Akcija!

Slušalke Bose HP 700 Acoustic Noise Cancelling® naušesne z odstranjevanjem hrupa

Vodilna tehnologija za aktivno odstranjevanje hrupa omogoča boljši zvok, tiho okolje pa je še bolj tiho.

Garancija zadovoljstva

339,90

Črna
Srebrna
Počisti

ico-hph-700-bluetooth
ico-hph-700-mic
ico-hph-700-noise-cancel
ico-hph-700-touch
ico-hph-700-battery
ico-hph-700-ar

GLAVA POKONCI. ROKE PROSTE. UŠESA NAVDUŠENA.

Prilagodljiv mikrofonski sistem za zajem glasu

Bose Headphones 700 slušalke odlikuje neprekosljiv mikrofonski sistem s štirimi mikrofoni ki zajamejo in izolirajo vaš glas in hkrati zadušijo hrup okoli vas. Slišali in slišani boste kot še nikoli do sedaj – tudi v zelo hrupnem okolju.

 1. Inox trak za glavo
  racionaliziran in trpežen z ultra mehko penasto odejo za lažje udobje.
 2. Navidezni glasovni asistent
  dostop do Googlovega pomočnika samo s pritiskom na gumb.

Potrebujete odgovore? Samo vprašajte.

Naše brezžične slušalke so prilagojene Google Assistantu*, ki ga enostavno nastavite s pomočjo Bose Music aplikacije. Za aktivacijo asistenta enostavno pritisnite tipko na desni slušalki.

Tipka za zmanjševanje hrupa
prednastavitve za stopnje zmanjšanja hrupa in pogovorni način

Kontrola na dotik
Intuitivno upravljanje posnetkov, glasnosti in telefonskih pogovorov na desni slušalki

NOV IZGLED. NOVE FUNKCIJE.

Prisluhnite svetu okoli vas. Pod vašimi pogoji.

Z Bose Headphones 700 slušalkami smo izboljšali tisto, po čemer smo najbolj poznani. Sedaj si lahko prilagodite vpliv okolice z nastavitvijo na eno od 11. stopenj aktivne nevtralizacije hrupa. Bolj ko boste povišali nivo nevtralizacije hrupa, bolj boste postopno zmanjševali motnje, ki jih slišite v hrupnem okolju. Ali pa zmanjšajte nivo na stopnjo, ko boste slišali okolico kot da sploh ne nosite slušalk z aktivno nevtralizacijo hrupa.

hph700-bkg-02

Bose Music app: prilagojeno upravljanje

Od upravljanja zvoka do upravljanja glasbe – aplikacija Bose Music vam ponuja še več kontrole, ki zagotavlja še boljšo glasbeno izkušnjo z Bose pametnimi izdelki.

Tehnični podatki

Dimenzije

Slušalke

 • Višina: 20,3 cm
 • Dolžina: 16,5 cm
 • Globina: 5,1 cm
 • Teža: 250 g

Torbica

 • Višina: 21,8 cm
 • Dolžina: 17,9 cm
 • Globina: 6,2 cm

Audio kabel

 • Dolžina: 106 cm

USB kabel

 • Dolžina: 50 cm

Vsebina pakiranja

 • Slušalke
 • Avdio kabel za žično povezavo
 • USB kabel
 • Torbica
 • Navodilo za uporabo
 • Garancijski list

Pogosta vprašanja

Kakšna je razlika med Bose Noise Cancelling Headphones 700 in QuietComfort 35 brezžičnimi slušalkami II?

Slušalke QuietComfort 35 II ponujajo klasično rešitev za vsakogar, ki želi zanesljivo tehnologijo nevtralizacije hrupa in optimalno reprodukcijo zvoka. Bose Noise Cancelling 700 slušalke ravno tako temeljijo na tem, vendar pa ponujajo povsem novo akustično tehnologijo, načrtovano tako, da še nekoliko izboljša nevtralizacijo hrupa obenem pa ponuja možnost prehoda od popolne nevtralizacije do polne slišnosti okolice. Dodatna novost je izboljšan sistem za zajem zvoka s štirimi mikrofoni, ki izolirajo vaš glas od ostalih zvokov in šumov, kar omogoča brezhibne telefonske pogovore in glasovne ukaze. Nov vmesnik na dotik pa zagotavlja intuitivno upravljanje vsebin s kretnjami.

