Akcija!

Slušalke za v uho Bose SoundSport™ Free brezžične

Naše prve popolnoma brezžične slušalke za v uho.

Preberi več...
Mornarsko modraMornarsko modraOranžnaOranžna
Počisti
Garancija zadovoljstva

199,95 159,95

ali

€13,33 x 12

Brez žic. Brez ovir!

NAŠE PRVE POPOLNOMA BREZŽIČNE V UŠESNE SLUŠALKE.

Privoščite si jasen in poln zvok iz naših prvih resnično brezžičnih ušesnih slušalk. Izdelane so tako, da so čvrsto in udobno nameščene v uho. Opremljene so z vrhunsko  tehnologijo, zato lahko vaše aktivnosti prestavite na višji nivo.

BOLJŠE SLUŠALKE ŽE V ZASNOVI

Ko že govorimo o tehnologiji, vgrajeni v slušalke – osredotočili smo se na vsako podrobnost od izboljšanja vezij do namestitve antene za čim boljši sprejem Bluetooth signala. Rezultat? Slušalke, ki reproducirajo jasen in uravnotežen zvok ne glede na to, kje se nahaja vaš pametni telefon – v dlani, v žepu, pripet na roki ali na konzoli tekaške steze…  in to popolnoma brez žic.

Slušalke, ki izstopajo, a ostajajo na mestu

Slušalke odlikuje edinstvena kombinacija udobja in stabilnosti. To smo dosegli z ergonomskim oblikovanjem oboda StayHear+Sport vložkov, tako da imajo enakomeren kontakt z notranjostjo ušesa, medtem ko se repek vložka čvrsto prilega v zgornji rob uhlja. Slušalke ne bodo padle iz ušes, udobje je zagotovljeno.

  1. Prilagojena glasnost. – Podrobno smo obdelali vsako podrobnost, da slušalke zvenijo vrhunsko pri vsaki glasnosti.
  2. Večopravilna tipka – Za predvajanje, začasno zaustavitev predvajanja, preskok na naslednjo skladbo in zaključevanje klica.
  3. Ustje slušalke – Zasnovano za najboljši kontakt in hkrati udobno in čvrsto namestitev.
  4. StayHear Sport vložki – Zagotavljajo varno in udobno namestitev tako, da slušalke ne morejo pasti iz ušesa.
  5. Bluetooth antena – Zasnovana tako, da omogoča močan in stabilen signal.

Vrhunska moč za vrhunske dosežke

Leta in leta truda so vložena v izboljšanje športnih rezultatov. Enako velja za izboljšanje zmogljivosti slušalk. In na tem smo delali desetletja. Ekvalizacija usklajena z glasnostjo in Bose digitalno procesiranje signala omogočata poln in uravnotežen zvok v vsakih razmerah. Ne glede na to, kako polna je telovadnica, bo vaša izbrana glasba vedno ohranila vašo energijo.

Oznojite se! Ne da bi oznojili slušalke.

Voda in slušalke običajno niso najboljša kombinacija. Našli smo način, kako to spremeniti. Z vgradnjo vodo-odobojne membrane v odprtine slušalk, ostane suho tisto, kar mora ostati suho obenem pa ohranimo polno funkcionalnost. Te slušalke se ne ustrašijo znoja ali dežja – slabo vreme sedaj ne more biti izgovor za izmikanje vadbi.

VEČ KOT TORBICA

Z enim polnjenjem slušalke lahko delujejo do pet ur – dovolj dolgo, da vas spremljajo pri katerikoli vadbi. Ko zaključite, jih shranite v torbico in jih ponovno napolnite. Torbica jih bo zaščitila, obenem pa omogoča dve polnjenji (do 10 ur trajanja baterije) tako, da so slušalke vedno pripravljene za uporabo. In še dodatno, hitro 15-minutno polnjenje omogoča do 45 minut delovanja.

Povzetek

RESNIČNO BREZŽIČNO
Uživajte v popolni svobodi gibanja

ZANESLJIVE POVEZAVE
Slušalke so zasnovane tako, da omogočajo kar največjo jakost in zanesljivost brezžičnega signala.

