Akcija!

Slušalke z odstranjevanjem hrupa Bose QuietComfort® 35 II Acoustic Noise Cancelling® Bluetooth® v srebrni barvi

Vodilna tehnologija za aktivno odstranjevanje hrupa omogoča boljši zvok, tiho okolje pa je še bolj tiho.

 • AKTIVNA NEVTRALIZACIJA HRUPA – Konstantno meri, primerja in reagira na hrup iz okolice. Nato ga z nasprotnim signalom nevtralizira.
 • PRILAGODLJIVA NEVTRALIZACIJA HRUPA – Uporabite tipko Action in izbirajte med tremi stopnjami.
 • EKVALIZACIJA PRILAGOJENA GLASNOSTI – Za enako kakovost zvoka pri vsaki glasnosti.
 • JASNI POGOVORI – Poslušajte in bodite slišni. Tudi če je hrupno ali vetrovno.
 • BATERIJA – Uživajte v glasbi do 20 ur. In ko se baterija izprazni, hitro, 15-minutno polnjenje omogoči še dodatni dve uri in pol poslušanja.
Garancija zadovoljstva

332,45

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 10,65 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
36 x 10,65 €
Odplačati želim čim prej
6 x 55,33 €
Želim si izbrati svoje obroke
6 x 55,33 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Ni na zalogi

Najboljše Bose slušalke. Zdaj še boljše.

ZNEBITE SE HRUPA IN ŽIC. IZGUBITE SE V GLASBI.

Slušalke so zasnovane tako, da zmanjšajo okoliški hrup v kar največji meri. To pa vam omogoča uživanje v glasbi brez motenj iz okolice. Tako se lahko posvetite samo poslušanju glasbe. Pravzaprav še bolje, če želite kljub vsemu spremljati, kaj se v okolici dogaja, lahko izberete med tremi nastavitvami zmanjševanja hrupa.

Enostaven dostop do VPA.

Slušalke omogočajo enostaven dostop do privzetega virtualnega asistenta na vašem pametnem telefonu kot sta Siri ali Google Assistant. Samo pritisnite večopravilno tipko in začnite govoriti. Niti telefona vam ni potrebno imeti pri sebi, če želite dostop do glasbe ali odgovore na vprašanja.

Blazinice iz alcantare.
Izjemno udobne za celodnevno nošenje.

Odporne na udarce.
Načrtovane za življenje na poti.

Mehke blazinice.
Niti opazili ne boste, da nosite slušalke.

Večopravilna tipka.
Enostaven dostop do virtualnega asistenta, kot je npr. Siri.

Tipka Action za prilagoditev nivoja zmanjševanja hrupa.
Izberite med tremi različnimi stopnjami.

Odporne proti koroziji.
Najboljši materiali za dolgotrajno uporabo.

BOLJŠA IZDELAVA

Kadar želite vašo glasbo ponesti kamorkoli s seboj, potrebujete slušalke, ki bodo to zdržale. Z materiali, odpornimi na udarce, plastiko ojačano s steklenimi vlakni in nerjavečim jeklom smo zagotovili, da bodo preživele vaša potovanje. A če jih nosite povsod s seboj in cel dan poslušate, morajo biti slušalke tudi udobne. Zato naglavni trak ni samo udoben, enostavno je prestižen. Oblečen v mehko Alcantara usnje – material ki se uporablja za luksuzne jahte in avtomobile – zagotavlja udobno celodnevno nošenje. Blazinice slušalk pa so izdelane iz umetnega proteinskega usnja, tako ne bost niti občutili, da nosite slušalke.

20 ur trajanja baterije

Uživajte v zmogljivi bateriji, ki vam omogoča do 20 ur predvajanja glasbe, dovolj za en cel seznam predvajanja. In če vam slučajno zmanjka energije vam hitro, petnajst minutno polnjenje zadošča za dodatni dve uri in pol. V najslabšem primeru pa se lahko s priloženim kablom povežete s predvajalnikom.

Neverjeten zvok pri vsakršni glasnosti.

Vemo, da vedno pričakujete, da bo vaša glasba zvenela polno in kristalno čisto, ne glede na to, pri kakšni glasnosti jo poslušate. Zato naše pogonske enote s pomočjo optimizirane ekvalizacije, prilagojene glasnosti poslušanja, odlikujejo še boljše zmogljivosti. Ni važno, ali poslušate tiho glasbo v pisarni ali na prometni ulici, kakovost bo vedno enaka.

Aplikacija, ki pomeni razliko

Želimo si, da bi uživali z vašimi slušalkami kolikor je le mogoče. Zato smo pripravili brezplačno aplikacijo, s katero lahko urejate vaše povezave, preklapljate med povezanimi napravami, enostavneje kot kdajkoli. Z aplikacijo lahko enostavno uravnavate tudi stopnjo nevtralizacije hrupa. Vedno se trudimo, da stvari še izboljšamo, zato vsaka posodobitev ponuja nove možnosti, boljšo integracijo in posodobitev izdelka. Preizkusite sami, kakšno razliko lahko ustvari enostavna, intuitivna aplikacija.

