Bluetooth zvočnik Bose SoundLink® Color II

Imejte vedno pri sebi dober zvok.

SoundLink® Color Bluetooth® je trpežen in vsestranski vodoodporen zvočnik, ki vas bo spremljal povsod in je vedno pripravljen na kakršnokoli avanturo. V silikoniziranem ohišju, prijetnem na otip, sta vgrajena mikrofon za prevzem telefonskih klicev in seveda zvočnik z odličnim zvokom.

Garancija zadovoljstva

99,90

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 16,50 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
6 x 16,50 €
Odplačati želim čim prej
6 x 16,50 €
Želim si izbrati svoje obroke
6 x 16,50 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Bela
Črna
Modra
Rumena
Počisti

Tehnološke inovacije za navdušujoč rezultat.

SoundLink® Color II ima vgrajenih veliko posebnih tehnoloških rešitev. Naprimer dvojna pasivna radiatorja, ki vso zvočno energijo usmerjata v prostor in pri tem vibracije zvočnika zmanjšata na minimum. Naredili smo zvočnik, ki strese okolico, a se ne premakne niti za milimeter.

Trpežen. Mehak. Vodoodporen.

SoundLink® Color Bluetooth® II je narejen za življenje v gibanju. Ohišje je na površini prekrito s silikonizirano oblogo, ki mu daje trpežnost in ga ščiti pred poškodbami. Lahko ste brez skrbi, če Vam pade na tla, ali če ga strpate v torbo ali nahrbtnik. Mehka silikonizirana obloga ohišja ga naredi tudi zelo prijetnega na otip in prenašanje. Seveda pa je SoundLink® Color II tudi vodoodporen in ga lahko uporabljate poleg bazena ali ob vodi.

Enostavno za povezavo. Enostaven za poslušanje.

Vse kar potrebujete, je glasba na pametnem telefonu ali kakšni drugi Bluetooth® napravi. SoundLink® Color II lahko povežete z napravami, ki so oddaljene od zvočnika do 9 metrov. Glasovna sporočila Vas vodijo skozi postopek povezovanja ali preklapljanja med dvema povezanima napravama. Zvočnik si zapomni zadnjih osem povezanih naprav, tako da se lahko nemudoma poveže s katerokoli shranjeno napravo.

Uporabna aplikacija

Ker želimo, da vam ta Bluetooth® zvočnik omogoča vse razpoložljive funkcije, smo zanj razvili brezplačno aplikacijo, ki zelo poenostavi povezovanje in preklapljanje med povezanimi napravami. Aplikacija Bose Connect Vam mimogrede omogoča aktiviranje bodočih novosti, Vaše osebne nastavitve zvočnika ter poskrbi za sprotno osveževanje programske opreme. O njeni vsestranski uporabnosti se boste hitro prepričali.

Podrobnosti

Dimenzije in teža

  • Višina: 13,30 cm
  • Dolžina: 12,70 cm
  • Globina: 5,70 cm
  • Teža: 0,54 kg

Vhodi/izhodi

  • 3,5 mm auxiliary Vhod
  • Micro-USB port

Dodatne lastnosti

  • Doseg je cca. 9 m
  • Baterija zdrži do 8 ur

Vsebina pakiranja

  • SoundLink® Colour II Bluetooth® zvočnik
  • USB kabel

Pogosta vprašanja

Kakšne so razlike med SoundLink® Color II in SoundLink® Mini II?

Oba sta prenosna zvočnika z Bluetooth® povezljivostjo, razlikujeta pa se v velikosti, kapaciteti baterije in izdelavi.
SoundLink® Mini Bluetooth® II predvaja poln zvok, z močnim basom in je na izbiro v treh barvah (Carbon, Pearl in Limited Edition) in kapaciteto baterije do 10 ur.
SoundLink® Color Bluetooth® II ima vodoodporno ohišje, kapaciteto baterije do 8 ur in je na izbiro v štirih barvah: Aquatic Blue, Coral Red, Soft Black in Polar White

Čemu so namenjena glasovna sporočila pri SoundLink® Color II?

Sporočila imajo dva namena. Med postopkom povezovanja z Bluetooth® tehnologijo uporabnika obveščajo o poteku povezovanja. Uporabniku javijo ime naprave, s katero se je povezal zvočnik, kar močno olajša uporabo, če je istočasno na razpolago več naprav za povezavo.

Ali je možno izklopiti glasovna sporočila na SoundLink® Color II?

