Akcija!

Slušalke naušesne naglavne Bluetooth Bose Soundlink® II

 • Posebej prilagojene tehnološke rešitve zagotavljajo poln in bogat zvok.
 • Čist in naraven zvok na obeh straneh telefonske komunikacije ne glede na vetrovno ali hrupno okolje.
 • Enostaven preklop med dvema istočasno povezanima Bluetooth® napravama (na primer med mobilnim telefonom in tablico).
 • Do 15 ur neprekinjenega delovanja z akumulatorsko litij-ionsko baterijo.
 • So bistveno lažje in udobnejše od katerihkoli drugih brezžičnih slušalk.
Garancija zadovoljstva

199,95

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 11,06 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
18 x 11,06 €
Odplačati želim čim prej
6 x 33,17 €
Želim si izbrati svoje obroke
6 x 33,17 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Počisti

Svobodni, z najboljšimi brezžičnimi slušalkami v svojem razredu

Svoboda in udobje, sta dve veliki prednosti brezžičnih slušalk, vendar vam Bose nudi še veliko več. Globok in bogat zvok pri vsaki glasnosti, jasne in razumljive telefonske pogovore ter enostavno povezovanje in preklapljanje preko Bluetooth®-a med dvema napravama. Preverite in prepričajte se, zakaj so to najboljše brezžične slušalke, ki si jih lahko zamislite.

Neprekosljiv zvok

Vrhunske brezžične slušalke, se ločijo od ostalih po tem, kaj lahko z njimi slišite – in s SoundLink® around-ear slušalkami slišite veliko bolje kot s katerimikoli drugimi slušalkami v tem razredu. Kristalno čist in poln zvok pri vsaki glasnosti, je mogoč prav zaradi vgrajenih TriPort® in Active EQ tehnoloških rešitev.

Jasni in razumljivi telefonski pogovori

Slušalke so večnamenske in med drugim lahko tudi poenostavijo vaše telefonske razgovore. Vgrajen imajo poseben mikrofon z HD zvokom in prilagodljivo nastavitvijo zvoka, ki zagotavlja optimalen prenos in sprejem pogovora v vseh razmerah, tudi v vetru ali zelo hrupnem okolju, ter odstrani motnje, tako da je rezultat, popolnoma naraven zvok telefonskega pogovora.

Enostavno se povežejo. Neopazno se preklopijo.

Najnovejša Bluetooth® tehnologija omogoča enostavno povezljivost in sinhronizacijo z vašimi prenosnimi napravami. Istočasno ste lahko povezani z dvema napravama naenkrat, med katerima lahko po želji preklapljate povezavo. Če na primer gledate film na tablici in med tem prejmete telefonski klic preko svojega telefona, bodo slušalke avtomatsko ustavile predvajanje filma in se preklopile na telefonski klic. Ko končate telefonski pogovor, pa se bodo slušalke zopet preklopile na tablico in nadaljevale s predvajanjem filma.

Udobne in zanesljive

Slušalke so izdelane nerjavečih elementov, ter materialov odpornih na udarce, tako da so prilagojene vsakodnevnim obremenitvam. Z mehkimi ušesnimi blazinicami in prilagodljivo konstrukcijo, so toliko lažje in udobnejše od primerljivih slušalk, da lahko z njimi uživate ves dan. Ko nehate s poslušanjem, jih lahko enostavno prepognete in zložite v pripadajočo torbico.

Podrobnosti

Dimenzije

Slušalke

 • Višina: 19,05 cm
 • Širina: 15,24 cm
 • Globina: 3,81 cm
 • Teža: 149,40 g

Naušesne blazinice

 • Višina: 9,70 cm
 • Širina: 7,40 cm

Dodatne lastnosti

 • Doseg brezžičnega omrežja: do 9 m

Polnilni čas

 • 3 ure polnjenje = 15 ur poslušanja (15 minutno hitro polnjenje = 2 uri poslušanja)

Vsebina pakiranja

 • SoundLink® around-ear brezžične slušalke II
 • USB kabel za polnjenje
 • Rezevni avdio kabel
 • Torbica

Pogosta vprašanja

Ali sta moja tablica ali pametni telefon kompatibilna z brezžičnimi slušalkami SoundLink® around-ear II?

Brezžične slušalke Bose SoundLink® II so kompatibilne z drugimi Bluetooth® komponenetami, ki uporabljajo Bluetooth® 2.1 (ali novejše) specifikacije, ki podpirajo Bluetooth® A2DP, profile.

Ali lahko te slušalke istočasno povežemo z dvema komponentama?

Da, z uporabo multipoint tehnologije so lahko istočasno povezane z dvema Bluetooth® komponentama.

Ali se te slušalke lahko povežejo z mojim TV-jem? Ali bi delovale preko Bluetooth® oddajnika?

Ne. Številni TVji nimajo vgrajene Bluetooth® brezžične funkcije. Čeprav bi oddajnik deloval, pa zaradi motečega zamika med avdio in video signalom, kvaliteta prenosa ne dosega Bose® tehničnih zahtev.

Ali se lahko te slušalke uporabljajo za VoIP?

Da. Če izvorni signal za VoIP omogoča Bluetooth® prostoročni profil, potem lahko brezžične slušalke Bose® SoundLink® around-ear II uporabljate pri telefonskih klicih.

Zakaj je v škatli dodan tudi avdio kabel?

S pomočjo avdio kabla lahko s temi slušalkami poslušate tudi komponente, ki nimajo Bluetootha (MP3, CD and DVD players, PCs), ali pa v slučaju, če je baterija v slušalkah prazna. V tem primeru boste ugotovili razliko pri zvoku, ker slušalke ne bodo imele več vključene elektronike za aktivni EQ, ki je sicer vgrajen v brezžičnem modulu.

Ali lahko te slušalke uporabljam pri igralnih konzolah?

Ne. Večina igralnih konzol namreč ne uporablja enakega Bluetooth® protokola kot SoundLink® slušalke. Ker je A2DP potreben za avdio pri slušalkah, bodo delovale le pri komunikaciji, ne pa pri zvoku pri igricah. Problem se namreč pojavi zaradi zakasnitve avdio in video signala, kar je najbolj moteče pri akcijskih igrah, kjer mora biti zvok popolnoma sinhroniziran z videom. Pri običajnih igrah, kjer zvočni efekti niso tako pomembni, pa to ni problem.

Barva

Bela, Črna

Slušalke lastnosti

Brezžične

Slušalke tip

Naglavne slušalke