Zvočnik WiFi Bose SoundTouch™ 30 serija III

 • Enostavno in brezžično predvajanje glasbe v vseh prostorih vašega doma.
 • Le nekaj minut potrebujete za priključitev in nastavitev v vašem domačem Wi-Fi® omrežju.
 • S pomočjo aplikacije na vašem pametnem telefonu ali tablici, lahko upravljate s sistemom.
 • Z dodajanjem SoundTouch® sistemov lahko v vseh prostorih predvajate enako ali različno glasbo.
 • Bluetooth® povezljivost omogoča še dodatne možnosti za dostop do glasbe.
 • Ocenite glasbo, ki jo poslušate (tipka za gor, ali dol).
Preberi več...
BelaČrna
Počisti
Garancija zadovoljstva

599,95

Naš najmočnejši brezžični glasbeni sistem

Če ste glasbeni navdušenec, si najbrž želite ves čas interaktivno poslušati najnovejše glasbene komade in svoje priljubljene glasbenike. S pomočjo brezžičnega glasbenega sistema SoundTouch® 30, je to možno tako preprosto kot še nikoli doslej. Enostavno ga priključite v vaše domače Wi-Fi® omrežje, za kar ne potrebujete nikakršne dodatne opreme. Vgrajena patentirana waveguide tehnologija omogoča, da visoko zmogljivi bas zvočnik z bogatim in globokim zvokom napolni tudi največje prostore vašega stanovanja. Svojo priljubljeno glasbo si lahko enostavno izbirate s pritiskom na eno od šestih prednastavljenih tipk na vgrajeni tipkovnici, ali s pomočjo daljinca in za to ne potrebujete telefona ali tablice.

Raziskujte glasbo s pomočjo SoundTouch®-a

S pomočjo SoundToucha, lahko zelo enostavno raziskujete in uživate v glasbi. Omogoča vam brezžičen dostop do interaktivne glasbe internetnih postaj ali ponudnikov kot so Deezer ali Spotify, kot tudi dostop do lastne glasbene knjižnice. SoundTouch® aplikacija vam kjerkoli v vašem stanovanju, v vsakem trenutku omogoča upravljanje glasbe s pomočjo pametnega telefona ali tablice. Lahko si programsko nastavite šest najljubših glasbenih postaj, do katerih enostavno dostopate preko tipkovnice na sistemu ali preko daljinca.

Naj postane vaš glavni glasbeni sistem

Pritisnite katerokoli od prednastavljenih tipk…. in pazljivo poslušajte. Že po nekaj sekundah boste ugotovili zakaj je to naš najboljši brezžični glasbeni sistem. Visoko zmogljiv bas zvočnik reproducira glasbo z vsemi detajli ter globino, dva natančno pozicionirana srednje/visokotonska driverja pa skrbita za kristalno čisto in dinamično zvočno sliko. Ključ do mogočne zvočne kulise, ki jo ustvari sistem SoundTouch® 30, pa se skriva v patentirani waveguide tehnologiji.

Razširitev sistema

Začnete lahko z enim SoundTouch® sistemom, ki ga kasneje lahko poljubno nadgrajujete z novimi sistemi. Vsi sistemi lahko istočasno predvajajo v vseh prostorih enako glasbo, ali pa v vsakem prostoru različno glasbo.

Brezplačna aplikacija, ki vam omogoči popolno kontrolo.

Aplikacija SoundTouch™ app vam omogoča raziskovanje novih glasbenih vsebin in urejanje tistih, ki jih že uporabljate. Uporabite jo lahko za nastavitev šestih prednastavljivih tipk, tako da jih enostavno pritisnite in povlecite izbrani vir – najljubšo Deezer postajo, glasbeno knjižnico ali internetni radio na eno od šestih tipk. Ko pa si zaželite spremembo nastavitve, ali nove glasbe, to enostavno uredite s pomočjo aplikacije. Raziskujete lahko glasbeni univerzum ali datoteke vaše osebne glasbene knjižnice. Aplikacijo seveda lahko uporabite tudi za upravljanje SoundTouch sistemov v drugih sobah.

SoundTouch®—resnično drugačen

Izberite si šest prednastavitev po vaši želji. Določite jih s pomočjo aplikacije in vaš daljinec, ter SoundTouch® zvočnik si jih bosta avtomatsko zapomnila.

Če želite, lahko za upravljanje s sistemom uporabite telefon ali tablico, če pa ju ne želite vklapljati in vtipkavati gesla, lahko sistem upravljate kar s pomočjo daljinca, ali prednastavljenih tipk.

Vgrajen Bluetooth®

Vaš SoundTouch sistem lahko predvaja glasbo tudi preko bluetooth vmesnika, kar vam omogoča uporabo virov, ki sicer niso vključeni v SoundTouch® aplikaciji.

Podrobnosti

Dimenzije

Sistem

 • Višina: 24,60 cm
 • Širina: 43,50 cm
 • Globina: 18,00 cm
 • Teža: 11,70 kg

Daljinski upravljalec

 • Višina: 11,40 cm
 • Širina: 4,40 cm
 • Globina: 1,30 cm
 • Teža: 50,00 g

Vhodi/izhodi

 • Aux vhod
 • Ethernet port
 • USB vhod

Dodatne lastnosti

 • Vgrajen Wi-Fi®
 • OLED prikazovalnik
 • Brezžična kompatibilnost na omrežje: 802.11 b/g/n
 • Podpira naslednje avdio formate: MP3, WMA, AAC, Apple Lossless
 • Bluetooth®

Vsebina pakiranja

 • SoundTouch™ 30 serija III WiFi® glasbeni sistem
 • Napajalni kabel
 • USB kabel
 • Daljinski upravljalnik

Pogosta vprašanja

Kaj potrebujem za priključitev SoundTouch sistema?