Apple Store / Google Play

Značilnosti

AKTIVNA NEVTRALIZACIJA HRUPA
Konstantno meri, primerja in reagira na hrup iz okolice. Nato ga z nasprotnim signalom nevtralizira.

EKVALIZACIJA PRILAGOJENA GLASNOSTI
Za enako kakovost zvoka pri vsaki glasnosti.

JASNI POGOVORI
Poslušajte in bodite slišni. Tudi če je hrupno ali vetrovno.

PRILAGODLJIVA NEVTRALIZACIJA HRUPA
Uporabite tipko Action in izbirajte med tremi stopnjami.

GLASOVNA NAVODILA
Glasovna navodila vas vodijo skozi postopek povezovanja preko Bluetooth protokola.

BATERIJA
Uživajte v glasbi do 20 ur. In ko se baterija izprazni, hitro, 15-minutno polnjenje omogoči še dodatni dve uri in pol poslušanja.

Tehnični podatki

Dimenzije

QC35 II brezžične slušalke

 • Višina: 18 cm
 • Dilžina: 17 cm
 • Globina: 8,1 cm
 • Teža: 310g g

Avdio kabel

 • Dolžina: 1,2 m

USB kabel

 • Dolžina: 30,5 cm

Vsebina pakiranja

 • QC35 slušalke
 • Avdio kabel za žično povezavo
 • USB kabel
 • Torbica
 • Navodilo za uporabo
 • Garancijski list

Pogosta vprašanja

Kakšna je razlika med QuietComfort 35 in QuietComfort 35 II brezžičnimi slušalkami?

Slušalke QuietComfort 35 IIbrezžične slušalke ponujajo enako, neprekosljivo kombinacijo zmanjševanja hrupa, brezžične svobode, kakovosti zvoka, podvojenega mikrofonskega sistema in trajanja baterije kot slušalke QuietComfort 35. Seveda, nove slušalke QuietComfort 35 II imajo na levi slušalki še dodatno tipko Action. V državah oziroma jezikih, kjer je na voljo Google assistant, tipka omogoča direkten dostop do storitve. V državah oziroma jezikih, kjer ta storitev ni na voljo pa vam tipka omogoča hiter dostop do nastavitev zmanjševanja hrupa in optimalne zmogljivosti, kamorkoli že greste.

Kaj pomeni TriPort struktura slušalk?

Patentirana TriPort akustična struktura slušalk uporablja zunanje odprtine slušalk za zračenje in učinkovito razširitev akustičnega volumna, ne da bi pri tem povečali velikost slušalk. Rezultat je boljši zvok in aktivno zmanjševanje hrupa iz manjših, lažjih in udobnejših slušalk. Tehnologija TriPort je uporabljena pri vseh naših slušalkah za osebno rabo.

Kako je dosežena popolna nevtralizacija hrupa pri slušalkah QuietComfort 35 II?

Brezžične slušalke QuietComfort 35 II odlikujeta tako pasivna kot tudi aktivna tehnologija nevtralizacije hrupa. Naše patentirano elektronsko vezje omogoča aktivno zmanjševanje hrupa s pomočjo mikrofonov, ki sta nameščena na zunanji in notranji strani slušalk. Sistem zaznava hrup v takorekoč vsakem okolju, v vsakem trenutku ga izmeri, primerja in reagira tako, da proizvede nasproten nevtralizacijski zvok. Pasivna nevtralizacija hrupa je dosežena s kombinacijo akustičnega oblikovanja in uporabo posebnih materialov za školjke in blazinice slušalk.

Kaj je NFC?

NFC (Near Field Communication) je brezžična tehnologija kratkega dometa, ki omogoča komunikacijo med dvema brezžičnima napravama, opremljenima z NFC tehnologijo, ki se nahajata blizu ena druge, običajno manj kot 10 cm. Pri brezžičnih slušalkah QuietComfort 35 II je NFC tehnologija uporabljena za enostavno Bluetooth povezovanje. Ko pametno napravo, ki ima NFC funkcijo, kot je npr. pametni telefon, približate desni slušalki, se napravi samodejno povežeta s pomočjo Bluetooth tehnologije. Ko napravo drugič približate desni slušalki, se povezava prekine.

Ali so lahko slušalke QuietComfort 35 II prevzamejo telefonski klic?

Da. Brezžične slušalke QuietComfort 35 II imajo vgrajena dva mikrofona ki omogočata pogovore, če so slušalke povezane s pametnim telefonom, ki podpora Bluetooth HFP profil. Poleg navadnih klicev lahko s slušalkami opravljate tudi večino klicev preko aplikacij, ki uporabljajo VoIP (Voice Over Internet Protocol), npr. Skype ali FaceTime. Sistem dvojnih mikrofonov pomaga pri zmanjševanju motenj zaradi vetra ali okoliškega hrupa in zagotavlja odlično izkušnjo medtem ko povratni zvok omogoča, da slišite tudi sebe in s tem med pogovorom zvenite naravno. Brezžične slušalke QuietComfort 35 II podpirajo tudi HD voice.