Da. Izklopite jih tako, da istočasno pritisnete “+” in “-” . Vsekakor pa priporočamo, da glasovnih sporočil ne izklopite, predvsem zaradi dodatnih funkcij ki jih omogočajo.

Kakšen je doseg Bluetooth® povezave zvočnika SoundLink® Color II?

Povezava stabilno deluje na razdalji do 9 m med zvočnikom in povezano napravo, če med obema ni kakšnih fizičnih ovir ali drugih brezžičnih naprav, ki bi lahko motile Bluetooth® komunikacijo.

Koliko naprav se lahko naenkrat poveže s SoundLink® Color Bluetooth ® II zvočnikom? Kaj se zgodi, če imam v stanovanju več Bluetooth® povezljivih enot?

SoundLink® Color II si zapomni zadnjih osem enot s katerimi je bil povezan. V primeru, da ga želite povezati z novo enoto, bo samodejno iz spomina izbrisal tisto, s katero najdlje ni bil povezan. Ko je zvočnik v statusu Bluetooth® povezovanja, se bo povezal z dvema napravama, s katerima je bil nazadnje povezan – vendar bo pretakal avdio signal le ene naprave naenkrat.
Če ga želite povezati s predhodno povezano napravo (različno od te, s katero je trenutno povezan) pritisnite tipko Bluetooth®. Pritisnite enkrat, da identificirate trenutno povezane naprave, čez tri sekunde pa ponovno pritisnete isto tipko in na ta način poiščete tisto napravo, s katero želite povezati zvočnik. Če želite povezati novo napravo, pritisnite in držite tipko toliko časa, da začne kontrolna lučka utripati v modri barvi. Če imate izklopljena glasovna sporočila, se bo tipka Bluetooth® obnašala drugače; SoundLink® Color II bo pripravljen na povezavo po enem pritisku na tipko.

Kaj se zgodi, če med poslušanjem glasbe na zvočniku SoundLink® Color II prejmem telefonski klic?

V tem primeru se predvajanje glasbe ustavi in telefonski klic se preusmeri na zvočnik SoundLink® Color II. Če želite odgovoriti na klic kar preko zvočnika SoundLink® Color II, samo pritisnite večopravilno tipko in sprejmite klic. Telefonski razgovor lahko opravite kar preko zvočnika. Po koncu razgovora pa zvočnik samodejno nadaljuje s predvajanjem glasbe.

Čemu je namenjena večopravilna tipka?

Med predvajanjem glasbe lahko s pritiskom te tipke izberete predvajanje, pavzo, preskok naprej (dvakratni pritisk) ali preskok nazaj (trikratni pritisk). Če to tipko pritisnete in pridržite, se bo aktivirala možnost glasovnih ukazov (glasovno izbiranje telefonskih številk, dostop do Siri ali Google Now™). S ponovnim pritiskom na to tipko se bodo glasovni ukazi izklopili.
Telefonski poziv lahko sprejmete s pritiskom na to tipko – če pa jo pritisnete in pridržite, pa boste klic zavrnili. Če pritisnete to tipko med pogovorom, klic na ta način prekinete.

Kakšna je zmogljivost baterije pri zvočniku SoundLink® Color II?

Zmogljivost baterije je odvisna od glasnosti predvajanja in zvrsti glasbe. V običajnih okoliščinah je čas delovanja baterije do osem ur

Koliko časa se polni baterija?

Če med polnjenjem ne predvajate glasbe in polnite z USB napajalnikom s kapacitete najmanj 1 A, se baterija napolni v 3 urah. Če med polnjenjem poslušate glasbo ali uporabljate manj zmogljiv USB napajalnik, potem je čas polnjenja lahko nekoliko daljši.

Ali SoundLink® Color Bluetooth ® II podpira Wi-Fi® ali WiDi?

Ne. SoundLink® Color II ima vgrajeno le možnost povezave z Bluetooth®.

Ali lahko SoundLink® Color II uporabite kot zvočnik pri ogledu filmov na tablici?

Da. Lahko sicer pride do problemov pri sinhronizaciji avdio in video signala. Najboljši rezultat boste dosegli, če postavite SoundLink® Color II čim bližje tablice na kateri gledate film (razdalja naj ne bo večja od 2 m).

Ali obstoja pri zvočniku SoundLink® Color Bluetooth ® II možnost stereo povezave?

Ne. Trenutno to ni možno, vendar nameravamo to omogočiti z bodočimi programskimi posodobitvami.

Barva

Bela, Črna, Modra, Rumena

Bose zvočniki

Brezžični zvočniki