Akcija!

Soundbar Bose Soundtouch 300 zvočniška letev + DARILO WiFi zvočnik Soundtouch 10 črni

Garancija zadovoljstva

749,95 699,95

ali

€29,16 x 24

Na zalogi

Bose Soundtouch 300

OB NAKUPU PREJMETE DARILO
WiFi SISTEM Bose Soundtouch 10

Ker želite imeti najboljši zvok, smo za vas naredili najboljši soundbar.

Mnogi vidijo soundbar kot najenostavnejšo rešitev za hišni kino, saj ne potrebuje veliko prostora za namestitev.  Naš cilj pri tem izdelku pa ni bil le »najenostavnejša rešitev«, ampak mnogo več od tega.

Med vsemi soundbari podobne velikosti ima SoundTouch 300 najboljši prostorski zvok z globokim basom. V celoti  je zapolnjen  z najnovejšimi tehnološkimi rešitvami, ki omogočajo najboljše kar lahko slišite ali vidite. Posebej zanj so bili razvite zvočniške pogonske enote, vgrajene v QuietPort ohišju, zasnovanem na PhaseGuide tehnologiji. Tako dobite občutek, da lahko slišite zvok tudi od tam, kjer sicer sploh ni zvočnikov. Vse to je združeno in uglašeno tako, da naredi vrhunsko akustično predstavo, ki vas bo navdušila.

Več glasbe z manj truda

V zvočniku SoundTouch 300, je vgrajenih veliko rešitev tudi zato, da vam ni potrebno razmišljati. Te rešitve gredo daleč preko zmogljivosti enostavnega hišnega kina.  Če želite uživati v poslušanju glasbe, lahko poslušate karkoli, ne da bi se obremenjevali z tem, katera tehnologija je najboljša. Glasbo si lahko predvajate direktno s telefona ali tablice z uporabo Bluetooth® povezave, ali pa se vključite v vaše domače Wi-Fi® omrežje in glasbo poslušate tudi brez uporabe telefona.

SoundTouch aplikacija

SoundTouch zvočniki so zasnovani tako, da so prilagojeni vašim željam. Potem ko že imate enega,  lahko dodajate nove in vsi bodo delovali enotno. Brezplačna  SoundTouch aplikacija na tablici ali pametnem telefonu, vam omogoča upravljanje SoundTouch 300 soundbara in kateregakoli dodatnega SoundTouch produkta. Z njeno pomočjo lahko izbirate glasbo in si jo predvajate kjerkoli  v vašem domu. Glasbo si lahko predvajate interaktivno, ali pa si s pomočjo aplikacije shranite in prednastavite najljubše glasbene vire ali internetne postaje.

Želite morda še več?
Ni problema…

Ko boste slišali SoundTouch 300 soundbar, vam bo postalo jasno, zakaj smo skoraj 10 let razvijali in izpopolnjevali tehnološke rešitve ki so vse to omogočile. Vendar to ni vse…   Če želite še več, samo dodajte brezžični bas modul Acoustimass 300. Začutili boste kakšna je razlika, če poslušate samo basovske pasaže ali pa  občutite grmenje. Vendar tudi to še ni vse…  Dodajte v ozadju še brezžične  surround zvočnike Virtually Invisible 300 in dobili boste popoln prostorski zvok.

DELITE Z NAMI SVOJO IZKUŠNJO

SHARE WITH US

#BoseSoundtouch

Vam je všeč Bose pametni Soundbar 500? Želimo, da pokomentirate svojo izkušnjo. Objavite fotografijo na Lorex Instagram z oznako #BoseSoundtouch

Specifikacije

Dimenzije/Teža

SoundTouch 300 soundbar

 • Višina: 10,5 cm
 • Širina: 96 cm
 • Globina: 5,5 cm
 • Teža: 4,7 kg

Dodatne lastnosti

 • Podpira naslednje audio formate : Dolby Digital
 • Kompatibilnost z video vsebinami: HDMI

Vhodi/izhodi

 • 1 HDMI™ izhod z Audio Return Channel (ARC)
 • 1 HDMI vhod
 • 1 digitalni optični avdio priključek
 • 1 priključek za napajanje
 • 1 Ethernet port za SoundTouch posodabljanje programske opreme
 • 1 3.5 mm jack za nastavitev ADAPTiQ
 • 1 3.5mm jack za žično povezavo z bas modulom
 • 1 mikro-USB priključek

Kaj je v škatli

 • SoundTouch 300 soundbar
 • Univerzalni daljinski upravljalnik
 • 2 AAA bateriji
 • ADAPTiQ slušalke
 • Napajalni kabel
 • HDMI kabel
 • Optični kabel

Pogosta vprašanja

Ali lahko SoundTouch 300 soundbar namestim na steno?

