Akcija!

Soundbar Bose SOLO II

Dopolnite zvok svojemu TV-ju.

Garancija zadovoljstva

149,90

Ni na zalogi

IZBOLJŠAN ZVOK TV SPREJEMNIKA

BLUETOOTH POVEZLJIVOST

BOLJ RAZUMLJIVI DIALOGI
DALJINSKI UPRAVLJALNIK IN STENSKI NOSILEC PRILOŽENA

POVEZAVA Z ENIM KABLOM

VGRAJENO DOLBY DEKODIRANJE

IZBOLJŠAJTE ZVOK VAŠEGA TV SPREJEMNIKA

Bose Solo Soundbar Series II je soundbar, ki vsako izgovorjeno besedo naredi razumljivo, filmom, glasbi in igricam pa izboljša zvok. Vgrajena dva širokopasovna zvočnika sta usmerjena tako, da omogočata širok, prostorski zvok.

Kompakten soundbar, enostaven za uporabo.

Z višino samo 8 cm se ta soundbar prilega pod večino TV sprejemnikov. Priložen je kakovosten jeklen stenski nosilec za montažo na steno. Male LED kontrolne lučke na prednji strani soundbara prikazujejo delovanje določenih funkcij.

Zasnovan za razumljivost govora

V Dialogue Mode™ načinu Solo Soundbar Series II omogoča boljšo razumljivost vsake besede – ne da bi bilo potrebno za to spreminjati glasnost. Za vklop te funkcije enostavno pritisnite tipko Dialogue Mode na daljinskem upravljalniku. In vgrajen Dolby dekoder še dodatno ustvari bolj bogato, realistično in zadovoljujočo izkušnjo.

Zasnovan za razumljivost govora

V Dialogue Mode™ načinu Solo Soundbar Series II omogoča boljšo razumljivost vsake besede – ne da bi bilo potrebno za to spreminjati glasnost. Za vklop te funkcije enostavno pritisnite tipko Dialogue Mode na daljinskem upravljalniku. In vgrajen Dolby dekoder še dodatno ustvari bolj bogato, realistično in zadovoljujočo izkušnjo.

Več glasbe – Bluetooth soundbar

Glasba, podacsti in še več. Poslušajte kar želite in kadar želite z vaše pametne naprave, povezane s pomočjo Bluetooth protokola. Za povezovanje vaše naprave s soundbarom pritisnite tipko Bluetooth na daljinskem upravljalniku.

Enostavna nastavitev. Enostavna uporaba.

Samo en optični avdio kabel (priložen) za povezavo z vašim TV sprejemnikom omogoča, da je vaš Solo Soundbar series II povezan in pripravljen za uporabo v nekaj minutah.

Enostavna nastavitev. Enostavna uporaba.

Samo en optični avdio kabel (priložen) za povezavo z vašim TV sprejemnikom omogoča, da je vaš Solo Soundbar series II povezan in pripravljen za uporabo v nekaj minutah.

Podrobnosti

Dimenzije

 • Soundbar: 7,1 cm V x 54,9 cm D x 8.6 cm G (1,7 kg)
 • Daljinski upravljalnik: 10,4 cm V x 4,1 cm G x 1,3 cm D (140 g)
 • Stenski nosilec (stranski): 4,1 cm V x 12,9 cm D x 0,5 cm G (45.4 g)
 • Stenski nosilec (nosilna stran): 3,8 cm V x 17 cm D x 1,5 cm G (90.7 g)

Vhodi/izhodi

 • Optični
 • Koaksialni
 • 3,5 mm aux vhod (analogni)
 • Bluetooth povezava: do 9 m

Vsebina pakiranja

 • Bose Solo Soundbar Series II
 • Osnovni daljinski upravljalnik
 • Napajalnik s kablom
 • Optični avdio kabel
 • Stenski nosilec
 • Kratko navodilo za uporabo

Pogosta vprašanja

Kaj je razlika med Bose SOLO II in Solo 5 zvočnikom?

Novi Bose SOLO II zvočnik je nadgradnja najbolje prodajanega zvočnika Bose SOLO 5. Je opazno bolj glasen, dialogi so bolj jasni in razumljivi, izboljšane so tudi splošne akustične zmogljivosti zvočnika. Da bi bil zvočnik kompatibilen z novejšo A/v opremo in daljinskimi upravljalniki mu je dodan HDMI-CEC vhod. In ne nazadnje, Bose SOLO II zvočnik ima elegantno, tanko vitko obliko, tako da ne sega čez spodnji rob TV sprejemnika

Ali Bose SOLO II ponuja izboljšave na področju dialoga?

Da. Način ‘Dialogue’ omogoča jasnejši in bolj razumljiv govor. Analizira kaj gledate in nato loči vokale od ostalih avdio segmentov ter jih ojača. Način dialoga lahko nastavite tudi trajno, tako da ga ni potrebno vsakič znova vključiti.

Kateri televizorji so kompatibilni z SOLO II. Katere televizorje lahko povežemo z Bose SOLO II?

Bose SOLO II je zasnovan tako, da je uporaben z večino TV sprejemnikov, ki imajo optični avdio vhod (optični kabel je priložen) ali HDMI-ARC vhod (HDMI kabel ni priložen). Večina sodobnih HDTV sprejemnikov ima tudi že HDMI-CEC vhod, kar pomeni, da če imate takšen TV sprejemnik in ga povežete z Bose SOLO II s pomočjo HDMI kabla, lahko še naprej uporabljate obstoječi daljinski upravljalnik.

