Soundbar Bose SOLO II

Dopolnite zvok svojemu TV-ju.

Garancija zadovoljstva

179,00

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 14,92 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
12 x 14,92 €
Odplačati želim čim prej
6 x 29,83 €
Želim si izbrati svoje obroke
6 x 29,83 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Na zalogi

Izboljša zvok televizorja

Enostavna namestitev

Priložen daljinski upravljalnik
Zbistri govor

Bluetooth povezljivost

Možna povezava z bas modulom (opcijski bas modul)

OPLEMENITITE ZVOK TV-ja

Bose TV zvočnik je enostavna rešitev za boljši TV zvok. Je majhen a močan, reproducira pa čist, uravnotežen in naraven zvok, z izboljšano razumljivostjo govora/dialoga in boljšimi nizkimi toni.

VEČ GLASBE – Bose TV zvočnik ima tudi možnost Bluetooth povezljivosti, tako da lahko poslušate karkoli in kadarkoli želite. Pritisnite tipko ‘Bluetooth’ na daljinskem upravljalniku, da seznanite vašo napravo z zvočnikom in brezžično predvajajte glasbo.
VEČ NIZKIH TONOV – Medtem ko zagotavlja presenetljivo bogat in globok zvok za zvočnik te velikosti, lahko to še dodatno ojačate s pritiskom na tipko ”Bass” na daljinskem upravljalniku.
VEČ JASNOSTI – V načinu ‘Dialogue’ zvočnik analizira kaj gledate in poudari vokale, da lahko govor bolj jasno slišite in razumete. Za vklop enostavno pritisnite ”Dialogue” tipko na daljinskem upravljalniku.

Enostavna uporaba.

 

Zasnovan z mislijo na enostavnost, lahko Bose TV zvočnik povežete z vašim televizorjem z enim optičnim avdio kablom (priložen) ali s HDMI kablom (ni priložen). S HDMI-CEC povezavo lahko uporabite svoj trenutni TV daljinski upravljalnik za spreminjanje glasnosti na zvočniku. Zvočnik zaznava namreč signal vašega televizorja kadar je ta vključen, zato se tudi zvočnik avtomatsko vključi.

Podrobnosti

Dimenzije

Sistem

 • Višina: 5,60 cm
 • Širina: 59,40 cm
 • Globina: 10,20 cm
 • Teža: 2,00 kg

Daljinski upravljalec

 • Višina: 10,50 cm
 • Širina: 4,00 cm
 • Debelina: 1,2 cm
 • Teža: 31,70 g

Vhodi/izhodi

 • HDMI (ARC)
 • Optični avdio vhod (digitalni)
 • 3,5 mm aux vhod (analogni)
 • USB (samo za servisne potrebe)
 • Izhod za Bas Modul

Vsebina pakiranja

 • Bose® SOLO II
 • Univerzalni daljinski upravljalnik
 • Napajalni kabel
 • Optični digitalni avdio kabel
 • Navodila

Pogosta vprašanja

Kaj je razlika med Bose SOLO II in Solo 5 zvočnikom?

Novi Bose SOLO II zvočnik je nadgradnja najbolje prodajanega zvočnika Bose SOLO 5. Je opazno bolj glasen, dialogi so bolj jasni in razumljivi, izboljšane so tudi splošne akustične zmogljivosti zvočnika. Da bi bil zvočnik kompatibilen z novejšo A/v opremo in daljinskimi upravljalniki mu je dodan HDMI-CEC vhod. In ne nazadnje, Bose SOLO II zvočnik ima elegantno, tanko vitko obliko, tako da ne sega čez spodnji rob TV sprejemnika

5/5 - (9 votes)

Ali Bose SOLO II ponuja izboljšave na področju dialoga?

Da. Način ‘Dialogue’ omogoča jasnejši in bolj razumljiv govor. Analizira kaj gledate in nato loči vokale od ostalih avdio segmentov ter jih ojača. Način dialoga lahko nastavite tudi trajno, tako da ga ni potrebno vsakič znova vključiti.

5/5 - (9 votes)

Kateri televizorji so kompatibilni z SOLO II. Katere televizorje lahko povežemo z Bose SOLO II?

Bose SOLO II je zasnovan tako, da je uporaben z večino TV sprejemnikov, ki imajo optični avdio vhod (optični kabel je priložen) ali HDMI-ARC vhod (HDMI kabel ni priložen). Večina sodobnih HDTV sprejemnikov ima tudi že HDMI-CEC vhod, kar pomeni, da če imate takšen TV sprejemnik in ga povežete z Bose SOLO II s pomočjo HDMI kabla, lahko še naprej uporabljate obstoječi daljinski upravljalnik.

