Akcija!

Slušalke za v uho Bose SoundSport™ brezžične

 • StayHear®+ Sport vložki so oblikovani za najboljše udobje in stabilnost, narejeni iz mehkega silikonskega material, ki udobno sede v vaše uho.
 • Bluetooth ® in NFC tehnologija omogočata brezžično povezovanje naprav in brezžičen pretok vsebin.
 • Ekvalizacija, ki se prilagaja glasnosti omogoča uravnotežen zvok pri katerikoli glasnosti.
 • Litij –ionska batterija omogoča do 6 ur delovanja z enim polnjenjem Bose® Connect aplikacija omogoča upravljanje povezanih naprav in osebne nastavitve.
Garancija zadovoljstva

129,95

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 10,75 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
12 x 10,75 €
Odplačati želim čim prej
6 x 21,50 €
Želim si izbrati svoje obroke
6 x 21,50 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Počisti

Načrtovane za spodbujanje, ne za oviranje

Vadba je zahtevna aktivnost. Zato tudi vi od slušalk pričakujete da bodo zdržale vse izzive. Brez motečih žic vas brezžične slušalke SoundSport® spodbujajo v gibanju v spremstvu vrhunskega zvoka, ušesni čepki pa skrbijo za to, da so slušalke udobne in ves čas na svojem mestu. Slušalke so odporne na znoj in vremenske vplive, zmogljivost baterije pa je 6 ur delovanja z enim polnjenjem. Torej vas nič ne zadržuje, da ne bi vadili. S pomočjo Bluetooth® in NFC tehnologije lahko vašo napravo zelo enostavno povežete s slušalkami. Ko jih boste enkrat preizkusili, boste ugotovili da SoundSport® slušalk s športom ne druži samo ime, zanj so narejene.

Zmogljiv zvok vas požene v gibanje

Med vadbo morajo biti ušesni vložki čvrsto na svojem mestu. Zato smo oblikovali StayHear®+ Sport ušesne vložke. Vložek ima edinstveno obliko, ki omogoča nežno naleganje na vhodu v ušesni kanal, to pa pomaga izboljšati zmogljivosti brezžične slušalke oz. slušalk. Vložek ima poleg tega še dodatno krilce, ki sede v rob ušesne mečice in omogoča opazno večjo stabilnost – ni potrebe po potiskanju slušalk v uho. Mehak silikonski material in okrogel profil vložka predstavljata kombinacijo, ki omogoča udobno in zanesljivo dolgotrajno nošenje. In bi moral: naredili smo več kot 6 prototipov, izhajajoč iz originalnih StayHear®+ vložkov, da bi se prepričali, da smo naredili najboljšo možno rešitev.

Bluetooth® & NFC povezovanje brez zavozlanih žic

Brezžične slušalke SoundSport® se enostavno povežejo z vašo Bluetooth® napravo. In če imate pametni telefon s funkcijo NFC, potrebujete samo kratek dotik telefona in daljinskega upravljalnika slušalk. Uporabite upravljalnik za sprejem klicev, upravljanje glasnosti in predvajanja. Ugotovili boste, da zanesljive zmogljivosti in priročnost omogočajo, da se posvetite vadbi in ne slušalkam

Vrhunski zvok spodbuja intenzivnost vadbe

Lahko se zanesete, da vas glasba spodbuja in vodi tudi skozi najtežje vaje. Brezžične slušalke SoundSport® reproducirajo čist in poln zvok v celotnem frekvenčnem obsegu, po čemer so sicer znane že naše žične slušalke. Zdaj pa je dodana še aktivna ekvalizacija, ki zagotavlja še izboljšan zvok, ne glede na izbrano glasnost.

Odporne na znoj in vremenske vplive

Ni važno ali se potite v telovadnici ali tečete v naravi, te slušalke vas bodo spremljale na vsakem koraku. Akustični odprtini v obeh slušalkah sta postavljeni tako, da sat zaščiteni pred znojem in vremenskimi vplivi, hidrofobna tkanina pa zadržuje vlago.

