Akcija!

Zvočnik WiFi Bose Home Speaker 300

Garancija zadovoljstva

251,95

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 10,46 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
24 x 10,46 €
Odplačati želim čim prej
6 x 41,83 €
Želim si izbrati svoje obroke
6 x 41,83 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Počisti

Osnovne značilnosti

Prostorski stereo iz enega zvočnika

Vgrajena Amazon Alexa (osebni glasovni asistent)

Superiorna prepoznava glasu

Upravljanje z glasom, dotikom in aplikacijo

Šest pred-nastavljivih gumbov

Wifi in Bluetooth povezljivost

Personalizirana Bose aplikacija

APPLE Air Play II

IZJEMEN ZVOK. PRILAGOJENA OBLIKA.

Bose Home Speaker 300 vas bo navdušil z izjemno reprodukcijo, bobnečimi basi, 360-stopinjsko disperzijo zvoka in obliko, ki zavzame zelo malo prostora. Vgrajena je osebna asistentka Amazon Alexa*, od vaše najljubše glasbe vas loči le en glasovni ukaz. Vključite zvočnik in občutite razliko.

*Amazon Alexa je trenutno na voljo samo v nekaterih državah, Slovenije trenutno še ni na seznamu.

GLASBA. TAKO KOT JO ŽELITE.

Ko si zaželite nekaj poslušati, se vam ponudi tako veliko možnosti. Z Wi-Fi, Bluetooth ali Apple AirPlay2 brezžično povezavo lahko predvajate glasbo z glasbenih servisov kot so Spotify, Deezer, Amazon Music ali Apple Music, ali pa pretakate glasbo z vašega pametnega telefona ali tablice. Vse, kar lahko pretakate z naprave, lahko predvajate s pomočjo Bose Home Speaker 300 zvočnika.

VZEMITE GLASBENO IZKUŠNJO V SVOJE ROKE

S pomočjo Bose Music aplikacije se z lahkoto sprehodite po vsej vaši glasbi  z enega mesta in brez težav izbirate med radijskimi postajami, seznami predvajanja in glasbenimi servisi. In obstaja še en enostaven način upravljanja zvočnika Home Speaker 300. Z enostavno izbiro prednastavitev v aplikaciji, vam bo vaša glasba na voljo z enim samim dotikom. Če je uporabnikov več, si lahko vsak nastavi vsebine in zvok po svojem okusu. Aplikacija omogoča zelo enostaven postopek nastavitev, saj vas glasovno vodi korak za korakom.

 

Spoznajte pametno družino BOSE

Bose Home Speaker 300 je samo eden izmed članov Bose družine pametnih zvočnikov in soundbarov. Delujejo lahko povezano, zato lahko, če želite uživati v glasbi tudi v drugih prostorih, kadarkoli dodate še dodaten zvočnik. Amazon Alexa*, ki je vgrajena v vsak zvočnik, vam omogoča neprekinjen dostop do vse vaše glasbe, brez dotika. Lahko pa vse naprave upravljate s pomočjo Bose Music aplikacije. Poživite vaše domačo zabavo – glasba, filmi in TV program – v kateremkoli prostoru želite.

Delite z nami svojo izkušnjo
SHARE WITH US

#BoseSmart

Vam je všeč Bose pametni zvočnik? Želimo, da pokomentirate svojo izkušnjo. Objavite fotografijo na Lorex Instagram z oznako #BoseSmart

Tehnični podatki

Dimenzije/Teža

Zvočnik: 16,1 cm V x 14,2 cm Š x 10,2 cm G (0.90 kg)

Kaj je v škatli

Zvočnik
Napajalni kabel

Pogosta vprašanja

Katere so glavne prednosti zvočnika Bose Home Speaker 300?

Bose Home Speaker 300 reproducira bobneče base in 360-stopinjski zvok, vse iz majhne, kompaktne oblike. Z vgrajeno Amazon Alexo* lahko uživate v milijonih skladb, seznamov predvajanja in drugega, vse samo z glasovnim ukazom. Neovirano lahko upravljate z vašo glasbo na vam najljubši način – z glasovnimi ukazi, s tipkami na zvočniku ali Bose Music aplikacijo. S posodobitvami v prihodnosti pa bo na voljo še več uporabnih funkcij.

Kakšna je razlika med zvočnikoma Bose Home Speaker 300 in Bose Home Speaker 500?

Bose Home Speaker 300 je kompakten pameten zvočnik z izjemno močnim, 360-stopinjskim zvokom. Bose Home Speaker 500 pa je naš najboljši pameten in večji zvočnik, s stereo zvokom, usmerjenim levo in desno, za najširšo zvočno sliko, boljši od kateregakoli pametnega zvočnika. Bose Home Speaker 500 ima tudi LCD zaslon, ki prikazuje informacije o predvajanju.

