose Connect, s tem pa bodo odklenjene nove lastnosti, kot je Bose AR. Funkcija je v prihajanju, na voljo pa za enkrat le v nekaterih državah.

Kaj je Bose AR?

Bose AR je prva avdio navidezna resničnost, ki vam bo omogočila izboljšanje trenutkov preživetih v družbi avdio izdelkov. Iz tehnološkega vidika, je ta platforma sestavljena iz zavestnih avdio naprav, ki omogočajo, da v avdio svetu uživate skupaj z vašim dejanskim okoliščinam/okoljem, nove serije senzorjev, prostoročnega uporabniškega vmesnika in knjižnic, ki bodo omogočale partnerjem ustvarjanje novih avdio izkušenj na področjih glasbe, igranja iger, telesne vadbe in komunikacij. Naši partnerji še vedno aktivno razvijajo Bose AR za Bose očala, zato bomo več informacij imeli kmalu.

Kakšna je zmogljivost baterije?

Zmogljivost baterije je odvisna od načina uporabe oziroma poslušanja glasbe in višine glasnosti. V povprečju zdrži baterija 12 ur, če je v času pripravljenosti in 3,5 ure kadar predvajamo glasbo.

Za kaj služi večopravilna tipka?

Kadar poslušate glasbo, vam tipka omogoča, da skladbo predvajate (en pritisk), ustavite (en pritisk), preskočite na naslednjo skladbo (dva pritiska) ali na prejšnjo skladbo (trije pritiski). Kadar prejmete telefonski klic, ga z enojnim pritiskom sprejmete in z daljšim pritiskom zavrnete. Če želite telefonski klic prekiniti, na tipko spet pritisnete enkrat. Z daljšim pritiskom na večopravilno tipko, boste dostopali do glasovnega pomočnika (Apple naprave – Siri, Android naprave – Google Assistant). Kadar želite s tipko očala izklopiti, dvakrat pritisnite in zadržite. Očala se izklopijo tudi, če jih obrnete ‘na glavo’.

/* */