Akcija!

Bose Soundbar 500 zvočniška letev – sistem

Garancija zadovoljstva

549,95 445,00

ali

€18,54 x 24

Na zalogi

Značilnosti

ZAPELJIVA OBLIKA Z MOGOČNIM ZVOKOM

VGRAJENA AMAZON ALEXA

WIFI IN BLUETOOTH POVEZLJIVOST

IZREDNA PREPOZNAVA GLASU

UPRAVLJANJE Z GLASOM, DALJINSKIM UPRAVLJALNIKOM ALI APLIKACIJO

ADAPTIQ ZVOČNA NASTAVITEV

HDMI™ ARC POVEZLJIVOST

BOSE MUSIC APLIKACIJA PO MERI

IZBIRNI BAS MODUL IN SURROUND ZVOČNIKI

IZJEMNO VISOKA ZMOGLJIVOST V IZJEMNO ZAPELJIVI OBLIKI

Ta elegantna zvočna letev je namenjena poslušanju in ne gledanju. Za ta namen smo razvili po meri narejene zvočnike, ki BOSE 500 zvočni letvi omogočajo izredno tanko obliko, brez žrtvovanja zvočne odličnosti po kateri lahko prepoznamo Bose. Ker meri zgolj 5 centimetrov v višino, ji njen profil omogoča, da jo diskretno namestite pod Vaš TV zaslon. Dokler je ne zaslišite, ne boste vedeli, da jo imate. S pomočjo Alexe, ki je v  zvočno leter vgrajena, Vam ne bo treba premakniti niti prsta.

Kakor Bose 500 zvočna letev, so majhne stvari tiste, ki naredijo spremembo. Do sedaj je to naša najtanjša zvočna letev, a njene mogoče zvočne lastnosti napolnijo prostor z zvokom, ki ga morate slišati. Pridite in nas obiščite, da se boste lahko prepričali sami.

OGLEJTE SI ZNAČILNOSTI

(1) Zveni dobro, kjerkoli – ADAPTiQ prostorska nastavitev optimizira akustično zmogljivost in zvok prilagodi edinstvenim lastnostim Vašega prostora – to Vam omogoči kar najboljšo glasbeno izkušnjo.

(2) Elegantna osvetlitev – Niste prepričani ali Vas Alexa posluša? Domiselna osvetlitev Vam pove, kdaj Vas Alexa posluša, kdaj razmišlja ali govori.

(3) Jasna prepoznava glasu – Po meri zasnovani mikrofoni tako na sprednji kakor na zadnji strani zvočne letve omogočajo jasno prepoznavo glasu. Kljub glasni glasbi ste lahko brez skrbi, saj Vas bo Alexa brez težav slišala.

(4) Patentirani zvočniki – Po meri narejeni zvočniki zagotavljajo izredno jasnost kljub izjemno tanki zasnovi.

(5) QuietPort tehnologija – Zvočna letev je prepredena z majhnimi vdolbinami na odbojni mreži, ki je zasnovana, da zmanjša moteči šum, hkrati pa nemoteno prepušča več zvoka. Rezultat? Tako rekoč bas brez popačenja v tankem profilu.

GLASBA. KAKORKOLI JO ŽELITE

Ko pridete do vprašanja, kaj želite slišati, imate veliko možnosti. Vašo priljubljeno glasbo lahko predvajate s pomočjo glasbenih storitev kot sta Spotify ali Amazon Music preko Vašega domačega omrežja zgolj s pritiskom na gumb. Za kakršnokoli predvajanje s pametnih naprav pa lahko pa uporabite Bluetooth povezavo. Apple AirPlay2 pa prihaja v začetku leta 2019.