Katere vire glasbe lahko predvajam?

Bose Home Speaker 300 lahko predvaja glasbo preko brezžičnega omrežja, direktno z glasbenih servisov, upravlja pa se z Amazon Alexo* ali Bose Music aplikacijo. Bose Home Speaker 300 ima tudi Bluetooth funkcijo in standardno 3,5 mm vtičnico za žično povezavo s predvajalniki. S pomočjo pametnega telefona, tablice ali računalnika lahko predvajate tudi glasbo ponudnika Spotify z aplikacijo Spotify Connect, z Apple naprav pa s pomočjo Apple AirPlay 2 vsebine kot je Apple Music.

Ali lahko uporabljam zvočnik Bose Home Speaker 300 brez brezžične povezave?

Lahko. Brezžično omrežje je potrebno za dostop do glasbenih servisov z Amazon Alexo*, če pa to ni dostopno, lahko še vedno uporabljate Bluetooth povezavo ali AUX vhod za žično povezavo.

Kako lahko nastavim tipke za prednastavitve na Bose Home Speaker 300 zvočniku?

Katerokoli od šestih prednastavitvenih tipk pritisnite in zadržite in shranite trenutno radijsko postajo ali seznam predvajanja. Tipke lahko programirate tudi s pomočjo Bose Music aplikacije.

Ali lahko predvajam glasbo, tudi če so mikrofoni izključeni?

Da. Čeprav ima Bose Home Speaker 300 vgrajeno Amazon Alexo*, lahko predvajate glasbo iz drugih virov, npr. integriranih Wi-Fi glasbenih servisov, dostopnih preko Bose Music aplikacije in s pomočjo prednastavitevnih tipk na zvočniku. Uporabljate lahko tudi Bluetooth in AUX povezavo. Vsi ti viri so dostopni ne glede na to, ali so mikrofoni vključeni in ali je Amazon Alexa* omogočena.

Ali ima zvočnik Bose Home Speaker 300 vgrajeno Wi-Fi povezavo?

Da, zvočnik uporablja 802.11ac Wi-Fi standard.

Ali ima zvočnik Bose Home Speaker 300 vgrajeno Bluetooth povezavo?

Da. Bluetooth omogoča enostavno povezavo s pametnimi napravami kot so npr. pametni telefoni z Bose Home Speaker 300 zvočnikom in vam omogoča predvajanje z različnih virov, npr. z YouTuba ali posnetkov na pametnem telefonu ali računalniku.

Ali ima zvočnik Bose Home Speaker 300 vgrajeno baterijo za uporabo brez električnega omrežja?

Ne. Zvočnik mora biti priključen na električno omrežje.

Kako povežem Bluetooth napravo in zvočnik Bose Home Speaker 300?

Za vklop Bluetooth povezovanja pritisnite in zadržite tipko Bluetooth na zvočniku za nekaj sekund (kontrolna lučka bo utripala modro). Nato izberite meni nastavitve v mobilni napravi, preverite da je na voljo za povezovanje in izberite Bose Home Speaker 300  s seznama.

Ko ste napravo in zvočnik povezali, enostavno tapnite Bluetooth tipko na zvočniku in se povežite z napravo, ki je bila nazadnje povezana z zvočnikom. Prav tako je enostavno povezovanje z drugimi napravami, ki so že bile povezane z zvočnikom, na teh napravah samo v meniju Bluetooth izberite zvočnik ali pa uporabite Bose Music aplikacijo za povezovanje in upravljanje naprav.

Tudi z aplikacijo Bose Music lahko zvočnik preklopite v način povezovanja. Enostavno izberite Bluetooth kot vir pretakanja, na mobilni napravi pa v meniju Bluetooth nastavitve s seznama izberite Bose Home Speaker 300.

Ali je lahko z zvočnikom istočasno povezanih več Bluetooth naprav?

Ne. Z zvočnikom Bose Home Speaker 300 ja lahko naenkrat povezana samo ena mobilna Bluetooth naprava. Seveda pa je s pomočjo Bose Music aplikacije ali Bluetooth nastavitev na pametni napravi zelo enostavno preklapljati med različnimi Bluetooth napravami.

Ali lahko zvočnik Bose Home Speaker 300 uporabljam v prijateljevi hiši ali na vikendu?

Da. Zvočnik Bose Home Speaker 300 si lahko zapomni veliko brezžičnih omrežij in pripadajočih gesel.

Kakšna akustična tehnologija je vgrajena v zvočnik Bose Home Speaker 300?