Da. S pomočjo stenskega nosilca WB-300 (dobavljiv kot opcija) lahko obesite SoundTouch 300 na steno.

Kako lahko priključim Bluetooth komponento na SoundTouch 300 soundbar s pomočjo NFC?

Na daljinskem upravljalniku (ali preko aplikacije) izberite Bluetooth in preverite, če imate na vaši komponenti vključen NFC. Nežno tapnite zraven Bose logotipa na SoundTouch 300, in vaša komponenta se bo samodejno povezala.

Kako lahko povežem Bluetooth komponento s SoundTouch 300 soundbarom brez uporabe NFC?

Pritisnite Bluetooth tipko na daljinskem upravljalniku in jo držite nekaj sekund pritisnjeno, dokler ne začne kontrolna lučka utripati. Preverite, da je vaš telefon v stanju za povezovanje in izberite SoundTouch 300. Napravi lahko uparite tudi s pomočjo aplikacije SoundTouch App. V aplikaciji poiščite SoundTouch 300 v naboru razpoložljivih naprav, izberite ”explore” in nato izberite Bluetooth. Na mobilni napravi izberite SoundTouch 300.

Kakšne baterije se uporabljajo v daljinskem upravljalniku?

Za daljinski upravljalnik potrebujete 4 alkalne AAA baterije.

Kako se SoundTouch 300 soundbar poveže s TV sprejemnikom?

Najenostavnejša povezava je s HDMI™ kablom. Če ima mogoče vaš TV sprejemnik povezavo “HDMI-ARC” , potem jo uporabite. Če pa vaš TV sprejemnik nima HDMI povezave, potem uporabite optični kabel.

Kakšna so priporočila pri postavitvi SoundTouch 300 soundbara za doseganje najboljšega zvoka?

SoundTouch 300 izkorišča odboje zvoka od površin v prostoru, tako da omogoči prostorski zvok. Za zagotovitev optimalnega prostorskega zvoka, naj bo postavljen v sredini med obema stranskima stenama, pod TV sprejemnikom. Soundbara ne postavljajte v omaro. Prav tako ne postavljajte kakšnih predmetov ob njegovi strani, ker bi to lahko povzročilo slabši prostorski zvok.

Ali lahko na SoundTouch 300 direktno priključimo kabelski sprejemnik, iPod ali igralno konzolo?

Da. Najenostavneje je, če te komponente priključite na TV sprejemnik, potem pa preko HDMI-ARC vhoda povežete SoundTouch 300 in TV sprejemnik. Če pa vaš TV sprejemnik nima dovolj prostih HDMI vhodov, potem izključite eno komponento in na ta vhod priključite SoundTouch 300, nato pa na njem izberite možnost “pass-through”.

Ali lahko upravljam jakost nizkih tonov?

Da. Nizke tone lahko upravljate s pomočjo tipke »Bass« na daljinskem upravljalniku ali pa v meniju ”Nastavitve” v SoundTouch aplikaciji.

Ali potrebujem poseben sprejemnik za SoundTouch 300 soundbar?

Ne. Priključite ga direktno na TV sprejemnik.

Ali je SoundTouch 300 soundbar kompatiblen s 4K video?

Da. Sistem prepušča Ultra High Definition 4K video s 60 FPS (frames per second/sličice v sekundi).

Ali ima SoundTouch 300 soundbar izhod za slušalke?

Ne.

Ali lahko uporabljam SoundTouch prednastavitve tudi za SoundTouch 300 soundbar?

Da. Tako kot ostali SoundTouch sistemi, tudi SoundTouch 300 uporablja prednastavitve  s pomočjo aplikacija ali daljinskega upravljalnika.

Ali ima SoundTouch 300 soundbar vgrajen Bluetooth in NFC?

Da.

Kakšni dodatki so na razpolago za SoundTouch 300 soundbar?

Če želite več ali globlje nizke tone, potem lahko dodate brezžični Acoustimass 300 bas modul (opcija). Če želite bolj izrazit prostorski efekt, lahko dodate brezžične surround zvočnike Virtually Invisible 300 (opcija). Če pa morda želite popoln 5.1 prostorski zvok, potem dodajte oboje.

Bose zvočniki

69

Segment produktov

Soundbari in hišni kino sistemi