Prevzemite nadzor nad Vašo slišno izkušnjo

S pomočjo Bose Music aplikacije lahko na enemu mestu preprosto brskate skozi Vašo glasbo in neopazno prehajate med radijskimi postajami, seznami predvajanja in storitvami. Poleg tega je dodaten preprost način nadzora Bose 500 zvočne letve. S pomočjo aplikacije je nameščanje prednastavitev enostavno – na ta način je Vaša priljubljena glasba oddaljena zgolj en dotik. Omogoča tudi več uporabnikov, ki si lahko prilagodijo vsebino in izkušnjo. Aplikacija omogoča enostavno namestitev, saj Vas vodi pri vsakemu koraku.

Želite prestaviti v višjo prestavo? Izberite več.

Vašo slišno izkušnjo lahko kar najbolje izkoristite.Ne boste verjeli, česa je Bose 500 zvočna letev sposobna, a če ste pripravljeni, imamo na voljo še veliko več. Dodajte Bas Modul 500 za zvok, ki bo pretresel prostor – bučen bas v kompaktni kocki velikosti zgolj 25 cm. Združite ju lahko z Bose Surround zvočniki za vrhunsko zvočno izkušnjo in počutite se, kot da ste v središču pozornosti.

Dodajte Bas Modul 500

Majhen nizkotonec vam z neprimerljivim basom za svojo velikost zagotovi izpopolnjen zvok
Brezžična povezljivost za enostavnejšo postavitev.
Enostavna namestitev

VEČ PROSTORNOSTI

Dodajte Bose Surround zvočnike
Prepričljiv, poglobljen zvok, kakor v kinu
Brezžična povezljivost za enostavnejšo postavitev.
Elegantno se zlije z Vašim prostorom, saj v višino meri manj kot 11 cm.

VEČ VSEGA

Dodajte bas modul in surround zvočnike
Vrhunska domača zabavna izkušnja
Brezžična povezljivost z zvočno letvijo.
Čudovit in strnjen sistem za enostavno postavitev

SPOZNAJTE NOVO BOSE DRUŽINO

Bose Home Speaker 500 je del nove družine pametnih zvočnikov in soundbarov. Z vgrajeno Alexo imate milijone pesmi dobesedno na koncu jezika. Lahko pa vse skupaj upravljate tudi z Bose Music aplikacijo. Oživite zabavo – glasba, filmi, tv – v kateremkoli prostoru.

DELITE Z NAMI SVOJO IZKUŠNJO

SHARE WITH US

#BoseSmart

Vam je všeč Bose pametni Soundbar 500? Želimo, da pokomentirate svojo izkušnjo. Objavite fotografijo na Lorex Instagram z oznako #BoseSmart

Specifikacije

Dimenzije/Teža

SoundTouch 300 soundbar

 • Višina: 4,4 cm
 • Širina: 80,0 cm
 • Globina: 10,16 cm
 • Teža: 3,18 kg

Dodatne lastnosti

 • Podpira naslednje audio formate : Dolby Digital
 • Kompatibilnost z video vsebinami: HDMI

Vhodi/izhodi

 • HDMI izhod z Audio Return Channel (ARC)
 • Izboljšan Audio Return Channel (eARC)
 • Optični TOSLink
 • Vhod za napajanje
 • USB vhod

Kaj je v škatli

 • Soundbar 500
 • Univerzalni daljinec
 • 2 AAA bateriji
 • ADAPTiQ slušalke
 • Napajalni kabel
 • HDMI kabel
 • Optični kabel

Pogosta vprašanja

Kako Bose Soundbar 500 povežem z mojim TV sprejemnikom?

Najbolj enostavna povezava Bose Soundbar 500 in Vašega TV sprejemnika je s pomočjo priloženega HDMI kabla. Če ima Vaš TV možnost HDMI-ARC ali HDMI-eARC povezave, je najbolje, da kar njiju uporabite. V primeru, da Vaš TV nima možnosti HDMI povezave, lahko Bose Soundbar 500 in TV povežete s pomočjo optičnega kabla.

Lahko Bose Soundbar 500 namestimo na zid?

Da. Nov izbirni zidno/stenski nosilec omogoči  Bose Soundbar 500 namestitev poravnano s steno.

Kako pričnem z ADAPTiQ zvočno namestitvijo sistema na Bose Soundbar 500?