Zanesljive in zmogljive, kjerkoli

Zahtevnejše okolje lahko vodi k nezanesljivemu delovanju mnogih brezžičnih slušalk. Prekinjen Bluetooth® signal ali pa motnje brezžičnega omrežja v telovadnici, na primer. Zato smo slušalke izjemno intenzivno testirali in neprestano posodabljali dokler nismo dosegli želenih zmogljivosti – brez kompromisov pri kakovosti zvoka in Bluetooth® povezljivosti.

Enostavno upravljanje

Povezovanje z Bluetooth® napravami in preklapljanje med njimi – recimo med iPad tablico in iPhone telefonom, ko vas nekdo pokliče je sedaj res enostavno. Brezplačna Bose® Connect aplikacija upravlja vse povezave z intuitivnim grafičnim vmesnikom. Ko so brezžične slušalke enkrat povezane z različnimi napravami bodo med njimi samodejno preklapljale kadarkoli boste to želeli. Aplikacija omogoča tudi posodabljanje programske opreme in prilagoditev nastavitev vašim željam in potrebam.

Podrobnosti

Dimenzije/dodatne lastnosti

SoundSport® brezžične ušesne slušalke

 • Višina: 3,05 cm
 • Dilžina: 2,5 cm
 • Globina: 3,05 cm

Dodatne lastnosti

 • Akumulatorska litij-ionska baterija
 • Čas polnjenja: 2 uri
 • Kapaciteta baterije: 6 ur z enim polnjenjem

Vsebina pakiranja

 • SoundSport® brezžične slušalke
 • 3 kompleti različnih velikosti StayHear®+ Sport vložkov
 • USB napajalni kabel
 • Torbica
 • Kratko navodilo za uporabo
 • Garancijski list

Pogosta vprašanja

Ali lahko slušalke SoundSport® wireless sprejemajo telefonske klice?

Da. Slušalke SoundSport® wireless imajo v daljinskem upravljalniku vgrajen mikrofon za sprejem klicev s pametnih telefonov. Poleg tega slušalke delujejo tudi z različnimi aplikacijami, ki uporabljajo tehnologijo VoIP (Voice over Internet Protocol) kot so npr. Skype ali FaceTime.

Ali imajo slušalke SoundSport® wireless vgrajeno tehnologijo za zmanjševanje hrupa?

Ne, slušalke SoundSport® wireless nimajo vgrajene tehnologije akustičnega zmanjševanja okoliškega hrupa. Če iščete slušalke, ki imajo vgrajeno to tehnologijo, si oglejte naše QC®20 Acoustic Noise Cancelling slušalke.

Kaj je NFC?

Near Field Communication (NFC) je brezžična tehnologija kratkega dometa, ki omogoča dvema NFC kompatibilnima napravama komunikacijo,kadar sta v bližini ena drugi, običajno manj kot 10 cm. Pri slušalkah QuietComfort® 35 smo to tehnologijo uporabili za povezovanje slušalk z Bluetooth napravami. Ko je NFC kompatibilna naprava, kot je npr, pametni telefon, približana desni slušalki na manj kot 10 cm, se napravi povežeta s pomočjo Bluetooth tehnologije. Ko napravo približate desni slušalki naslednjič, povezavo prekinete.

Kako lahko povežeme slušalke SoundSport® wireless z mojo mobilno napravo?

Za telefone, ki imajo NFC opcijo, enostavno vklopite slušalke s pritiskom na stikalo Power/Bluetooth za eno sekundo. Nato prislonite hrbtno stran telefona na daljinski upravljalnik in sledite navodilom za potrditev povezave. Če nimate telefona z NFC funkcijo, najprej vklopite slušalke s pritiskom na stikalo Power/Bluetooth in zadržite pritisk dokler ne slišite ”ready to pair” (pripravljen za povezovanje) ali dokler Bluetooth kontrolna lučka ne utripa modro. Zdaj sledite navodilom pametnega telefona za vzpostavitev Bluetooth povezave s slušalkami. Opomba: NFC funkcija pri Apple iPhone 6/6 Plus omogoča samo Apple Pay funkcijo in ne omogoča povezovanja. Pomagajte si z navodili za povezovanje naprav, ki nimajo NFC funkcije.