Ali se Bose SOLO II lahko pritrdi na steno?

Da. Na steno ga lahko pritrdite z Bose stenskim nosilcem, ki se uporablja tudi za montažo zvočnikov Soundbar 500 in 700.

Ali ima Bose SOLO II Bluetooth tehnologijo?

Da. Lahko uživate v glasbi ali podcastih, brezžično pretočenih z druge Bluetooth naprave, ki omogoča predvajanje ali pretakanje.

Ali ima Bose SOLO II omogočen multi-room način za povezovanje z drugimi Bose produkti?

Bose SOLO II lahko predvaja glasbo v povezavi 1 na 1 s katerimkoli Bose pametnim zvočnikom ali soundbarom s pomočjo SimpleSync tehnologije. To funkcijo upravljate s pametnim zvočnikom ali soundbarom v aplikaciji Bose Music. Seveda pa lahko z Bose SOLO II povežete tudi en par slušalk za sinhronizirano A/V skupino.

Združljiv je z: Bose Home Speaker 500, Home Speaker 300, Bose Portable Home Speaker, Bose Soundbar 700 ali Bose Soundbar 500.

Ali ima zvočnik vhod za slušalke?

Ne. Če želite poslušati TV preko slušalk, morate uporabiti izhod za slušalke na televizorju.

Ali ima Bose SOLO II tehnologio ADAPTiQ?

Ne.

Ali lahko prilagodim jakost nizkih tonov?

Da, s pomočjo daljinskega upravljalnika.

Ali lahko na Bose SOLO II povežem zadnje surround zvočnike?

Ne.

Ali ima Bose SOLO II svojo aplikacijo?

Ne.

Ali lahko priključim na SOLO II vire kot so telefon/tablica, igre, kabelski priključek?

Katerokoli napravo s HDMI-ARC, optičnim ali analognim avdio izhodom lahko povežete z Bose SOLO II. Vseeno pa priporočamo, da SOLO II povežete le s televizorjem, da bosta zvok in slika vedno usklajena.

Zakaj je zvok zvočnika Bose SOLO II boljši od zvoka vgrajenih TV zvočnikov?

V zvočnik Bose Solo II so vgrajeni edinstveni Bose pogonske enote in lastna DSP (Digitalno Procesiranje Signala) tehnologija, ki omogoča reprodukcijo detajlov, ki jih večina zvočnikov, vgrajenih v TV sprejemnike, ne more reproducirati. Rezultat je, da vaš Tv sprejemnik enostavno bolje slišite

Ali je pri zvočniku Bose Solo II možno nastavljanje nizkih tonov?

Da. Tipka za upravljanje nizkih tonov se nahaja na daljinskem upravljalniku.

Kateri TV sprejemniki so kompatibilni z zvočnikom Bose Solo II?

Bose Solo II zvočnik je zasnovan tako, da ga je možno uporabljati s katerimkoli TV sprejemnikom, ki ima optični avdio izhod (to je večina HD TV sprejemnikov in veliko starejših ”analognih” TV sprejemnikov) in ga lahko povežete s priloženim optičnim kablom.

Zvočnik lahko povežete s TV sprejemnikom tudi s pomočjo RCA koaksialnega kabla ali 3,5 mm analognim kablom (kabla nista priložena).

Katere vhode ima zvočnik Bose Solo II?

Bose Solo II zvočnik ima optični, koaksialni in analogni (3,5 mm) avdio vhod. Povežete ga lahko z eno od teh povezav, odvisno od tipa vašega TV sprejemnika. Med različnimi vhodi ni možno preklapljati, zato je potrebno izbrati samo eno povezavo.

Ali so lahko viri A/V signala kot so kabelski sprejemnik, pametni telefon, tablica, igralna konzola in podobno lahko priključeni direktno na Bose Solo II zvočnik?

Katerakoli naprava, ki ima optični, koaksialni ali analogni avdio izhod je lahko priključena direktno na Bose Solo II zvočnik. Seveda pa Bose priporoča da zvočnik povežete direktno s TV sprejemnikom saj boste le tako zagotovili, da bosta slika in zvok sinhronizirana.

Ali je pri zvočniku Bose Solo II omogočeno glasovno upravljanje?

Ne.

Ali lahko na zvočnik Bose Solo II priključim Bose ali non-Bose bas modul?

Ne.

Ali lahko na zvočnik Bose Solo II priključim surround satelitske zvočnike?

Ne.

Ali lahko zvočnik Bose Solo II povežemo v multi-room skupino z ostalimi Bose izdelki kot so slušalke in zvočniki?

Da. Bose Solo II zvočnik lahko predvaja glasbo v sinhroni povezavi s katerimkoli Bose pametnim zvočnikom ali soundbarom: Bose Smart Speaker 500, 300 ali Portable Smart Home Speaker, Bose Smart Soundbar 900,700, 600, 500 ali 300 ali soundbar sistemskim paketom. Vse s pomočjo Bose SimpleSync tehnologije. To funkcijo lahko upravljate preko pametnega zvočnika ali soundbara s pomočjo Bose Music aplikacije. Bose slušalk ni možno povezati z Bose Solo II zvočnikom za sinhrono predvajanje.

Bose zvočniki

Bose hišni kino

Morda vam bo prav tako všeč…

 • Bose Soundbar 900 zvočniška letev v črni barvi

  999,95
  Beri dalje
 • Bose Soundbar 300 zvočniška letev v črni barvi

  Akcija! 399,00
  Dodaj v košarico
 • BOSE TV SPEAKER

  299,95
  Dodaj v košarico