ADAPTiQ  je del namestitvenega procesa in upravljan s pomočjo Bose Music aplikacije. Ko prenesete Bose Music aplikacijo in pričnete z namestitvijo, boste obveščeni, če želite zagnati ADAPTiQ. Če med začetno namestitvijo preskočite zagon ADAPTiQ ali skrajno spremenite prostor, v katerem ste že predhodno namestili ADAPTiQ, lahko to storite kasneje s pomočjo aplikacije. Zaženite ADAPTiQ in sledite navodilom v aplikaciji.

Kako povezati Bluetooth napravo z Bose Soundbar 500?

Za nekaj sekund pritisnite in pridržite Bluetooth izbirni gumb na daljinskemu upravljalniku. Poskrbite, da je Vaša mobilna naprava v načinu za povezovanje in iz seznama izberite Bose Soundbar 500. Vašo mobilno napravo in Bose Soundbar 500 lahko povežete tudi s pomočjo Bose Music aplikacije.

Ali Bose Soundbar 500 vsebuje NFC tehnologijo za Bluetooth?

Ne.

Kakšen tip daljinskega upravljalnika je priložen Bose Soundbar 500?

Bose Soundbar 500 vsebuje osnoven IR daljinski upravljalnik. Med daljnskim upravljalnikom in zvočno letvijo je potrebno jasno vidno polje.

Kako s pomočjo Bose Soundbar daljinskega upravljalnika upravljam ostale naprave?

Ostale naprave lahko upravljamo na dva načina: HDMI CEC in IR. Zvočne letve lahko upravljajo povezane naprave (TV, Blu-ray naprave, igralne konzole) s HDMI CEC. To Vam omogoča, da ostale naprave prižigate in upravljate z Bose Soundbar daljinskim upravljalnikom brez dodatnega programiranja. To Vam omogoča dostop do zabave z enim dotikom ter omogočen zagon več naprav hkrati in izbiro vhoda z enim dotikom na gumb. A na te ukaze se ne odzivajo vse naprave. Obstaja možnost, da se kabelske in satelitske naprave ne bodo uspešno odzivale na HDMI ukaze. Uporabnik lahko naprave, ki se neuspešno odzivajo na HDMI ukaze, upravlja tako, da nastavi Bose Soundbar daljinski upravljalnik, ki je za Bose Soundbar 500 izbirni dodatek.

Ali Bose Soundbar 500 vsebuje HDMI-eARC?

Da.

Kakšne smernice za postavitev je zaželjeno upoštevati, če želimo z Bose Soundbar 500 pridobiti optimalno zvočno zmogljivost?

Da Vam Bose Soundbar 500 lahko nenehno zagotovlja prvovrstno izkušnjo domačega kina, uporablja odbojne površine prostora. Da bi lahko uživali v optimalni glasbeni izkušnji, je priporočljivo, da Bose Soundbar 500 postavite na enaki oddaljenosti od zidov ob straneh in neposredno pred ali pod TV sprejemnik. Pred Bose Soundbar 500 ne postavljajte nikakršnih predmetov. Prav tako ga ne zapirajte v omaro, saj bo to skrajno omejilo zvočno predstavo. Prav tako ničesar ne postavljajte ob strani Bose Soundbara 500, saj ima na vsaki strani nameščene stranske pretvornike.

Ali lahko naprave, kot so kabelska, iPOD, igralna konzola ipd., povežemo neposredno na Bose Soundbar 500?

Ne. Vsi viri morajo biti povezani s TV sprejemnikom, katerega  povežemo z Bose Soundbar 500 samo z eno vrsto povezave (HDMI ali optični kabel).

Ali lahko lastne glasbene prednastavitve v Bose Music aplikaciji predvajam z Bose Soundbar 500?

Da. Bose Soundbar 500 uporablja prednastavitve preko Bose Music aplikacije in daljinskega upravljalnika.

Bose zvočniki

69

Segment produktov

Soundbari in hišni kino sistemi