Kaj pomeni TriPort struktura slušalk?

Naša patentirana akustična tehnologija TriPort uporablja zunanje odprtine za zračenje slušalk in hkrati učinkovito poveča akustični volumen, ne da bi se pri tem povečala velikost slušalk. Rezultat je boljši zvok in aktivna nevtralizacija hrupa iz manjših, lažjih in udobnejših slušalk. TriPort akustična struktura je uporabljena v vseh naših komercialnih slušalkah.

Kako je dosežena maksimalna nevtralizacija hrupa v Bose Noise Cancelling Headphones 700?

Bose Noise Cancelling Headphones 700 uporabljajo obe tehnologiji nevtralizacije hrupa, pasivno in aktivno. Patentiran elektronski sklop in mikrofoni na zunanji in notranji strani slušalke skrbijo za aktivno nevtralizacijo. Elektronika zazna zvok v skoraj vsakem okolju, ga izmeri in nato reagira, korak za korakom proizvede nasprotni nevtralizacijski signal. Pasivna nevtralizacija pa je dosežena s kombinacijo akustične oblike in izbranih materialov za slušalke in blazinice.

Koliko mikrofonov je vgrajenih v Bose Noise Cancelling Headphones 700 slušalke?

Bose Noise Cancelling Headphones 700 so opremljene z novim sistemom osmih mikrofonov. Šest mikrofonov je uporabljenih kot del sistema za nevtralizacijo hrupa in upravljanje nivoja okoliškega hrupa, ki ga želite ali ne želite slišati. Dva mikrofona od teh šestih v kombinaciji z še dvema mikrofonoma pa skrbita za brezhiben zajem glasu.

Ali s slušalkami Bose Noise Cancelling Headphones 700 lahko sprejemamo telefonske klice?

Da. Slušalke Bose Noise Cancelling Headphones 700 imajo prilagodljiv mikrofonski sistem ki vam omogoča uporabo slušalk za sprejem klicev kadar so povezane s pametnim telefonom. Slušalke delujejo tudi z aplikacijami, ki uporabljajo Voice Over Internet protokol (VoIP) kot npr. Skype ali Face Time.

Kako povežem moje Bose Noise Cancelling Headphones 700 z mobilno napravo?

S pritiskom na zgornji gumb na zadnji strani desne slušalke najprej preverite ali so slušalke vklopljene. Nato pritisnite in zadržite tipko za vklop za tri sekunde, slušalke se preklopijo v način povezovanja. Če slušalke uporabljate prvič, se bodo ob vklopu same postavile v način za povezovanje. Glasovna navodila vas bodo vodila skozi ves postopek. Priporočamo vam, da uporabite Bose Music aplikacijo za postopek povezovanja. Seveda pa lahko uporabite tud meni nastavitve za aktivacijo Bluetooth povezave v vaši napravi.

Ali so lahko Bose Noise Cancelling Headphones 700 slušalke hkrati povezane z dvema mobilnima napravama?

Da. Multi-point tehnologija omogoča Bose Noise Cancelling Headphones 700 slušalkam povezavo z dvema mobilnima napravama hkrati – npr, z iPadom in pametnim telefonom. Tako bodo slušalke, medtem ko gledate video posnetek na iPadu, zaustavile predvajanje in prevzele klic s pametnega telefona. Ko je klic končan, slušalke samodejno nadaljujejo predvajanje video posnetka na iPadu.

Kakšen je brezžični doseg slušalk Bose Noise Cancelling Headphones 700?