Ali so lahko brezžične slušalke SoundSport® wireless hkrati povezane z dvema mobilnima napravama?

Da. Tehnologija Multi-point omogoča slušalkam SoundSport wireless vzdrževanje povezave z dvema napravama hkrati – na primer z iPad tablico in pametnim telefonom. Če na tablici gledate video, potem bodo slušalke samodejno zaustavile predvajanje v primeru dohodnega klica na pametnem telefonu. Ko je pogovor končan, slušalke samodejno preklopijo nazaj na predvajanje videa. Čeprav sta povezani dve napravi, se zvok lahko predvaja samo z ene naprave.

Kakšen je doseg slušalk SoundSport wireless?

Slušalke SoundSport wireless imajo doseg cca. 10 metrov od vira do slušalk. Doseg je lahko manjši zaradi morebitnih fizičnih ovir kot so stene in vrata ali pa interferenčnih motenj, ki jih morebiti povzročajo druge elektronske naprave. Če se to dogaja, se umaknite stran od brezžičnih usmerjevalnikov, mikrovalovnih pečic in se približajte Bluetooth napravi.

Kako lahko polnim SoundSport® wireless slušalke?

Akumulatorsko baterijo slušalk SoundSport® wireless lahko napolnite s pomočjo USB kabla, ki je priložen in ga priključite na računalnik ali omrežni napajalnik (ni priložen, na voljo kot pribor). Polnjenje traja približno dve uri. Ko je akumulatorska baterija polna, kontrolna lučka baterije zasveti zeleno.

Ali lahko slušalke SoundSport® wireless polnim s pomočjo namiznega računalnika ali prenosnika?

Da. Slušalke SoundSport® wireless imajo priložen USB kabel, ki omogoča polnjenje slušalk z domačega računalnika ali prenosnika. Računalnik ali prenosnik morata viti vključena in aktivna, če želite polniti slušalke.

Ali lahko poslušam glasbo, če je baterija prazna? Ali lahko baterijo na hitro napolnim?

Ne. Slušalke SoundSport® wireless ne delujejo, če je baterija izpraznjena. Hitro, 15-minutno polnjenje zadošča za približno enourno delovanje slušalk.

Kaj upravljajo tipke daljinskega upravljalnika?

Večja srednja tipka je večfunkcijska tipka. Upravlja funkcije predvajanja videa in glasbe, npr. predvajaj/pavza in druge, sprejem in zaključevanje klicev in lahko sproži tudi glasovne ukaze kot so Siri, Google Now ali glasovno izbiranje. Tipki na obeh straneh večfunkcijske tipke sta +/- tipki za upravljanje glasnosti. S svojo intuitivno vertikalno orientacijo omogočata enostavno upravljanje glasnosti

Kakšna je razlika med StayHear®+ Sport vložki in originalnimi StayHear® vložki?

Vložki StayHear®+ Sport tips so narejeni iz podobnega mehkega silikona kot originalni StayHear® vložki, so pa posebej oblikovani tako, da udobno tesnijo na začetku ušesnega kanala kar pripomore k izboljšanju kakovosti zvoka.

Ali so StayHear®+ Sport vložki kompatibilni z ostalimi bose slušalkami?

Ne. Vložki StayHear®+ Sport slušalk SoundSport® wireless sicer izgledajo podobni vložkom slušalk QuietComfort® 20 in SoundTrue® Ultra headphones, toda teh vložkov ne smete uporabiti z nobenim drugim modelom Bose® ušesnih slušalk.

Slušalke lastnosti

Brezžične, Športne

Slušalke tip

Ušesne slušalke

Barva

Črna, Modra, Rumena

Segment produktov

Slušalke