Akcija!

Brezžični univerzalni adapter Bose SoundTouch brezžični

 • Vašemu obstoječemu glasbenemu sistemu ali aktivnemu zvočniku, omogoča enostaven dostop do vseh razpoložljivih glasbenih vsebin.
 • Za predvajanje glasbe po vaših željah ga vključite v vaše domače Wi-Fi omrežje ali povežite z Bluetooth napravo (telefonom, tablico ali računalnikom) .
 • Lahko ga enostavno dopolnite z dodatnimi SoundTouch zvočniki, ter poslušate glasbo v vseh prostorih vašega doma.
 • Priloženi so vsi kabli, ki so potrebni za priključitev SoundTouch adapterja na vaš obstoječi glasbeni sistem. .
 • Brezplačna SoundTouch aplikacija v slovenskem jeziku, vam omogoča popolno upravljanje s sistemom preko telefona, tablice ali računalnika.
Garancija zadovoljstva

161,45

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 13,42 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
12 x 13,42 €
Odplačati želim čim prej
6 x 26,83 €
Želim si izbrati svoje obroke
6 x 26,83 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.

Na zalogi

Dodajte svojemu audio sistemu brezžični interaktivni dostop do vseh razpoložljivih glasbenih vsebin

Hočete obdržati svoj glasbeni sistem, želeli pa bi imeti tudi brezžičen dostop do vseh glasbenih vsebin internetnih radijskih postaj, deezerja in spleta, česar do sedaj niste mogli imeti. To lahko spremenite s tem, da svojemu glasbenemu sistemu priključite SoundTouch brezžični adapter, ki vam omogoči interaktivno poslušanje glasbe preko vašega domačega Wi-Fi® omrežja, ali Bluetooth® naprave. S pomočjo SoundTouch aplikacije lahko sistem zelo enostavno upravljate. Če želite, lahko svoj sistem razširite z dodatnimi SoundTouch zvočniki in lahko glasbo poslušate v vseh prostorih vašega doma. Vzpostavite kontrolo nad vašimi zvočniki, tako da jih spremenite v brezžične, ter jim enostavno omogočite dostop do celotnega glasbenega sveta.

Kam lahko priključite SoundTouch adapter?

Adapter ima tri izhodne priključke (optični, Aux in RCA), tako da ga lahko priključite na katerikoli glasbeni sistem, ki ima katerega od navedenih priključkov in ga tako spremenite v brezžični SoundTouch glasbeni sistem. Večina stereo sistemov, domačih kinov, ali aktivnih zvočnikov namreč ima vsaj enega od navedenih priključkov, tako da ga lahko uporabite za priključitev adapterja. In tudi če že imate kakšen Bose sistem – na večino sistemov Lifestyle, CineMate, Wave, SoundDock ali SoundLink lahko adapter enostavno priključite

Iskanje glasbenih virov s pomočjo SoundTouch-a

SoundTouch omogoča enostaven dostop do ponudnikov glasbe kot so Deezer®, spletnih radijskih postaj ali vaše glasbene knjižnice. Vključite ga v vaše domače Wi-Fi omrežje in si interaktivno pretakajte glasbo direktno s spleta v vaš glasbeni sistem. Lahko pa poslušate posnetke z vašega telefona ali tablice preko vgrajenega Bluetooth vmesnika.

Razširitev vašega glasbenega sistema

Velika prednost SoundTouch sistemov je enostavnost in fleksibilnost, saj so zasnovani tako, da se lahko v celoti prilagodijo vašim željam. Tudi če začnete le s SoundTouch brezžičnim adapterjem, priključenim na klasični stereo sprejemnik, lahko kadarkoli dodate druge komponente – kot na primer SoundTouch 10 v kuhinjskem prostoru, ali SoundTouch 20 v spalnici. Vse komponente lahko sinhronizirate tako, da predvajajo isto glasbo v vseh prostorih, ali pa v vsakem prostoru drugačno glasbo. Sistem se popolno prilagaja vašim željam in pričakovanjem.

Brezplačna aplikacija

Brezplačna SoundTouch aplikacija v slovenskem jeziku vam omogoča upravljanje SoundTouch brezžičnega adapterja s pomočjo pametnega telefona ali tablice. Lahko izbirate glasbo, shranite v spomin najljubše spletne radijske postaje ali glasbene vire, ter seveda tudi upravljate glasnost predvajanja.

Bluetooth vmesnik

SoundTouch sistemi omogočajo tudi Bluetooth povezljivost, tako da lahko preko njih predvajate glasbo s katerekoli Bluetooth kompatibilne naprave. To vam omogoča dostop tudi do glasbenih virov kot je npr. YouTube.

Imate zvočnike, nimate pa receiverja?

Če imate pasivne zvočnike, lahko zanje uporabite ojačevalec SoundTouch SA-5 , ki omogoča priključitev zvočnikov v vaše domače WiFi omrežje. Na ta način lahko dobite dostop do vse razpoložljive glasbe tudi za vaše pasivne zvočnike. Glasbo lahko poslušate kjerkoli, tudi preko vaših zunanjih zvočnikov na terasi ali na vrtu. Ojačevalec SA-5 je namreč tudi član družine SoundTouch sistemov.