V zvočniku Bose Home Speaker 300 je vgrajena ena, patentirana širokopasovna pogonska enota, usmerjen navzdol v akustični deflektor. Ta zasnova omogoča zvočniku reprodukcijo izredno mehkega in prostorskega  360-stopinjskega zvoka. Patentirana tehnologija digitalnega procesiranja signala omogoča mono zvočniku Bose Home Speaker 300 ohranitev več in bolj verne reprodukcije originalne  stereo vsebine v primerjavi z drugimi mono zvočniki. Patentirana tehnologija digitalnega procesiranja signala tudi omogoča zvočniku Bose Home Speaker 300 maksimalno moč iz kompaktne oblike in izredno globok bas s pomočjo inovativne Bose QuietPort tehnologije.

Ali lahko zvočnik Bose Home Speaker 300 uporabim kot budilko?

Da. Čeprav zvočnik Bose Home Speaker 300 nima zaslona, lahko  Amazon Alexo* povprašate za točen čas, časovnik ali nastavitev bujenja.

Ali lahko nastavljam nizke in visoke tone?

Da. Nizke in visoke tonov lahko nastavite v meniju Nastavitve v Bose Music aplikaciji.

Ali lahko zvočnik Bose Home Speaker 300 povežem z bas modulom ali surround satelitskimi zvočniki?

Ne. Bose Bass Module 500 in 700 in Surround zvočniki se lahko povežejo samo z Bose Soundbar 500 in Soundbar 700 zvočnikom.

Ali zvočnik Bose Home Speaker 300 lahko povežemo v sistem v več različnih prostorih?

Da. Zvočnik Bose Home Speaker 300 lahko deluje v sinhronizirani skupini več pametnih zvočnikov Bose Home Speaker 300, Bose Home Speaker 500, Bose Soundbar 500 in Bose Soundbar 700 v različnih  prostorih. Ne morete pa predvajati sinhroniziranega zvoka v skupini z Bose SoundTouch izdelki ali izdelki drugih blagovnih znamk (vključno Google in Amazon).

Ali je zvočnik Bose Home Speaker 300 kompatibilen z Bose SoundTouch zvočniki?

Ne. Bose Home Speaker 300 uporablja Bose Music aplikacijo za upravljanje, nastavitve in in brskanje, SoundTouch izdelki pa Bose SoundTouch aplikacijo. Bose Home Speaker 300 deluje v sinhronizirani skupini v večih prostorih samo z dodatnimi Bose Home Speaker 300, Bose Home Speaker 500, Bose Soundbar 500 in Bose Soundbar 700 izdelki.

Lahko pa Bose Home Speaker 300, Bose Home Speaker 500, Bose Soundbar 500 in Bose Soundbar 700 delujejo povezano z Bose SoundTouch izdelki s pomočjo vmesnika Amazon Alexa*.

S pomočjo Amazon Alexe* in glasovnimi ukazi zvočnikom Bose Home Speaker 300, Bose Home Speaker 500, Bose Soundbar 500 in Bose Soundbar 700 lahko vključite in upravljate z glasbo na kateremkoli SoundTouch zvočniku v stanovanju. To je mogoče, če uporabnik omogoči funkcijo Bose smart home za SoundTouch v aplikaciji Alexa*. Primer: uporabnik lahko ukaže Alexi* na Bose soundbaru 500 ”Predvaja Beatle na SoundTouch zvočniku v dnevni sobi” ali ” Izklopi SoundTouch 10 v kuhinji”. Ta funkcija pa še vedno ne omogoča Bose Home Speaker 300, Bose Home Speaker 500, Bose Soundbar 500 in Bose Soundbar 700 zvočnikom sinhronizirano predvajanje v skupini z Bose SoundTouch izdelki.

Kakšne so razlike med zvočnikom Bose Home Speaker 300 in SoundTouch izdelki?

Bose Home Speaker 300 skupaj z Bose Home Speaker 500, Bose Soundbar 500 in Bose Soundbar 700 zvočniki (in morebitnimi bodočimi izdelki) so novi pametni Bose zvočniki, ki imajo vgrajeno Amazon Alexo* in so kompatibilni z Bose Music aplikacijo za nastavitve, in upravljanje integriranih brezžičnih glasbenih servisov.

Zvočniki Bose SoundTouch so širša družina Wi-Fi zvočnikov, ki zagotavljajo Bose kakovost zvoka in enostaven dostop do glasbe. Bose SoundTouch izdelki uporabljajo za nastavitve in upravljanje Bose SoundTouch aplikacijo. Nimajo vgrajene Amazon Alexe*, čeprav jih je možno glasovno upravljati s pomočjo Amazon Echo in Echo Dot.

Z akustičnega stališča Bose Home Speaker 300 reproducira globji bas in 360-stopinjski zvok, če ga primerjamo z zvočnikom primerljive velikosti SoundTouch 10.

Barva

Črna, Srebrna

Morda vam bo prav tako všeč…