Zvočnik Wi-Fi Bose SoundTouch® 10

 • Brezžično predvajanje glasbe kjerkoli v vašem domu.
 • Enostavna nastavitev in povezava z vašim domačim Wi-Fi® omrežjem.
 • Brezplačna aplikacija (app) v slovenščini omogoči, da z vašim telefonom upravljate s sistemom in izbirate glasbo.
 • Dopolnjevanje z dodatnimi SoundTouch® sistemi omogoča predvajanje enake ali različne glasbe v več prostorih.
 • Bluetooth® vmesnik omogoča povezavo z drugimi komponentami tudi na ta način.
 • Ocenite glasbo ki jo poslušate (s pritiskom na tipko +/-).
Preberi več...
BelaBelaČrnaČrna
Počisti
Garancija zadovoljstva

199,95

ali

€16,66 x 12

Naš najmanjši SoundTouch® sistem za interaktivno predvajanje glasbe

Brezžični glasbeni sistem SoundTouch® 10 omogoča, da si lahko na enostaven način interaktivno predvajate glasbo z internetnih radijskih postaj, raznih glasbenih ponudnikov ter lastne glasbene knjižnice. Je tako majhen, da ga lahko postavite kjerkoli v stanovanju, ter si svojo izbrano glasbo predvajate s kvalitetnim in polnim zvokom. Glasbo in glasbene ponudnike lahko izbirate enostavno, z izbiro ene od šestih prednastavljivih tipk na tipkovnici, ali daljincu. Na daljincu lahko tudi klikate oceno poslušane glasbo, sistem pa si to zapomni.

Raziskujte glasbo s pomočjo SoundTouch®-a

S pomočjo SoundToucha, lahko zelo enostavno raziskujete in uživate v glasbi. Omogoča vam brezžičen dostop do interaktivne glasbe internetnih postaj ali ponudnikov kot so Deezer ali Spotify, kot tudi dostop do lastne glasbene knjižnice. SoundTouch® aplikacija vam kjerkoli v vašem stanovanju, v vsakem trenutku omogoča upravljanje glasbe s pomočjo pametnega telefona ali tablice. Lahko si programsko nastavite šest najljubših glasbenih postaj, do katerih enostavno dostopate preko tipkovnice na sistemu ali preko daljinca.

Začetek z enim sistemom

Ko si zaželite, pa lahko prvemu brezžičnemu glasbenemu sistemu SoundTouch® 10 dodate kateregakoli od drugih izdelkov iz družine Bose brezžičnih glasbenih sistemov. Glede na vaše želje, lahko s temi sistemi istočasno predvajate enako ali pa različno glasbo v vseh prostorih.

Brezplačna aplikacija, ki vam omogoči popolno kontrolo.

Aplikacija SoundTouch™ app vam omogoča raziskovanje novih glasbenih vsebin in urejanje tistih, ki jih že uporabljate. Uporabite jo lahko za nastavitev šestih prednastavljivih tipk, tako da jih enostavno pritisnite in povlecite izbrani vir – najljubšo Deezer postajo, glasbeno knjižnico ali internetni radio na eno od šestih tipk. Ko pa si zaželite spremembo nastavitve, ali nove glasbe, to enostavno uredite s pomočjo aplikacije. Raziskujete lahko glasbeni univerzum ali datoteke vaše osebne glasbene knjižnice. Aplikacijo seveda lahko uporabite tudi za upravljanje SoundTouch sistemov v drugih sobah.

SoundTouch®—resnično drugačen

Izberite si šest prednastavitev po vaši želji. Določite jih s pomočjo aplikacije in vaš daljinec, ter SoundTouch® zvočnik si jih bosta avtomatsko zapomnila.

Če želite, lahko za upravljanje s sistemom uporabite telefon ali tablico, če pa ju ne želite vklapljati in vtipkavati gesla, lahko sistem upravljate kar s pomočjo daljinca, ali prednastavljenih tipk.

Vgrajen Bluetooth®

Vaš SoundTouch sistem lahko predvaja glasbo tudi preko bluetooth vmesnika, kar vam omogoča uporabo virov, ki sicer niso vključeni v SoundTouch® aplikaciji.

Podrobnosti

Dimenzije

Zvočnik

 • Višina: 21,20 cm
 • Širina: 14,10 cm
 • Globina: 8,70 cm
 • Teža: 1,87 kg

Daljinski upravljalnik

 • Višina: 11,40 cm
 • Širina: 4,40 cm
 • Globina: 1,30 cm
 • Teža: 50 g

SoundTouch™ brezžični adapter

Dodatne podrobnosti

 • Built-in Wi-Fi®
 • Wireless network compatibility: 802.11 b/g/n
 • Supported audio formats: MP3, WMA, AAC, Apple Lossless
 • Bluetooth®

Vsebina pakiranja

 • SoundTouch® 10 brezžični glasbeni sistem
 • Napajalni kabel
 • USB kabel
 • Daljinski upravljalnik

Vhodi/izhodi

Zadnji panel media centra

 • Aux vhod
 • USB priključek
 • Združljivost z brezžičnim omrežjem: 802.11 b/g/n
 • Podprti avdio formati: MP3, WMA, AAC, Apple Lossless
 • Bluetooth®

Pogosta vprašanja

Kaj potrebujem za nastavitev SoundTouch® system?

