Akcija!

Bluetooth Bose SoundWear Companion ovratni zvočnik

Garancija zadovoljstva

299,95 199,95

ali

€16,66 x 12

Na zalogi

SoundWear Companion zvočnik

Proste roke. Svobodna ušesa.

Zagotovo želite imeti svojo glasbo ves čas s seboj, a nositi slušalke in se izolirati od okolice ni vedno prijetno. In sedaj niti ni več potrebno. Novi SoundWear Companion zvočnik je bil izdelan prav za vas. Ta ovratni zvočnik združuje najboljše iz obeh svetov – prikladnost in povezanost – omogoča vam povezavo z vašo glasbo in okolico. Udobno se prilagodi vašim ramenom, zvok je jasen in poln, a le za vas, okolice zagotovo ne bo motil. In ob vgrajeni legendarni waveguide tehnologiji je zelo lahko zaupati zmogljivostim zvočnika.

OBKROŽENI Z ZVOKOM

POVEZANI Z OKOLICO

Namestite si zvočnik. Sprehodite se. Sprejmite telefonski klic ali zastavite Siri vprašanje. Ta zvočnik vam omogoča neodvisnost od vaših naprav, obenem pa vam približa dogajanje okoli vas.

DOLGA ZGODOVINA INOVACIJ SE NADALJUJE……

Zanimivo postane, ko se ozremo nazaj v zgodovino. Stereo zvočniki, ki so reproducirali več zvoka z zadnje kot prednje strani. Kompaktni enokomponentni zvočnik, ki je zamenjal goro opreme. Slušalke z nevtralizacijo okoliškega hrupa, ki so spremenile vse. To je samo nekaj prelomnic, ki smo jih ustvarili v dolgi zgodovini inovacij. Dokler niste preizkusili katere od teh, niste mogli vedeti, kakšno razliko pomenijo. In zato se trudimo – narediti izdelke ki, ki bodo spremenili vaše življenje na način, kot si ga ne morete niti predstavljati.

Preizkušeno na zvijanje.

Prilagodljiva oblika

Ustvarili smo tehnologijo, ki omogoča res bogate nizke tone iz ukrivljene ovratnice. In uporabili posebne material kot na primer ogrodje iz jeklene žice obloženo z medicinskim silikonom, ki se ukrivi in obdrži obliko in ima ravno pravšnjo mero vztrajnosti, da obdrži željeno obliko na vaših ramenih.

Zamenljiv. Raztegljiv. Vzdržljiv.

Zvočnik ni edina stvar, s katero smo obsedeni. Naši posebej oblikovani ovitki so akustično popolnoma prepustni, tako da zvoku ni nič v napoto. Nevtralizirajo statično elektriko, tako da se lasje in oblačila ne prijemajo zvočnika. Raztegljivi so v vse smeri, tako da se popolnoma prilegajo zvočniku. Zvočniku je priložen črn ovitek, na voljo pa so še ovitki v Heather sivi, Midnight modri in Dark  Plum barvi.

Glavne značilnosti

Trajanje baterije
Lithium-ionska baterija, ki se lahko napolni, zdrži do 12 ur neprestanega igranja.
Odpornost na znoj in vreme
Ne skrbite zaradi rahlega dežja ali veliko sonca. Zvočnik to z lahkoto prenese.
Vibriranje za dohodne klice
Vibrirajoča opozorila so diskreten način opozarjanja na dohodne klice.
Bluetooth povezljivost
Bluetooth povezovanje je poenostavljeno z glasovnim vodenjem.

Tehnični podatki in vsebina

Dimenzije in teža

 • Višina: 19,00 cm
 • Dolžina: 17,80 cm
 • Globina: 4,4 cm
 • Teža: 0,266 kg

Vhodi/izhodi

 • Micro-USB port

Dodatne lastnosti

 • Doseg je cca. 9 m
 • Baterija zdrži do 12 ur
 • Čas polnjenja do 3 ure

Vsebina pakiranja

 • SoundLink® Revolve zvočnik
 • USB kabel za polnjenje
 • Črn ovitek

Pogosta vprašanja

Kako trpežen je SoundWear Companion zvočnik?

SoundWear Companion zvočnik je izdelan iz najboljših materialov , tako da je lahek in udoben za nošenje. Odporen je na znoj in vlago, podvržen pa je bil najtežjim testiranjem za zagotavljanje trpežnosti in trajnosti.