Podrobnosti

Dimenzije/Teža

Zvočnik

 • Višina: 2,5 cm
 • Širina: 8,8 cm
 • Globina: 8,8 cm
 • Teža: 0,1 kg

Podrobnisti

 • Brezžični doseg do 9 m

SoundTouch™ brezžični adapter

Vhodi/izhodi

 • Avdio izhodi (digital optični in analogni)
 • 3.5 mm AUX vhod
 • Mikro-USB port (samo za zagon in nastavitev adapterja)

Vsebina pakiranja:

 • SoundTouch brezžični adapter
 • Napajalnik in napajalni kabel
 • Optični / mini-optični kabel
 • 3.5 mm/3,5 mm stereo kabel
 • 3.5 mm / RCA adapter

Pogosta vprašanja

Kaj je SoundTouch brezžični adapter in kakšne so njegove lastnosti?

SoundTouch brezžični adapter je komponenta, ki jo priključite na vaš obstoječi glasbeni sistem, ter ga s tem pretvorite v SoundTouch brezžični glasbeni sistem.
Vključitev sistema v Wi-Fi® odpre neslutene možnosti dostopanja in uživanja v glasbi. Na vašem sistemu nenadoma lahko poslušate glasbene ponudnike kot so Deezer, Spotify®, spletne radijske postaje ali glasbo iz vaše glasbene knjižnice.
Vse SoundTouch komponente so povezljive tudi preko Bluetooth® vmesnika, kar omogoča še dodatne možnosti, kot na primer poslušanje video vsebin z YouTube.

Kakšne so možnosti povezovanja SoundTouch brezžičnega adapterja?

Z vašim sistemom ga lahko povežete preko 3.5 mm mini-stereo, RCA ali digitalnega optičnega vmesnika. Vsi kabli za omenjene možnosti priključevanja so priloženi.

Kakšne so prednosti ali pomanjkljivosti različnih opcij priključka?

Digitalna optična povezava omogoča najvišjo kvaliteto prenosa avdio signala s SoundTouch brezžičnega adapterja. Drugi opciji, kot sta 3.5 mm mini-stereo ter RCA priključek pa omogočata uporabo tudi za glasbene sisteme, ki nimajo optičnega priključka.

Na kakšne sisteme je možno priključiti SoundTouch brezžični adapter?

Uporaba SoundTouch adapterja ni predvidena s slušalkami ali pasivnimi zvočniki (ki niso priključeni na ojačevalnik).

Katere od mojih starejših Bose produktov je možno povezati s SoundTouch brezžičnim adapterjem?

Vse, ki imajo vsaj enego od navedenih opcij za priključitev adapterja. To je večina izdelkov SoundLink, SoundDock, Lifestyle, Wave, CineMate in Companion.

Kako upravljam s SoundTouch brezžičnim adapterjem?

Najprej je potrebno na vašem pametnem telefonu ali tablici namestiti SoundTouch Controller aplikacijo, s katero lahko izbirate glasbo spletnih radijskih postaj, glasbenih ponudnikov ali lastne glasbene knjižnice. Če pritisnete tipko za Bluetooth® na SoundTouch adapterju, ga povežete z drugimi Bluetooth® komponentami in si tako omogočite dostop do še več glasbenih virov.

Ali lahko SoundTouch brezžični adapter deluje z drugimi SoundTouch sistemi?

Da. Na ta način si lahko ustvarite multi-room sistem.

Ali je lahko SoundTouch brezžični adapter postavljen kako drugače, ali mora biti postavljen na svoji gumirani podlagi?

Med uporabo naj bo postavljen na svoji gumirani podlagi.

Ali bo SoundTouch adapter deloval, če je zaprt v omari?

Če želite preprečiti interferenčne motnje, je adapter najbolje postaviti na prostem, ter stran od kovinskih omar. Prav tako ga ne postavljajte blizu komponent, ki se grejejo in oddajajo toploto (kot so npr. druge avdio ali video komponente).

Kakšen je namen tipke Bluetooth ®, ki se nahaja na vrhu ohišja SoundTouch brezžičnega adapterja?

Tipka Bluetooth® poenostavi povezljivost adapterja preko vgrajenega Bluetooth® vmesnika. Pritisnite tipko, da vključite Bluetooth®, oziroma pritisnite tipko in jo držite pritisnjeno, da se poveže z drugo Bluetooth® komponento.

Kakšen je doseg SoundTouch brezžičnega Bluetooth ® vmesnika?

Do 9 m. Če so med adapterjem in povezano komponento kakršnekoli fizične ovire ali katere druge brezžične komponente, ki povzročajo interferenčne motnje, te lahko vplivajo na doseg in kvaliteto povezave.

Ali ima SoundTouch brezžični adapter tudi »AUX« vhodni priključek?

Da. Ima mini-stereo aux vhodni priključek

Ali lahko SoundTouch adapter upravljam z daljinskim upravljalnikom, ki ga imam od kake druge SoundTouch komponente?

Ne. SoundTouch adapterja ni možno upravljati z daljinskim upravljalnikom.

Ali ima SoundTouch brezžični adapter Ethernet vhod?

Ne.

Zvočniki dodatki

Baterije in polnilci