Vse kar potrebujete, je domača Wi-Fi mreža – vse ostalo je priloženo in vključeno v kartonu.

Ali za uporabo sistema potrebujem pametni telefon ali tablico?

Ne. Izbiro glasbe in nastavitve lahko opravite z računalnikom s pomočjo SoundTouch® aplikacije. Prednastavitve, ko so enkrat nastavljene, lahko izbirate direktno preko tipkovnice na sistemu ali daljinca – brez uporabe telefona ali tablice.

Ali sistem podpira Bluetooth®?

Da. Glasbo lahko predvajate brezžično s pomočjo Bluetooth® naprave ter tako tudi dostopate do Youtube datotek.

Kakšno internetno glasbo lahko predvajam?

SoundTouch® sistem lahko prevaja internetne radijske postaje iz celega sveta. Kjer je to mogoče, lahko predvajate tudi glasbo tudi preko glasbenih servisov, kot sta Deezer in Spotify. Ko bodo dostopni tudi drugi viri, bomo tudi te dodali.

Ali lahko predvajam tudi glasbo shranjeno na mojem računalniku?

Da. SoundTouch® sistemi lahko predvajajo vašo shranjeno glasbo, ki jo upravljate z iTunes ali Windows Media Playerjem.

Ali se SoundTouch® sistemi lahko uporabljajo v javnih brezžičnih omrežjih (letališčih, kavarnah,...), kot je npr. Wi-Fi® spot ?

Ne. To so ponavadi brezplačna brezžična omrežje s hitro prijavo in odjavo, kar pa se razlikuje od SoundTouch® nastavitev. SoundTouch® sistemi so namenjeni izključno za domačo uporabo.

Koliko sistemov je lahko hkrati priključenih na domače omrežje?

To je odvisno od pasovne širine vašega Wi-Fi usmerjevalnika, večina domačih omrežij pa podpira brezžično priključitev do štirih sistemov. Za večje število priključenih naprav priporočamo uporabe kabelske Ethernet povezave.

Ali lahko prevajam različno glasbo v različnih prostorih?

Da, če imate več SoundTouch® naprav, lahko prevajate različno glasbo v različnih prostorih, isto glasbo v različnih prostorih ali pa si ustvarite cone za predvajanje kjerkoli želite

Kateri operacijski sistemi so kompatibilni s SoundTouch™ aplikacijo?

Aplikacije je kompatibilna z Windows® XP, 7, 8; 64-bitni Macs sistem OSX verzija 10.6.8 ali novejša; katerikoli iPhone, iPad ali iPod touch z operacijskim sistemom iOS5 ali novejši; Android naprave z Android 4.03 verzijo ali novejšo

Ali lahko prevajam glasbo iz NAS (Network Attached Storage) pogona na SoundTouch® sistemih?

Da. SoundTouch® sistemi so združljivi z NAS pogoni vključno Synology DiskStation in Western Digital My Cloud™, tako da lahko predvajate glasbo iz svojih glasbenih knjižnic ne glede na to ali ima vaš računalnik prižgan.

Ali lahko s SoundTouch® sistemi predvajam AM/FM radio ali zvočni TV signal iz enega prostora v drugega?

Ne. SoundTouch® systemi so namenjeni predvajanju internetnih radijev, glasbenih servisov kot je Deezer ali glasbe shranjene na vašem računalniku.

Ali lahko pretakam glasbo z različnih računalnikov z uporabo SoundTouch™ sistemov?

Da, če imate več SoundTouch™ izdelkov, lahko pretakate različno glasbo v različne sobe, isto glasbo v vse sobe ali pa si določite cone, kjer se bo predvajala enaka glasba.

Ali sistem podpira AirPlay?

Ne. Novejši sistemi na podpirajo AirPlay-ja. Kakor koli že, prejšnja generacija SoundTouch® 20 in 30 sistemi bodo AirPlay še naprej podpirali.

Kakšna tehnologije je uporavljena v SoundTouch® 20 brezžičnem glasbenem sistemu?

SoundTouch® 30 sistem ima akustično zgradbo ohišja z dvema posebej prirejenima zvočnikoma spredaj. Uživajte v jasnem in polnem zvoku kjerkoli v vašem domu iz tega kompaktnega sistema.

Kakšna je razlika med sistemi SoundTouch® 20 in 30 model II ter model III?

Model III uporablja novo dual band brezžično zasnovo, ki izboljša Wi-Fi zmogljivost, tako da ima večjo hitrost, izboljšan doseg ter manj interferenc z drugimi Wi-Fi® komponentami. Model III se lahko povezuje in predvaja glasbo tudi preko Bluetootha, ne podpira pa več AirPlaya. Dobavljiv je tudi v drugačnih barvnih izvedbah kot predhodnik.

Ali deluje sistem na baterijo?

Ne.

Barva

Bela, Črna

Bose zvočniki

Brezžični zvočniki