Kako udoben je SoundWear zvočnik?

Zvočnik – ovratnica je zasnovan tako, da je primeren za nošenje preko celega dne. Vsi materiali so bili izbrani na osnovi zahtevanih lastnosti, to je udobnost in lahktotnost. Zvočnik je izdelan tako, da omogoča prilagajanje vaši obliki vratu za udobno nošenje.

Ali lahko Soundwear Companion zvočnik sprejema telefonske klice?

Da. Zvočnik SoundWear companion ima vgrajen mikrofon za sprejem telefonskih klicev, če je povezan s pametnim telefonom, ki podpira Bluetooth HFP profil. Dodatno klasičnim telefonskim klicem zvočnik deluje tudi z mnogimi aplikacijami, ki uporabljajo VoIP (Voice over Internet Protocol) protokol kot npr. Skype ali FaceTime.

Ali je lahko zvočnik SoundWear Companion hkrati povezan z dvema različnima mobilnima napravama?

Da. Tehnologija Multipoint omogoča zvočniku SoundWear Companion povezavo z dvema napravama hkrati – npr. s pametnim telefonom in iPadom. Medtem ko gledate film na iPadu bo zvočnik samodejno zaustavil predvajanje videa in preklopil na dohodni klic. Ko je pogovor končan, zvočnik samodejno preklopi nazaj na ogled filma.

Kakšen je doseg Bluetooth povezave zvočnika SoundWear Companion?

Doseg zanesljive Bluetooth povezave zvočnika SoundWear Companion je do 9 m. Na kakovost povezave lahko vplivajo ovire kot so na primer zidovi, kovine, motnje Wi-fi omrežja ali drugih brezžičnih naprav.

Kako napolnim baterijo zvočnika SoundWear Companion?

Baterijo zvočnika SoundWear Companion napolnite s priloženim USB kablom, ki ga priključite na delujoč računalnik ali omrežni polnilec (naprodaj kot pribor). Baterija potrebuje do 3 ure polnjenja za 100% napolnjenost.

Kako dolgo deluje napolnjena baterija?

Baterija omogoča do 12 ur delovanja z enim polnjenjem.

Ali lahko poslušam glasbo med polnjenjem baterije?

Ne, zvočnik med polnjenjem ne deluje.

Čemu služijo tipke na desni strani zvočnika?

Večja osrednja tipka je večopravilna tipka in služi za upravljanje predvajanja videa in glasbe, sprejema in zaključka klicev in upravljanje virtualnega pomočnika, kot je npr. Siri. Tipki na obeh straneh večopravilne tipke služita upravljanju glasnosti.

Kakšen je namen glasovnega vodenja zvočnika SoundWear Companion?

Glasovno vodenje ima dve ključni funkciji. Prva je vodenje skozi postopek spoznavanja in povezovanja Bluetooth naprav. Druga je govorna identifikacija povezanih naprav, kadar je zvočnik povezan z več kot eno napravo.

Ali je mogoče izključiti glasovno vodenje na SoundWear Companion zvočniku?

Da. Glasovno vodenje lahko izključite ali v Bose Connect aplikaciji ali s hkratnim pritiskom + in – tipk za upravljanje glasnosti dokler ne začutite vibracije zvočnika. Priporočamo, da pustite glasovno vodenje vključeno zaradi ostalih funkcij, ki so na voljo.

Kakšen je namen vibrirajočega opozorila zvočnika SoundWare Companion?

Vibrirajoče opozorilo zvočnika SoundWear Companion vas opozori na dohodni klic.

Ali zvočnik SoundWear Companion deluje z aplikacijami za prepoznavanje glasu?

Da. Pritisnite in zadržite večopravilno tipko za 3 sekunde in sprožite aplikacijo prepoznavanje glasu na mobilni napravi, če podpira to funkcijo.

Ali lahko zvočnik SoundWear Companion uporabljamo za igranje igric?

Ne. Zamik zvoka in slike bo pri igricah, kjer morata biti zvok in slika sinhronizirana, prevelik.

Bose zvočniki

Brezžični zvočniki

Segment produktov

Bluetooth prenosni zvočniki

Morda vam bo prav tako všeč…