Vse kar potrebujete je domače brezžično Wi-Fi omrežje, pametni telefon ali tablico. Vse ostalo je priloženo v škatli.

Katero internetno glasbo lahko predvajam?

SoundTouch® sistemi omogočajo prevajanje svetovnih internetnih radijskih postaj. Kjer je to omogočeno, lahko uporabljate tudi glasbene servise kot sta Spotify and Deezer.

Ali se lahko SoundTouch™ sistemi uporabljajo v javnih Wi-Fi omrežjih (letališča, bari, trgovine, itd.)?

Ne. Čeprav je večina teh omrežij brezplačna, je postopek prijave/registracije drugačen kot v primeru uporabe SoundTouch™ aplikacije. Izdelki SoundTouch™ so prilagojeni domači uporabi in ne uporabi na poti.

Ali lahko predvajam glasbo, ki je shranjena na mojem računalniku?

Da. SoundTouch™ sistemi lahko predvajajo glasbo, shranjeno na računalniku, ki jo urejate s pomočjo iTunes® ali Windows Media Player aplikacij.

Koliko sistemov je lahko hkrati priključenih na domače omrežje?

To je odvisno od pasovne širine vašega Wi-Fi usmerjevalnika, večina domačih omrežij pa podpira brezžično priključitev do štirih sistemov. Za večje število priključenih naprav priporočamo uporabe kabelske Ethernet povezave.

Ali lahko prevajam različno glasbo v različnih prostorih?

Da, če imate več SoundTouch® naprav, lahko prevajate različno glasbo v različnih prostorih, isto glasbo v različnih prostorih ali pa si ustvarite cone za predvajanje kjerkoli želite.

Kateri operacijski sistemi so kompatibilni s SoundTouch™ aplikacijo?

Aplikacije je kompatibilna z Windows® XP, 7, 8; 64-bitni Macs sistem OSX verzija 10.6.8 ali novejša; katerikoli iPhone, iPad ali iPod touch z operacijskim sistemom iOS5 ali novejši; Android naprave z Android 4.03 verzijo ali novejšo.

Ali lahko prevajam glasbo iz NAS (Network Attached Storage) pogona na SoundTouch® sistemih?

Da. SoundTouch® sistemi so združljivi z NAS pogoni vključno Synology DiskStation in Western Digital My Cloud™, tako da lahko predvajate glasbo iz svojih glasbenih knjižnic ne glede na to ali ima vaš računalnik prižgan.

Ali lahko s SoundTouch® sistemi predvajam AM/FM radio ali zvočni TV signal iz enega prostora v drugega?

Ne. SoundTouch® systemi so namenjeni predvajanju internetnih radijev, galsbenih servisov kot je ali glasbe shranjene na vašem računalniku.

Ali sistem podpira Bluetooth®?

Da. Uporabniki lahko predvajajo glasbo tudi iz svoje Bluetooth® naprave. To omogoča celo predvajanje drugih glasbenih virov, kot je na primer YouTube.

Ali lahko pretakam glasbo z različnih računalnikov z uporabo SoundTouch™ sistemov?

Da, če imate več SoundTouch™ izdelkov, lahko pretakate različno glasbo v različne sobe, isto glasbo v vse sobe ali pa si določite cone, kjer se bo predvajala enaka glasba.

Ali ima sistem baterijsko napajanje?

Ne. Sistem nima lastne baterije.

Ali sistem podpira NFC (povezovanje s približevanjem)?

Ne. SoundTouch® sistem podpira Bluetooth® povezavo z uparjanjem naprav preko tipk na napravi ali preko aplikacije.

Ali sistem podpira AirPlay?

Ne. Novejši sistemi na podpirajo AirPlay-ja. Kakor koli že, prejšnja generacija SoundTouch® 20 in 30 sistemi bodo AirPlay še naprej podpirali.

Kakšna je tehnologija v SoundTouch® 10 sistemu?

Sistem ima samo en pretvornik. To je naša najboljša izvedba zvočnika v tej velikosti. Natančna nastavitev kota vgrajenega zvočnika zagotavlja uravnotežen zvok v celem prostoru z lastnostmi, ki presegajo minimalistično izvedbo sistema.

Ali SoundTouch® sisteme uporabljam skupaj?

Da. Vsak od teh sistemov se lahko uporablja z drugim sistemom (iz nove ali prejšnjih generacij modelov) in s tem ustvarimo več sobni avdio domači sistem.

Barva

Bela, Črna

Bose zvočniki

Brezžični zvočniki

Morda vam bo prav tako všeč…