Akcija!

Bose SoundTouch™ SA-5 Wi-Fi stereo ojačevalnik črn

 • 2 x 100W ojačevalec vključite v vaše domače brezžično Wi-Fi® omrežje
 • Dodajate lahko še več SoundTouch® sistemov s katerimi lahko istočasno predvajate različno glasbo v različnih prostorih vašega doma
 • SoundTouch® aplikacija (v slovenščini) omogoči vašemu pametnemu telefonu ali tablici, da lahko deluje kot daljinec, s katerim upravljate z ojačevalcem in izbirate svojo glasbo
 • S pritiskom na enega od šestih prednastavitev na aplikaciji si lahko izbirate svojo najljubšo glasbo
 • Trije aux vhodi na katere lahko preko kabla priključite druge komponente, kot na primer CD predvajalnik
Preberi več...
Garancija zadovoljstva

499,95 474,95

ali

€19,79 x 24

Na zalogi

Povežite SoundTouch SA-5 ojačevalec s katerimikoli zvočniki in si omogočite brezžični dostop do glasbe

S pomočjo SundTouch® SA-5 ojačevalca, lahko priključite katerekoli zvočnike in si tako enostavno omogočite dostop do celotne ponudbe brezžične glasbe. Ojačevalec z močjo 2 x 100W, vključite v vaše domače Wi-Fi® omrežje in tako postane del družine Bose® zvočnikov in sistemov, ki jih lahko uporabljate v vsakem prostoru vašega doma. Omogoča vam enostavno izbiranje in predvajanje vaše najljubše glasbe.

Brezplačna aplikacija (v slovenščini) omogoča da s pomočjo vašega pametnega telefona, enostavno dostopate in upravljate glasbo iz raznih glasbenih virov, ponudnikov, ali vaše glasbene knjižnice. Ojačevalec SA-5 ima možnost povezovanja preko Bluetooth® povezave, ter dodatno na razpolago še tri aux vhode na katere lahko preko kabla povežete dodatne komponente, kot na primer CD predvajalnik.

Raziskovanje glasbene ponudbe s pomočjo SoundTouch-a®

S SoundTouch®-em, lahko enostavneje kot kadarkoli prej, raziskujete in dostopate do vse razpoložljive glasbe. Na razpolago imate brezžični dostop do glasbe internetnih postaj, ter ponudnikov glasbe kot na primer Spotify® ali Deezer, ali dostop do lastne glasbene knjižnice.

Razširite svoj sistem

Svojemu prvemu SoundTouch® sistemu lahko poljubno dodajate nove sisteme, kadarkoli to želite. Vsi SoundTouch sistemi delujejo tako, da lahko v vseh prostorih naenkrat predvajajo isto glasbo, ali v vsakem prostoru različno glasbo.

Možnost priključka preko kabla

Ojačevalec SA-5 ima tri aux vhode, na katere lahko priključite komponente tudi preko kabla (na primer CD predvajalnik). Na ojačevalec SA-5 lahko vzporedno priključite dva para zvočnikov, tako da istočasno poganja štiri zvočnike.

Vgrajen Bluetooth® vmesnik

SoundTouch® sistemi omogočajo sedaj tudi povezljivost preko Bluetooth® vmesnika, preko katerega lahko predvajate glasbo s katerekoli Bluetooth kompatibilne naprave. To vam omogoča še večji izbor glasbenih virov, kot na primer YouTube.

SoundTouch aplikacija

SoundTouch zvočniki so zasnovani tako, da so prilagojeni vašim željam. Potem ko že imate enega, lahko dodajate nove in vsi bodo delovali enotno. Brezplačna SoundTouch aplikacija na tablici ali pametnem telefonu, vam omogoča upravljanje SoundTouch 300 soundbara in kateregakoli dodatnega SoundTouch produkta. Z njeno pomočjo lahko izbirate glasbo in si jo predvajate kjerkoli v vašem domu. Glasbo si lahko predvajate interaktivno ali pa si s pomočjo aplikacije shranite in prednastavite najljubše glasbene vire ali internetne postaje.