5/5 - (9 votes)

Ali se Bose SOLO II lahko pritrdi na steno?

Da. Na steno ga lahko pritrdite z Bose stenskim nosilcem, ki se uporablja tudi za montažo zvočnikov Soundbar 500 in 700.

5/5 - (9 votes)

Ali ima Bose SOLO II Bluetooth tehnologijo?

Da. Lahko uživate v glasbi ali podcastih, brezžično pretočenih z druge Bluetooth naprave, ki omogoča predvajanje ali pretakanje.

5/5 - (9 votes)

Ali ima Bose SOLO II omogočen multi-room način za povezovanje z drugimi Bose produkti?

Bose SOLO II lahko predvaja glasbo v povezavi 1 na 1 s katerimkoli Bose pametnim zvočnikom ali soundbarom s pomočjo SimpleSync tehnologije. To funkcijo upravljate s pametnim zvočnikom ali soundbarom v aplikaciji Bose Music. Seveda pa lahko z Bose SOLO II povežete tudi en par slušalk za sinhronizirano A/V skupino.

Združljiv je z: Bose Home Speaker 500, Home Speaker 300, Bose Portable Home Speaker, Bose Soundbar 700 ali Bose Soundbar 500.

5/5 - (9 votes)

Ali ima zvočnik vhod za slušalke?

Ne. Če želite poslušati TV preko slušalk, morate uporabiti izhod za slušalke na televizorju.

5/5 - (9 votes)

Ali ima Bose SOLO II tehnologio ADAPTiQ?

Ne.

5/5 - (9 votes)

Ali moram uporabljati daljinski upravljalnik za zvočnik?

Če ima vaš TV sprejemnik HDMI-CEC vhod, lahko vaš Bose TV zvočnik in TV sprejemnik povežete s pomočjo HDMI kabla (ni priložen) in še naprej uporabljate daljinski upravljalnik, ki ga sicer uporabljate za upravljanje TV sprejemnika. HDMI-CEC povezava omogoča Bose TV zvočniku samodejni vklop ko vklopite TV sprejemnik, z istim daljinskim upravljalnikom pa lahko tudi upravljate glasnost zvočnika.

Če Bose SOLO II povežete s TV sprejemnikom s pomočjo optičnega kabla (priložen), lahko za upravljanje uporabite priložen daljinski upravljalnik ali pa za upravljanje zvočnika programirate univerzalni daljinski upravljalnik drugega proizvajalca.

Za pretakanje glasbe pa seveda potrebujete originalni daljinski upravljalnik, le z njim lahko preklopite zvočnik v Bluetooth način in ga prvič povežete z drugo Bluetooth napravo. Ko je povezava enkrat vzpostavljena, upravljalnika ne potrebujete več, v nastavitvah Bluetooth vašega Bluetooth predvajalnika izberete ”prisilno povezavo” s katero od poprej povezanih naprav.

”Prisilno povezavo” s katero od poprej povezanih naprav vzpostavite tako, da v meniju nastavitev  Bluetooth naprave, ki jo želite povezati z zvočnikom, izberete Bose SOLO II. To bo samodejno preklopilo zvočnik na Bluetooth povezavo. Če je zvočnik izklopljen, se bo v tem primeru vklopil in prestavil na Bluetooth vir.

5/5 - (9 votes)

Ali lahko prilagodim jakost nizkih tonov?

Da, s pomočjo daljinskega upravljalnika.

5/5 - (9 votes)

Ali lahko na Bose SOLO II povežem zadnje surround zvočnike?

Ne.

5/5 - (9 votes)

Ali ima Bose SOLO II svojo aplikacijo?

Ne.

5/5 - (9 votes)

Ali lahko priključim na SOLO II vire kot so telefon/tablica, igre, kabelski priključek?

Katerokoli napravo s HDMI-ARC, optičnim ali analognim avdio izhodom lahko povežete z Bose SOLO II. Vseeno pa priporočamo, da SOLO II povežete le s televizorjem, da bosta zvok in slika vedno usklajena.

5/5 - (9 votes)
5/5 - (9 votes)

Bose zvočniki

Domači kino

Morda vam bo prav tako všeč…

 • BOSE TV SPEAKER

  299,95
  ali od 12,46 € / mesec
  Dodaj v košarico
 • Bose Soundbar 900 zvočniška letev v črni barvi

  Akcija! 949,95
  ali od 23,93 € / mesec
  Dodaj v košarico
 • Bose Soundbar 300 zvočniška letev v črni barvi

  Akcija! 419,95
  ali od 10,57 € / mesec
  Dodaj v košarico