UDOBNA NAMESTITEV. STABILNA NAMESTITEV.
StayHear+ Sport vložki različnih dimenzij so zasnovani tako, da omogočajo udobno nošenje obenem pa poskrbijo za to , da slušalke ostanejo na mestu.

EKVALIZACIJA USKLAJENA Z GLASNOSTJO
Za uravnoteženo kakovost predvajanja ne glede na glasnost.

VODOODPORNE
IPX4 klasifikacija pomeni, da so slušalke odporne na znoj ali dež.

BATERIJA & TORBICA
Kapaciteta baterije je 5 ur. Slušalke hranite v pripadajoči torbici – zaradi zaščite in polnjenja. Torbica omogoča 10 ur delovanja baterije.

Tehnične specifikacije

Dimenzije/teža
Slušalke: 3,12 cm V x 2,5 cm Š x 3 cm G (15 g vsaka)
Torbica: 3,75 cm V x 10 cm Š x 4,75 cm G (80 g)

VSEBINA PAKIRANJA
Soundsport Free brezžične slušalke
Prenosna polnilna torbica
3 velikosti StayHear+Sport vložkov
USB kabel

Podrobnosti:
Li-ion akumulatorska baterija
Čas polnjenja: 2 uri
Avtonomija baterije: 5 ur z enim polnjenjem

Pogosta vprašanja

Ali lahko slušalke SoundSport Free uporabljamo za poslušanje zvoka pri ogledu videa, kot na primer pri ogledu filma na tablici?

Da. Seveda pa je lahko kakovost slabša, še posebej sinhronizacija med sliko in zvokom. Pri brezžičnih slušalkah lahko zvok zamuja za sliko. Zamuda je lahko različna, odvisna je od vrste naprave, operacijskega sistema, aplikacij, morebitne vsebine v oblaku, brezžičnega omrežja in slušalk.

Ali so slušalke SoundSport Free vodotesne?

Ne. Slušalke SoundSport Free so zasnovane tako, da so odporne na znoj in vremenske neprilike. Niso pa zasnovane za daljše izpostavljanje vodi, npr. za plavanje.

Ali lahko s slušalkami SoundSport Free sprejemamo telefonske klice?

Da. Slušalke SoundSport Free imajo vgrajen dvojni mikrofonski niz, ki se nahaja na desni slušalki in omogoča sprejem telefonskih klicev, če so slušalke povezane s pametnim telefonom, ki podpira Bluetooth® HFP profil. Pogovor je slišen v desni slušalki. Dodatno slušalke delujejo tudi z nekaterimi aplikacijami ki podpirajo VoIP (Voice Over Internet Protocol), npr. Skype ali FaceTime.

Kako povežem moje SoundSport Free slušalke z mobilno napravo?

Ko slušalke vzamete iz torbice, se samodejno postavijo v način povezovanja in jih vaša mobilna naprava lahko odkrije. Za povezavo z napravo in za odkrivanje možnosti, ki jih ponujajo slušalke, si naložite aplikacijo Bose Connect. Če aplikacije nimate, sledite navodilom naprave ali pametnega telefona v Bluetooth meniju in povežite slušalke. Ko je povezava vzpostavljena, Buetooth kontrolna lučka na obeh slušalkah zasveti belo. Za povezavo z drugimi napravami pritisnite in zadržite tipko Bluetooth na levi slušalki dokler Bluetooth kontrolna lučka ne zasveti modro ali v desni slušalki zaslišite govorno sporočilo ”ready to connect”. Nato sledite navodilom za zaključek povezovanja

Kakšen je doseg SoundSport Free brezžičnih slušalk?

SoundSport Free slušalke se z virom povežejo s pomočjo desne slušalke. Dokler razdalja med napravo in desno slušalko ni večja od 9 metrov, bodo slušalke predvajale glasbo iz naprave. Leva slušalka je povezana z desno dokler je izven torbice in oddaljenost od desne slušalke ni večja od 9 metrov. Te razdalje se lahko zmanjšajo zaradi različnih fizičnih ovir (stene, vrata) ali motenj drugih elektronskih naprav. Na splošno lahko rečemo, da je doseg slušalk sosednja soba.

Kako napolnim SoundSport Free slušalke?