Podrobnosti

Dimenzije

SA-5 ojačevalec

 • Višina: 7,70 cm
 • Širina: 18,40 cm
 • Globina: 30,00 cm
 • Teža: 1,5 kg

Vhodi/Izhodi

 • 220V priključek
 • USB konektor za nastavitve
 • Ethernet konektor
 • Izhodi za zvočnike
 • 3 aux vhodi (2xRCA , 1×3,5 mm mini-stereo)

Vsebina pakiranja

 • SoundTouch® SA-5 ojačevalec
 • Nosilec
 • Oprema za montažo
 • 220V priključek
 • USB kabel (Za prenos nastavitev)

Pogosta vprašanja

Ali lahko priključim moje sedanje Bose zvočnike na ojačevalec Soundtouch® SA-5?

Večino pasivnih stereo zvočnikov lahko priključite na ojačevalec SoundTouch® SA-5. To vključuje zunanje zvočnike 151 SE, 251® FreeSpace® 51, ter stereo zvočnike 161, 201® Direct/Reflecting®, 301® Direct/Reflecting, Acoustimass®, Acoustimass 5, vgradne stropne zvočnike Virtually Invisible® 591 in 791, ter vgradne stenske zvočnike Virtually Invisible® 691, ter 891. Bose 901® so aktivni zvočniki, zato jih ne morete uporabiti s SoundTouch® SA-5 ojačevalcem.

Ali lahko priključim zvočnike drugih proizvajalcev?

Da. Če uporabljate en par zvočnikov, naj imajo najmanj 4 ohm ali večjo upornost, če pa uporabljate dva para, je priporočljiva impedanca najmanj 8 ohm.

Koliko zvočnikov lahko poganja en SA-5 ojačevalec?

Nanj lahko priključite en ali dva para zvočnikov (za večji prostor). Zvočniki bodo delovali kot enotna SoundTouch® cona.

Ali lahko na ojačevalec SA-5 priključim obstoječe Bose zvočnike v vzporedni vezavi?

Ojačevalec SA-5 lahko poganja večino pasivnih Bose® zvočnikov v vzporedni vezavi. To vključuje zvočnike 251®, FreeSpace® 51, 161, 201 Direct/Reflecting, Acoustimass® 5, Virtually Invisible® 591, 691, 791, 891. Zvočniki Bose, ki ne morejo biti priključeni paralelno, so: 151 SE, 301 Direct/Reflecting, Acoustimass® 3 in 901 Direct/Reflecting.

Kako lahko upravljaš ojačevalec SoundTouch® SA-5?

S pomočjo brezplačne aplikacije na svojem telefonu, tablici ali računalniku.

Ali je na ojačevalcu SoundTouch® SA-5 kakšen aux vhod?

Da, na razpolago so trije aux vhodi (dva RCA in en 3.5mm mini-stereo vhod)

Ali lahko ojačevalec SoundTouch® SA-5 uporabljamo na odprtem prostoru?

Ne. SoundTouch® SA-5 ni dizajniran, niti predviden za uporabo v okolju kjer bi bil izpostavljen dežju, kondenzu, ali drugim vremenskim neprilikam. Nanj lahko priključite zunanje zvočnike, vendar mora biti ojačevalec instaliran v prostoru.

Kje se lahko instalira SoundTouch® SA-5?

Ojačevalca ne postavljajte v kovinsko ohišje ali kovinsko podlago, ampak ga postavite na nekovinsko podlago (npr. leseno), tako da mu je omogočena optimalna Wi-Fi® povezljivost. Če pa SA-5 priključite na Ethernet, ga lahko postavite tudi v kovinsko ohišje ali podlago, vendar mu zagotovite ustrezno prezračevanje.

Ali se lahko več ojačevalcev SoundTouch® SA-5 priključi skupaj v priključni omari?

Da. V navodilih za uporabo preverite glede predpisane zadostne medsebojne razdalje zaradi ustreznega hlajenja.

Ali lahko serijsko povežete več ojačevalnikov SoundTouch® SA-5?

Ne. Med seboj ne morete fizično povezati dveh SA-5 tako, kot je bilo mogoče povezati SA-4. Povezovanje je možno le preko softvera v SoundTouch® aplikaciji, ki pa omogoča skupno delovanje ojačevalcev le na način ki ga v danem trenutku izberete z aplikacijo, ne deluje pa stalno.

Zvočniki dodatki

Ojačevalci

Morda vam bo prav tako všeč…