Kako povežem QuietComfort 35 II brezžične slušalke z mobilno napravo?

Za povezovanje s pametnimi telefoni, ki imajo vgrajeno funkcijo NFC, enostavno vklopite slušalke s pomikom drsnega stikala v srednjo pozicijo, nato pa se s hrbtno stranjo telefona dotaknite desne slušalke, na mestu kjer je vgraviran logotip NFC, sledite glasovnim navodilom in potrdite povezavo. Če imate telefon, ki ne podpira NFC tehnologije, najprej vklopite slušalke s pomikom stikala v srednjo pozicijo nato pa potisnite stikalo v Bluetooth pozicijo dokler Bluetooth kontrolna lučka ne utripne modro ali pa vas začno voditi glasovna navodila. Sledite navodilom Bluetooth menija pametnega telefona za povezavo slušalk. Ko je povezava vzpostavljena, Bluetooth kontrolna lučka zasveti belo.

Ali so lahko brezžične slušalke QuietComfort 35 II hkrati povezane z dvema mobilnima napravama?

Da. Multi-point tehnologija omogoča brezžičnim slušalkam QuietComfort 35 II vzdrževanje hkratne povezave z dvema napravama, npr. s tablico in pametnim telefonom. Če npr. gledate film na tablici, bodo slušalke ob telefonskem klicu samodejno zaustavile predvajanje filma in prevzele telefonski klic. Ko pogovor končate, bodo slušalke samodejno preklopile na ogled filma.

Kakšen je doseg brezžičnih slušalk QuietComfort 35 II?

Doseg brezžičnih slušalk QuietComfort 35 II je največ 9 metrov od povezane naprave. To pomeni, da sta povezani napravi v istem prostoru ali kvečjemu v sosednjih sobah. Vsaka fizična ovira, stene ali vrata, lahko zmanjšajo doseg, prav tako različne elektronske naprave. V primeru interferenčnih motenj Bluetooth povezave lahko v slušalkah slišite pokanje ali prasketanje. V tem primeru se odmaknite od naprav kot so brezžični usmerjevalniki, telefoni ali mikrovalovne pečice, povezano napravo pa primaknite bližje slušalkam.

Kako napolnim brezžične slušalke QuietComfort 35 II?

Baterijo brezžičnih slušalk QuietComfort 35 II lahko napolnite s pomočjo priloženega USB kabla, ki ga priključite v USB vtičnico računalnika. Za 100% polno baterijo je potrebno najmanj dve uri in pol polnjenja. Ko je baterija napolnjena, kontrolna lučka na slušalkah zasveti zeleno. V kolikor nimate časa za kompletno polnjenje baterije, lahko s 15-minutnim polnjenjem pridobite dodatni dve uri in pol delovanja slušalk.

Kakšna je zmogljivost polne baterije?

Brezžične slušalke QuietComfort 35 II uporabljajo akumulatorsko litij-ion baterijo, ki omogoča slušalkam do 20 ur delovanja pri brezžični povezavi in do 40 ur pri kabelski povezavi.

Ali lahko kljub izpraznjeni bateriji poslušam glasbo?

Da. Slušalke lahko delujejo tudi brez baterije (s pomočjo kabla), v tem primeru ne delujeta aktivna nevtralizacija hrupa in aktivna ekvalizacija

Ali lahko napolnim brezžične slušalke QuietComfort 35 II preko mojega računalnika ali prenosnika?

Da. Brezžične slušalke QuietComfort 35 II se lahko napolnijo tudi na namiznem računalniku ali prenosniku s priloženim USB kablom. Pomembno je le, da sta računalnik ali prenosnik vključena.

Kaj upravljamo s tipkama, ki se nahajata na zadnji strani desne slušalke?

Večji srednja tipka je večopravilna tipka. Upravlja predvajanje/pavza in druge ukaze za predvajanje glasbe ali video vsebin, sprejem in zaključek klicev in lahko sproži tudi glasovne ukaze Siri ali glasovno izbiranje. Tipki na vsaki strani večopravilne tipke sta namenjeni upravljanju glasnosti. Omogočata enostavni+o upravljanje glasnosti z intuitivno usmerjenostjo gor/dol.

Barva

Črna, Srebrna

Slušalke tip

Naglavne slušalke

Slušalke lastnosti

Brezžične, Noise cancelling

Morda vam bo prav tako všeč…

 • Slušalke z odstranjevanjem hrupa Bose HP 700 Acoustic Noise Cancelling® – Črna

  Akcija! 379,95
  ali od 12,16 € / mesec
  Dodaj v košarico
 • Slušalke z odstranjevanjem hrupa Bose HP 700 Acoustic Noise Cancelling® – Srebrna

  Akcija! 379,95
  ali od 12,16 € / mesec
  Dodaj v košarico