Slušalke SoundSport Free napolnite tako, da jih shranite v priloženo polnilno torbico. Če je torbica napolnjena, bo samodejno napolnila slušalke. Kadar se slušalke polnijo, LED kontrolna lučka utripa. Za kompletno polnjenje slušalk sta potrebni do 2 uri. Ko sta slušalki napolnjeni, bo LED kontrolna lučka baterije zasvetila neprekinjeno ali pa morebiti ugasnila. Če je torbica izpraznjena, priključite priloženi kabel v torbico, drug konec pa v računalnik ali napajalnik (dodatna oprema).

Kakšna je zmogljivost baterije slušalk SoundSport Free?

Baterija SoundSport Free slušalk omogoča do 5 ur delovanja. Delovanje baterije je definirano kot največje število ur, ko se slušalke aktivno uporabljajo za poslušanje glasbe ali telefonske pogovore. Priložena torbica omogoča še dve polnjenji za dodatnih deset ur delovanja.

Ali lahko brezžične slušalke SoundSport Free napolnim s pomočjo računalnika ali prenosnika?

Da. Slušalke SoundSport Free imajo priložen USB kabel, ki omogoča, da torbico napolnite na vašem namiznem računalniku ali prenosniku. Seveda pa mora biti računalnik vključen in prebujen. Slušalke morajo biti shranjene v torbici, da se lahko napolnijo.

Ali lahko poslušam glasbo, če je baterija izpraznjena?

Ne. Slušalke SoundSport Free ne morejo predvajati glasbe, če je baterija izpraznjena.

Ali lahko baterijo napolnim na hitro?

Da. če je baterija izpraznjena, hitro, petnajst minutno polnjenje omogoči do 45 minut predvajanja.

Kakšne so funkcije tipk na desni slušalki?

Večja, srednja tipka je večopravilna tipka. Z njo lahko upravljate predvajanje videa in glasbe, sprejmete in zaključite telefonske pogovore, omogoča pa tudi dostop do virtualnih pomočnikov Siri ali Google Assistant. Tipko na vsaki strani večopravilne tipke sta +/- tipki za upravljanje glasnosti in vam omogočata enostavno upravljanje glasnosti.

Kakšna je razlika med StayHear+Sport in orginalnimi StayHear vložki?

Vložki StayHear+Sport so izdelani iz podobnega silikonskega materiala kot originalni StayHear vložki vendar imajo edinstven oblikovan, dežniku podoben zunanji obod, ki omogoča natančno a nežno tesnenje na začetku ušesnega kanala, kar seveda izboljša kakovost reprodukcije.

Kako prepoznam velikost StayHear+ Sport vložkov?

Vložki so različno obarvani. Na notranji strani vsakega vložka je majhen obarvan obroček, ki vam pove, kakšna je velikost vložka.
• Bela = Majhen
• Siva = Srednji
• Črna = Veliki

Kako odstranim in zamenjam StayHear+Sport vložek slušalke?

Slušalko primite za telo, nežno zgrabite vložek in ga olupite s slušalke. Pozor: da preprečite trganje vložka zgrabite vložek pri dnu. Ne vlecite vložka za obod.

Ali slušalke delujejo z aplikacijami za prepoznavanje glasu?

Da. Pritisnite in za 1 sekundo zadržite večopravilno tipko, s tem sprožite funkcijo na mobilni napravi, ki podpira to možnost.

Ali lahko slušalke SoundSport Free zmanjšajo hrup na letalu?

Ne. Slušalke niso opremljene s tehnologijo za zmanjševanje hrupa. Za zmanjševanje hrupa Bose ponuja QuietComfort in QuietControl slušalke.

Kako lahko očistim moje SoundSport Free slušalke?

Slušalke je najbolje očistiti in obrisati do suhega po vsaki uporabi. Pazite, da v katerokoli odprtino slušalk ne zaide tekočina ali vlaga. Pazite tudi, da med čiščenjem v odprtine ne potisnete morebitnih delcev ali ostankov umazanije. Ne poskušajte slušalk čistiti s stisnjenim zrakom ali sesalcem.

Slušalke lastnosti

Brezžične, Športne

Slušalke tip

Ušesne slušalke