Slušalke Bose Noise Cancelling Headphones 700 imajo brezžični doseg do 10 metrov oddaljenosti od povezane naprave. Ta doseg je lahko tudi manjši, nanj vplivajo fizične ovire kot so stene, vrata ali motnje drugih elektronskih naprav. Kadar se pojavijo motnje v Bluetooth povezavi, lahko v slušalkah slišimo prasketanje in pokanje. V primeru motenj se odmaknite od naprav (npr. mikrovalovne pečice, usmerjevalnikov,….), ali  zmanjšajte razdaljo med slušalkami in Bluetooth napravo.

Kakšna je kapaciteta napolnjene baterije?

Slušalke Bose Noise Cancelling Headphones 700 uporabljajo posebej načrtovano litij-ionsko akumulatorsko baterijo ki zagotavlja do 20 ur polnega delovanja slušalk.

Kako lahko upravljam moje vsebine s slušalkami Bose Noise Cancelling Headphones 700?

Na prednji strani desne slušalke se nahaja vmesnik na dotik za osnovne ukaze. Podrsavanje navzgor za povečanje glasnosti ali podrsavanje naprej nazaj za preskok na naslednjo ali prejšnjo skladbo. Dodatno lahko z dvojnim tapkanjem začasno zaustavite in nadaljujete predvajanje.

Kako lahko zložim in shranim Bose Noise Cancelling Headphones 700 slušalke?

Slušalke Bose Noise Cancelling Headphones 700 imajo skrit zglob za hitro zlaganje z enim obratom slušalke. Tako lahko slušalke pospravite v tanko, ozko trdo torbico. Znotraj torbice se nahaja namenski predalček za kabel z magnetnim zapiralom. Medtem ko nova oblika izboljšuje enostavnost uporabe in hrambe, tanek zunanji rob omogoča hrambo v tesnem prostoru kot npr. žepu, torbici ali nahrbtniku.

Ali je moja mobilna naprava kompatibilna z AR?

Bose AR je trenutno kompatibilna z iPHone in iPad napravami. Bose AR-razširjene aplikacije za Android so trenutno še v razvoju. Zmoglijvost in dostopnost Bose AR lahko variira.

Kako lahko uporabljam virtualnega asistenta mojega pametnega telefona?

Z uporabo spodnje tipke na zadnji strani desne slušalke Bose Noise Cancelling Headphones 700 lahko dostopate do virtualnega pomočnika vašega pametnega telefona kot je npr. Siri.

Kako lahko določim Google Assistant za mojega privzetega glasovnega pomočnika?

Uporabite aplikacijo Bose Music za nastavitev izbranega glasovnega pomočnika. Aplikacija vas bo vodila skozi postopek in omogočila integriran dostop s tipko, ki vas bo kasneje samodejno povezala z vašim glasovnim pomočnikom.

Kaj če živim v državi, kjer Google Assistant ni na voljo?

Aplikacija Bose Music vas bo vodila k naboru funkcij, ki so na voljo v vaši regiji. V regiji, kjer je na voljo samo ena funkcija, bo aplikacija prikazala samo tisto ki je na voljo. V regijah, kjer ni na voljo nobene funkcije, bo tipka za glasovnega pomočnika na slušalkah samodejno privzela glasovnega pomočnika, ki je na voljo na mobilni napravi.

Katere ukaze* lahko dam Alexi?

Pritisnite in sprostite tipko za glasovnega pomočnika i začnite govoriti. Alex vam bo pomagala pri izbiri glasbe in tudi sprejela ukaz za izvršitev – npr. predvajaj seznam predvajanja, predvajaj najljubšo pesem, naroči izdelek na Amazonu in upravljala naprave, ki podpirajo Alexo v vašem domu. Lahko tudi dobite obvestilo, kdaj je bilo vaše naročilo na Amazonu odpremljeno. Vprašate ali ukažete lahko stvari kot npr.:
“Alexa, play ‘90s pop.”
“Alexa, play the song that goes ‘take a walk on the wild side’.”
“Alexa, read a book from Audible.”
“Alexa, add milk to my shopping list.”

Tip slušalk

Lastnosti slušalk

,

Barva

,

Segment produktov

Segment